CREALITY 3D CR-10 V3 Spausdintuvo TMC2208 Silent Mainboard Tęsti Spausdinimą,BL touch Neprivaloma(iš anksto įdiegta)

CREALITY 3D CR-10 V3 Spausdintuvo TMC2208 Silent Mainboard Tęsti Spausdinimą,BL touch Neprivaloma(iš anksto įdiegta)

Nauja prekė

€427.63

€521.50

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki atvykę Į CREALITY 3D Oficiali Parduotuvė

*Klientai prašome turi žinoti, kad jie importo įstatymų prieš pirkimą;Kinija sandėlyje, užsakymai,NEMOKAMAS PRISTATYMAS neįeina į SAVO ŠALIES IMPORTO MOKESČIŲ.PATIKRINKITE, PRIEŠ UŽSAKANT!Nemokamai Mokesčius Už RU/US/UK/DE/NL/PL/CZ/AS Sandėlyje Ordersssssssssssssssssss !

9 Dideli Sandėliai, Tiekimo Greitai

Rusijos/Vokietijos/Lenkijos/Čekijos Respublika/Ispanija/Belgija Sandėlis Sandėlis:

Pakuotė

CR-10 V3 :Full CR-10 V3, komplektas CR-10 V3 Pridėti 2KG :Full CR-10 V3, komplektas +1KG PLA*2 Pridėti BL touch :Full CR-10 V3, komplektas +Bl touch Rinkinys*1

DUK:

1. Ar pasaulio nemokamas pristatymas ar ne ?Atsakymas :Tai nėra pasaulio nemokamas pristatymas .dėl Išreikšti bendrovės skirtingų mokestis standartinis skirtingose šalyse, todėl mes tiesiog būtų dalis šalies nemokamas pristatymas. 2.Kodėl aš turiu mokėti atokioje vietovėje mokesčius ?Atsakymas : Dėl Express company (DHL, "FedEx", UPS , AVS ir tt) atskiria skirtingas sritis kaip nuotolinio valdymo sritį pagal savo standartą.taigi mes nežinome, ar jūsų adresas yra atokioje vietovėje, prieš kurią mes gauname savo adreso informaciją .taigi, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje , reikia mokėti atokioje vietovėje mokesčiai . 3.Kodėl mano, kad visada neturi išsamios stebėjimo informaciją ?Atsakymas: po to, kai jūs baigsite mokėjimo , mes turime 1-3 dienas rankena užsakymą ,tada siųsti Express " kompanija .Express įmonė turi patikrinti ir įrašus ,tada organizuoti pristatymo .kaip įprasta, ji turi 3-5 dienas atnaujinimas pirmiausia stebėjimo informaciją .jei nėra informacijos per 7-10 dienų .Prašome susisiekti su pirkėju valdymo įmonės. 4.Kodėl aš turiu mokėti mokesčius, mūsų vietos Express arba vietos papročius ?Atsakymas : jei jūsų vietos Express įmonė atsakinga už savo pinigus ,paklauskite jų, kodėl apmokestinimo mokestis .ir už ką ?labai svarbu, kad pirkėjas.Apie muitinės apmokestinimo mokestis .ne kūno galite kontroliuoti , kas šalies muitinės turi skirtingas Importo ir eksporto muitų tarifų sistemos. 5.Kiek dienų aš gausiu spausdintuvą ?Atsakymas : paprastai , po update pirmosios stebėjimo informaciją reikia 5-10 dienų . 3D spausdinimo naudojimas: Pramoninis Dizainas :produkto deign procesas plokščių gamyba.Meno Dizainas :labai sunku proceso forma, sudėtingų formų.Mechaninis dizainas :tikrinimo ir bandymo mechaninė projektavimo procesą.Architektūrinis projektavimas :pastato prototipas dizainas ir planavimas,statyba smėlis stalo modelis.Medicinos mokslinių tyrimų ir technologijų plėtra :projektavimas ir gamyba medicinos įstaigos.Asmeninį dizainą : "PASIDARYK pats" ir asmeniniams dizaino entuziastai gamybos.Švietimo įstaigose :mokymo modelis,dizainas ir eksperimentuoti.Apie įpakavimas: 1,Modulinės pakuotės,visi 3d spausdintuvo dalys yra dėžutė,mokslo pakuotės dizainas, kiekviena dalis kruopščiai saugoma, siekiant užtikrinti saugų atvykimą.Apie muitinės: 1,muito mokestis( PVM) yra pirkėjo atsakomybė,pardavėjas neturi turėti tarifų.Apie atsiliepimą: 1,Jei esate patenkinti 3d spausdintuvas rinkiniai,prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Ačiū iš anksto 2,Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus,mes dirbame su jumis, kad padėtų jums išspręsti bet kokią problemą, kol būsite patenkinti.

Žymos: atgal iphone 7, bl touch " jutiklis, 3d spausdintuvas priedai profilis, artilerijos genijus atnaujinti, artilerijos x1, 004, cr10 pro, amatų medienos, tmc2130, 70 spausdintuvą.

Charakteristikos

Operacinės Sistemos PROE, Kietosios darbai, UG, 3d Max, Rhino 3D projektavimo programinės įrangos, ir tt
Maksimalus Spausdinimo Greitis 180mm/s
Prekės Pavadinimas CREALITY 3D
Gabalas Storis 0.1-0.4 mm
Maitinimo Šaltinis 24V
Gabalas Programinės Įrangos Cura/Repetier-Host
Įtampa 110-220V
Lova Temp 100℃
Spalva Spausdinimo Greitis Normalus
Kėbulo Konstrukcija Importuotų V-Įpjovos Aliuminio Guoliai
Sąsajos Tipas USB
Fliament 1.75 mm LIA, ABS, TPU, Vario, Medžio, Anglies Pluošto, Nuolydis
"CE" atitikties Taip
Spausdinimo Greitis 30mm/s~180mm/s
Tikslumo ±0,1 mm
Reikmenys Skersmuo 1.75 mm
Modelio Numeris CREALITY 3D CR-10 V3
Kilmės KN(Kilmės)
Auto Niveliavimo Taip
Kalbos anglų kalba
Antgalio Skersmuo Standartinis 0,4 mm, (galima keisti 0.3/0.2/0.5/0.6/0.8/1.0 mm)
Maksimalus Spausdinimo Dydis 300*300*400mm
Spausdinimo būdas TF kortelė/ On-Line / Off Line
Liejimo Technologija FDM
Failo Formatas STL/OBJ/G-Kodas

Parašyti atsiliepimą

CREALITY 3D CR-10 V3 Spausdintuvo TMC2208 Silent Mainboard Tęsti Spausdinimą,BL touch Neprivaloma(iš anksto įdiegta)

CREALITY 3D CR-10 V3 Spausdintuvo TMC2208 Silent Mainboard Tęsti Spausdinimą,BL touch Neprivaloma(iš anksto įdiegta)

Sveiki atvykę Į CREALITY 3D Oficiali Parduotuvė *Klientai prašome turi žinoti, kad jie importo įstatymų prieš pirkimą;Kinija sandėlyje, užsakymai,NEMOKAMAS PRISTATYMAS neįeina į SAVO ŠALIES IMPORTO MOKESČIŲ.PATIKRINKITE, PRIEŠ UŽSAKANT!Nemokamai Mokesčius Už RU/US/UK/DE/NL/PL/CZ/AS

Panašūs produktai: