1pcs Natūralaus Lotoso Tvenkinys Purvo Bowl "Lotus" Vandens Lelija Specialus Vandens Augalų Mitybos Dirvožemio Sodinimas, Auginimas, Dirvos

1pcs Natūralaus Lotoso Tvenkinys Purvo Bowl "Lotus" Vandens Lelija Specialus Vandens Augalų Mitybos Dirvožemio Sodinimas, Auginimas, Dirvos

Nauja prekė

€4.81

€5.87

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Natūralaus lotoso tvenkinys purvo bowl "lotus" vandens lelija specialus vandens augalų mitybos dirvožemio

Savybės:

1. Praktiškas Dizainas: vandens tvenkinys dirvožemio yra įtampos vandens augalų.

2. Aukščiausios Kokybės: vandens tvenkinys dirvožemio yra saugi ir netoksiška, kuris bus ne pakenkti vandens organizmams.

3. Puikus Naudoti: natūralus lotoso tvenkinys, purvo gali padidinti atsparumą ligoms, taip skatinant augimą sveikesni augalai.

4. Platus Pritaikymas: vandens tvenkinio gruntas gali būti naudojamas dubenį lotosas, vandens lelija, vandens, žolės ir kitų sodo vandens augalų.

5. Kaip Naudoti: Pirmiausia pamirkykite lotoso tvenkinys, dirvožemio, vandens ir atskleisti jį į saulę 2-3 valandas, tada augalų sudygusių augalų sėklas į lotoso tvenkinys, dirvožemio, galiausiai pridėti kai kurios smiltainio ant paviršiaus lotoso tvenkinys dirvožemio.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Gamtos Lotoso Tvenkinys Dirvožemio

Medžiaga: tvenkinys dirvožemio

Naudojimas: puikiai tinka užliejimo vandens augalai

Svoris: 200 g / maišelis

Pakavimo Sąrašas:

1 Paketas Gamtinių Lotoso Tvenkinys Dirvožemio(200g)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: bonsai lotus, vandens lelija turbina uk, indelio grunto, lily sėklos, 3d kortelės kinijos, led fitolampy augalai, gėlių lotoso sėklas, filtras koi, lotoso sėklos, didelis lotoso sėklos.

Charakteristikos

Modelio Numeris Natūralaus Lotoso Tvenkinys Dirvožemio
Išleidimo Tipas Kita
CAS Nr. /
MF /
Grynumas /
Prašymas /
EINECS Nr. /
Tipas Kita
Narė Skystis
Kiti Pavadinimai /

Parašyti atsiliepimą

1pcs Natūralaus Lotoso Tvenkinys Purvo Bowl

1pcs Natūralaus Lotoso Tvenkinys Purvo Bowl "Lotus" Vandens Lelija Specialus Vandens Augalų Mitybos Dirvožemio Sodinimas, Auginimas, Dirvos

Natūralaus lotoso tvenkinys purvo bowl lotus vandens lelija specialus vandens augalų mitybos dirvožemio Savybės: 1. Praktiškas Dizainas: vandens tvenkinys dirvožemio yra įtampos vandens augalų. 2. Aukščiausios Kokybės: vandens tvenkinys dirvožemio yra saugi ir netoksiška,

Panašūs produktai: