Kigurumi Varlė

Kigurumi Varlė

Nauja prekė

€17.61

Apie prekę

Kigurumi -aprangą, sukurta siekiant suteikti gerą nuotaiką į jūsų savininkas ir visus aplink!Šios nuostabios rūšies kostiumai atėjo pas mus iš Japonijoje ir šios šalies žmonės yra žinomi už savo išradingumu!Kigurumi Panašus į pižama sudaro garsaus simbolių ar gyvūnų.

Beje mūsų parduotuvėje galite pirkti šlepetės Kigalyje, todėl, kad vaizdas yra visiškai baigtas!

Ekrano spalvos

Spalvos ant monitoriaus gali skirtis nuo realių spalvų!Spalva medžiagos gali skirtis toną, priklausomai nuo nustatymų, monitoriaus!Mes padarėme viską, kas įmanoma, siekiant užtikrinti, kad spalvos mūsų produktus kompiuterio ekranas, ar mobiliojo ryšio prietaisas yra tiesa.Tačiau, spalvos ekrane gali skirtis priklausomai nuo spalvos profilio nustatymus ir monitoriaus rezoliuciją.

Žymos: kigurumi liūtas, igurumi, kigurumi dygsnio, demonas kigurumi, pajama dygsnio, kigurumi batų, kigurumi pokemon, lokys kigurumi, kigurumi pajama, kigurumi lemur.

Charakteristikos

Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Lytis Unisex
Specialios Paskirties Kostiumai
Prekės Pavadinimas Marusia
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Kigurumi Varlė

Kigurumi Varlė

Kigurumi -aprangą, sukurta siekiant suteikti gerą nuotaiką į jūsų savininkas ir visus aplink!Šios nuostabios rūšies kostiumai atėjo pas mus iš Japonijoje ir šios šalies žmonės yra žinomi už savo išradingumu!Kigurumi Panašus į pižama sudaro garsaus simbolių ar gyvūnų. Beje mūsų

Panašūs produktai: