Papildomai Mokėti už Jūsų Užsakymo & Papildomi Mokesčiai ir Siuntimo išlaidos / Pašto & Skirtumas Custom-made-Imti Kraujo A vamzdis, KOMPLEKTAS

Papildomai Mokėti už Jūsų Užsakymo & Papildomi Mokesčiai ir Siuntimo išlaidos / Pašto & Skirtumas Custom-made-Imti Kraujo A vamzdis, KOMPLEKTAS

Nauja prekė

€9.65

Apie prekę

Profesinės PRP vamzdis, Vakuuminės Kraujo paėmimo vamzdis Su adata Trombocitų Turtingas Plazmos Vamzdžių su natrio citratas & gelis, Sterilus, netoksiškas.

Grožio PRP specialiojo vakuuminės kraujo paėmimo, specializuotos išgavimo trombocitų turtinga plazma, sterilūs pyrogen, pažangių technologijų ir griežtos izoliacijos pyrogen gamyklos bandymų produkto, siekiant užtikrinti absoliučią produkto saugą.

Šis ryšys yra už PRP vamzdžių ir prp rinkinys, Jei jums reikia kitos specifikacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Taikymo sritis:

1. Grožio gydymas: Veido atjauninimas.Odos Atjauninimas, raukšlių, akių maišelius, tamsius ratilus, alerginės odos, didelis poras

2. Dantų plotas: žaizdų priežiūros tikslas ir implany tvarka.

3. Ortopedija: įskaitant osteoartritas,nervo pažeidimas, tendinitas,širdies raumens traumos, kaulų remontas ir regeneravimas.

4. Randas: Veido randų ar kūno randų, žaizdų, randų, moterų stretchmark.rezoliucinė žaizdų gijimas, odos nudegimas.

5. Galvos odos Priežiūros, Plaukų slinkimo ir Plaukų Transplantacijos.

6. Veterinarinių: Naminių gyvūnų klinika, smulkių gyvūnų žaizdos.

Kaip padaryti, kad PRP ( Trombocitų rich plasma ) ekstraktas?

1 Žingsnis: Kraujo

Po kraujo, prašome švelniai antras saugojimo vamzdis 3-5 kartus, tada stovi ir laikyti temperatūroje apie 20-25 laipsnių Celsijaus 15-20 minučių.

2 Žingsnis: Atskiras

Dedama į centrifugą (ne 3000-3500 rpm), centrifuguojami 10-15 minučių, mėginys buvo centrifuguojamas po to, bus suskirstyti į tris sluoksnius, kraujo surinkimo vamzdžio, nuo viršaus iki apačios yra ppp, PRP, GELIS ir Raudonųjų kraujo ląstelių, mes daugiausia naudoti pirmiau atskirti gelis su prp, arčiau prp jos koncentracija yra didesnė, kai naudojant aukščiau pirmųjų mažos trombocitų koncentracijos ppp pašalintas, likę virš tų gyvenimo skyrium gelis yra tikrai trombocitų turtingas plazmos prp.

3 Žingsnis: Švirkšti

Naudokite mažą adatą, švirkšti prp pacientų dalis.Plaukų gydymas ir Vampyras prp veido odos gydymas.

Produkto Pristatymas

Aš 4 vnt prp vamzdis ( Bendrojo PRP Trombocitų turtingas plazmos vamzdžių ) PRP vamzdžių kiekis: 8ml.PRP mėgintuvėlis su Natrio citratas ir Gelio.PRP vamzdis medžiagų : stiklo vamzdis ir PET bžūp.PRP vamzdis garantija: 24 mėnesiai PRP vamzdelis yra Vakuume, sterilus, ne karštį sukeliančių.Su Kinijos SFDA medicinos prietaiso sertifikatą.

II PRP Rinkinys

Tai PRP Rinkinys apima atlikite Paketų sąrašą:

8ml PRP vamzdžiai * 2

Ilga adata * 1

Trumpa adata * 2

Švirkštų * 2

Kraujo rinkimo adatos * 1

Adatų laikiklis * 1

III šie yra vienas gabalus aukštos koncentracijos PRP trombocitų turtingas plazmos vamzdelių ( Violetinė dangčio arba Mėlynos spalvos dangteliu, tai yra ta pati funkcija)

1. Patento Nr.: ZL201120469661

2. Naudojimas: Odos gydymas, grožio pramonės,plaukų slinkimas, osteoartritas.

3. Priedas: gelis

4. Dydis: Dydis 8ml yra 16*120mm, dydis 10 ml, 12ml ir 15ml yra 16*125mm.

5. PRP kiekis: 8ml/10ml/12ml/15ml, yra ir kitų tūris gali būti pasirinkti, jei jums reikia susisiekite su wiht klientų aptarnavimas.

6. Privalumas: Sterilus ir pyrogen nemokamai.

7. Tinkamumo laikas: 2 metai

8. Koncentracija: gautas PRP kiekis yra 5 kartus plateletes į kraują.

9. Prašymas

PRP yra trombocitų koncentracija kraujo plazmoje.Jame yra daug, augimo faktorių, tokių kaip PDGF, TGFB, kraujagyslių endotelio augimo faktorius (VEGF), epidermio augimo faktorius (EGF), insulinlike augimo faktorius (IGF) ir kt.Ji yra sėkmingai naudojamas įvairių klinikinių atvejų gerinti kietųjų ir minkštųjų audinių gijimą.

1pcs iš 8ml PRP vamzdis (Violetinė dangčio)

1pcs iš 10ml PRP vamzdis (Violetinė dangčio)

1pcs iš 12ml PRP vamzdis (Violetinė dangčio)

1pcs iš 15ml PRP vamzdis (Violetinė dangčio)

Žymos: be to, mokėti, kartono vamzdžių, amatų popieriaus vamzdis, plakatas vamzdis, pakartotinai, kartono transportavimo vamzdis, kraft popierius vamzdis, ipad 3 nand, stick įrankis, m2, m3, m4.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas JVLAB

Parašyti atsiliepimą

Papildomai Mokėti už Jūsų Užsakymo & Papildomi Mokesčiai ir Siuntimo išlaidos / Pašto & Skirtumas Custom-made-Imti Kraujo A vamzdis, KOMPLEKTAS

Papildomai Mokėti už Jūsų Užsakymo & Papildomi Mokesčiai ir Siuntimo išlaidos / Pašto & Skirtumas Custom-made-Imti Kraujo A vamzdis, KOMPLEKTAS

Profesinės PRP vamzdis, Vakuuminės Kraujo paėmimo vamzdis Su adata Trombocitų Turtingas Plazmos Vamzdžių su natrio citratas & gelis, Sterilus, netoksiškas. Grožio PRP specialiojo vakuuminės kraujo paėmimo, specializuotos išgavimo trombocitų turtinga plazma, sterilūs pyrogen, pažangių technologijų

Panašūs produktai: