Aukštos Kokybės Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas "Karys" Cosplay Berniukas Žaisti

Aukštos Kokybės Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas "Karys" Cosplay Berniukas Žaisti

Nauja prekė

€10.69

€14.26

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas "Karys" Cosplay Berniukas Šalies Vaizduotės Žaisti

Ypatybė: produktas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų plastiko, lankstūs, saugus, neturi aštraus kvapo.Viduramžių Europoje retro stiliaus, ryškių modeliavimas drožyba modelius.Reguliuojamas plotis gale tinka vaikams, sergantiems skirtingi skaičiai.Skydas gali apsaugoti saugos, kariai, blokuoti priešo atakų.Modeliavimo kardas su dekoratyvinė drožyba modelis, gražus ir dailus.Storio metalo spalvos pasireiškia prestižą ir orumą, kai vaikai mėgsta žaisti ir apsimeta, jūsų vaikai yra stipriai ginkluotų—yra kardas vienoje rankoje, skydas kitas, kaip herojus, senovės legenda.Dydis: kostiumas vaikų amžius nuo 4--7 metai.

Matmenys: Šalmo Dydis: 20 * 19 cm / 7.87 * 7.48 Kardas Dydis: ilgis 58 cm / 22.83 į Shield Dydis: 41 * 27 cm / 16.14 * 10.63, Šarvai Dydis: 30 * 35 cm / 11.81 * 13.78 į

Techniniai duomenys: Medžiaga: Plastiko Spalva:SilverGragon/GragonCross/SilverGragon Svoris:735 g

Paketas Apima: 1 set*(Armor+Shield+Sword+Šalmas)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: skydas, kardas, riterio šarvų kostiumai, tamsos riterio šarvai, šalmai, gladiatorių kostiumai vaikams, gladiatorių kostiumas vaikinai, jaunimo gladiatorių kostiumas, "celtic" kardas, vaikai riterio šarvų kostiumas, gladiatorių kostiumas vaikams vaikams.

Charakteristikos

Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
Stilius Riteris dress-up kostiumai
Medžiaga Viskozės
Modelio Numeris Helovinas Kostiumas
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba Parama
Apykaklės O-Kaklo
Svoris 735g
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Audinio Tipas Terry
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Kiekis 1Set
Storis nomral
Drabužių Ilgis Reguliariai
spalva SilverGragon/GragonCross/SilverGragon
Kategorijos Vaikai cosplay kostiumai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Raktiniai žodžiai Helovinas kostiumas vaikams
Lytis BERNIUKAI
Modelio Tipas Riteris kostiumas

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas

Aukštos Kokybės Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas "Karys" Cosplay Berniukas Žaisti

Helovinas Vaikams, Vaikams Knight/Gladiator Dress-up Kostiumas Šarvai+Shield+Sword+Šalmas Karys Cosplay Berniukas Šalies Vaizduotės Žaisti Ypatybė: produktas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų plastiko, lankstūs, saugus, neturi aštraus kvapo.Viduramžių Europoje retro stiliaus, ryškių

Panašūs produktai: