5 Poros/Set 3D Mink Netikrų Blakstienų Storio Nekilnojamojo Mink Blakstienas Gamtos Grožio, Makiažo Priemonė Netikrų Blakstienų Pratęsimo False Lashes

5 Poros/Set 3D Mink Netikrų Blakstienų Storio Nekilnojamojo Mink Blakstienas Gamtos Grožio, Makiažo Priemonė Netikrų Blakstienų Pratęsimo False Lashes

Nauja prekė

€2.99

€4.27

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas :

Modelis: 5 modeliai

Medžiaga: 3D Mink Blakstienas

Procesas: rankų darbo

Kiekis: 5 poros

Vieno Dydis: apie 15 x plotis 9.3 x aukštis 1,2 cm

Savybės :

Įspūdingi blakstienos ir tinka šalis ir namuose

Sudėtinių ir sustorėja jūsų blakstienos, kad jie atrodo labiau garbanotas.

Gali būti pašalintas akių makiažo valiklis.

Paprasta naudoti ir patogu nešioti.

Gali būti naudojamas daug kartų, jei jie naudojami ir pašalinama tinkamai.

Mūsų 5 stilius vidutinės apimties blakstienas, yra suprojektuoti su criss-cross modelio ir

mišinio tiesiai storas ir plonas juosteles spalvingi dar natūralią išvaizdą.

Itin purus tekstūra suteikia jums temperamentingas 3D efektas, kad bus padaryti jūsų akys dėmesio centre.

Tiesiog norėčiau jūsų natūralios blakstienos, šios vidutinės apimties blakstienos yra ilgesnės link centro,

todėl juos puikus pasirinkimas, kasdien glam arba bet kuriuo metu jūs norite pridėti, kad papildomų "oho" veiksnys, į savo akis.

Paketą Sudaro: 5 poros netikrų blakstienų

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Apie Mus

Prašome neatidaryti atveju arba palikti blogų atsiliepimų, mums prieš adresatą.Mes tikrai vertiname tai.

Jei turite kokių nors klausimų, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai pasveikinti jus el. paštu mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT,Paypal.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Pristatymas

Kai kurie iš mūsų produktų, kurie su nemokama laivybos,ne remti stebėjimo informacija, kai siuntinys atvyko į savo paskirties šalyse.Tie, laivybos metodai taip:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Correos Ekonomika.SF Ekonomikos Oro Paštu , ebs.

Jei jums reikia sekti informaciją, prašome pasirinkti tuos, laivybos metodai taip:

Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, AliExperss Išsaugoti Pristatymas,ebs.

Pristatymo Laikas: 30-60 dienų

Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1.Apskritai, mes pareiškiame, nekilnojamojo kaina, sąskaita-faktūra/sąskaita, jei yra muitų tarifo mokesčiai bus sumokėti jūs.Mes negalime prisiimti muitų tarifo.Jei turite ypatingų pageidavimų,prašome susisiekti su mumis.

2.Opcijos vežimo, jei pasirinksite DHL,mes neturime DHL nuotolinio kaina, muitų tarifo, arba jokio komisinio mokesčio DHL muitinės mokestį arba sandėlis, sandėliavimo išlaidos.

Grįžta

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių.

Cuntact Mus

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų nuomonė yra labai svarbi.Prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: premama kelnės moteris, raudona kulkšnies įkrovos mergina, raudona alfa romeo pardavimas, raudona afrikos vestuvių, premium atveju s20 fe, raudonas agatas rankogalių segtukai, "premier" patalpų golfo, raudona pagalbos rinkinys, 3 sluoksnis, premium apple žiūrėti.

Charakteristikos

Kiekis 5 Poros
Tipas 4 netikrų blakstienų
2 funkcija Audinės blakstienos
3 tipas Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
3 funkcija gamtos ilgos blakstienos
Prekės Pavadinimas SinSo
Netikrų Blakstienų Grupė Plastikiniai Medvilnės Juosta
Netikrų Blakstienų Stilius Smailas
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Modelio Numeris 3d mink blakstienos
Tipas 5 Natūralios blakstienos
Dydis as picture shown
Funkcija 1 3d mink blakstienas
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Tipas 1 makiažo priemonė
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Tipas 2 Blakstienų Pratęsimo
Gamybos procesas Rankų Darbo

Parašyti atsiliepimą

5 Poros/Set 3D Mink Netikrų Blakstienų Storio Nekilnojamojo Mink Blakstienas Gamtos Grožio, Makiažo Priemonė Netikrų Blakstienų Pratęsimo False Lashes

5 Poros/Set 3D Mink Netikrų Blakstienų Storio Nekilnojamojo Mink Blakstienas Gamtos Grožio, Makiažo Priemonė Netikrų Blakstienų Pratęsimo False Lashes

Aprašymas : Modelis: 5 modeliai Medžiaga: 3D Mink Blakstienas Procesas: rankų darbo Kiekis: 5 poros Vieno Dydis: apie 15 x plotis 9.3 x aukštis 1,2 cm Savybės : Įspūdingi blakstienos ir tinka šalis ir namuose Sudėtinių ir sustorėja jūsų

Panašūs produktai: