1

1

Nauja prekė

€4.19

Apie prekę

100g Kinija Yunnan Pu'er arbatos išvirti arbatos,jazminų arbata, aromatinta žalioji arbata žalioji maisto sveikatos

100% Natūralus, Ekologiškas Maistas

Nėra Jokių Dirbtinių Addictives ar Cheminių Priedų

Pu-Erh Arbata sveikatos pareigos:

Sveiki atvykę į Mūsų parduotuvėje!Puerh yra didelis lapuočių arbata iš Yunnan provincijoje Kinijoje buvo žinomas kaip vaistinis arbata.Paslaptis priėmimo Pu er buvo griežtai saugoma Kinijoje šimtmečius.Arbatos lapeliai yra surinkta iš augintojų, specialios plataus lapų arbatos medis, kuris, manoma, yra susiję su senovės priešistorinių arbatos medžių.

Alaus Puerh, Kad arbata turi kontroliuoti vandens temperatūrą, kuri labai poveikį, aromatą ir skani arbata sriuba.Puer prašo virinto vandens.

Pu'er yra gyva medžiaga, esate rimtas apie tai, jis duos jums gerą našumą, čia jums priminti, kad burbulas arbata, būtinai ramus protas, ne nekantrus, ramus rimuoti, fizinis gimęs, tai arbatos-atsparus burbulas yra labai gera, dažniausiai mirkoma 20 atidaryti ne problema, vis tiek nėra jokių požymių nuosmukis skonio, kuris yra kitos arbatos produktai negali palyginti.

Garantija

Į rusvos spalvos arbata plytų, pažeista senoji popieriaus paketą, ir skiriasi žemiškas skonio tipiškas amžiaus Puer arbatos įrodyti savo amžių.Jei jums reikia sertifikato įrodyti savo amžių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Kas yra Puerh Arbata?

Puerh arbata gauna savo pavadinimą nuo rinkos miestas Pu-er, kai iš pradžių ji buvo perdirbti ir parduoti.Sakoma, kad unikalaus skonio Puerh Arbata buvo sukurta, nes jis paėmė savaites transporto arbatos lapų arklio miesto perdirbti.Per šį transporto laikotarpis arbatos lapai turėtų pradėti rūgti drėgnumo ir išleidimo stiprus, kvapnus aromatas, kurį žmonės rado gana malonus.Specialios technikos arbatos fermentacijos sukūrė ir Pu'er tokiu būdu buvo sukurtas.

Paslaptis priėmimo Puerh arbata buvo griežtai saugoma Kinijoje šimtmečius.Arbatos lapeliai yra surinkta iš augintojų, specialios plataus lapų arbatos medis, kuris, manoma, yra susiję su senovės priešistorinių arbatos medžių.

Lapai eiti per dviejų tipų fermentacijos būdu, kuris suteikia šią arbatą jos unikalių savybių; lengvas, bet savitai žemiškas skonio.Puerh arbatos yra daug, pavyzdžiui, vynų, kurie tampa lygesnė ir labiau subalansuota su amžiumi.Puerh arbatos yra daug mažesnis, taninai, nei kitų arbatų dėl specialaus apdorojimo metodą, kuris jį patiria.

Poveikis Pu'er Arbata

1. Sumažinti kraujo riebalų, prarasti svorio, mažėja kraujo spaudimas ir atsispirti aterosklerozės.

Dr.Amill Carroby, iš koledžo Paryžiuje, prancūzijos naudojamas Yunnan Pu'er Tuo arbatos atlikti klinikinį tyrimą ir įrodė, kad: "Yunnan Pu'er Arbata turi gerą poveikį sumažinti turinį lipoid ir cholesterolio".Kunming Medicinos Koledžo Kinija taip pat pažymėjo, 55 klinikiniai tyrimai naudoti Yunnan Pu'er Tuo arbatos gydyti aukštą kraujo riebalų ligų ir palyginti juos su 31 atvejais naudojamas klofibratas, kurios turi gerą poveikį nuolydis riebalų.Rezultatas rodo, kad gydomasis poveikis Pu'er Arbata yra didesnė kaip klofibratas.Ilgalaikis girtavimas Pu'er Arbata gali sumažinti cholesterolio ir glicerino riebalų.Taip ilgai gerti Pu'er Arbata gali turėti įtakos gydymo nutukimo.Gerti Pu'er arbata gali sukelti fiziologinį poveikį, tempimo žmogaus kraujo laivas, mažėjančia kraujo spaudimą ir slowering ritmą, širdies ir kt.Taigi jis turi gerą gydomąjį funkcija, aukštas kraujo spaudimas ir smegenų aterosklerozės.

2.Anti-decrepitude.

Catechin arbatos poveikis-anti-decrepitude.Bendra suma-catechin turinį Yunnan didelis lapų rūšių arbata yra didesnė nei kitų arbatos rūšių.Poveikis anti-decrepitude yra geriau nei kitų rūšių arbata.Tuo pačiu metu, vykstant Pu'er Arbata, stambiamolekuliniai polisacharidas virsta daug naujų dissoluble monosacharidų ir oligosaccharide.Vitaminas C padidina dvigubai, kuris turi svarbų poveikį, pagerinti žmogaus imuninė sistema ir išsaugoti sveikatą, stiprinti kūną ir prailgina ilgaamžiškumą .

Alaus Puerh Arbata

Kad arbata turi kontroliuoti vandens temperatūrą, kuri labai poveikį, aromatą ir skani arbata sriuba.Pu'er Arbatos prašo virinto vandens, 95~100.

Kiek arbata gali priklausyti nuo asmens skonio, paprastai, 3-5 gramų arbatos tinkamai su 150 milliliters vandens, ir dalis arbata su vandeniu nuo 1:50-1:30.

Arbata grynesnis aromatas, būtina šilta arbata, t. y., užpilkite virinto vandens, iš karto pirmą kartą, kuri gali turėti 1-2 kartus.Greitis turi būti greitas, todėl, kad skonio arbata sriuba gali būti užkirstas kelias daryti įtaką.O tikrai pradeda, apie minutę, arbata, sriuba gali būti pilamas į visuomenės taurės, ir tada tęsti sekundę.Su daugiau kartų, laikas gali būti pratęstas, bet lėtai, nuo 1 minutę keletą minučių, pamažu, kuri gali išlaikyti net tankis arbata, sriuba.

100% Natūralus, Ekologiškas Maistas

Žymos: sagės raidės c h, brecelet moterys h, radijo smeigtukai h cmmd 4046, h sagė įrašą, led sagės klounas, vaikams h smeigtukai, h 4 x3 pin, sagės led, vyrams hermes h šalikas, h m vyrų pardavimui.

Charakteristikos

Modelio Numeris H
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas Vario
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stilius Klasikinis
Sagės Tipas Sagės
Formos\modelis FĖJA

Parašyti atsiliepimą

1

1

100g Kinija Yunnan Pu'er arbatos išvirti arbatos,jazminų arbata, aromatinta žalioji arbata žalioji maisto sveikatos 100% Natūralus, Ekologiškas Maistas Nėra Jokių Dirbtinių Addictives ar Cheminių Priedų Pu-Erh Arbata sveikatos pareigos: Sveiki atvykę į Mūsų parduotuvėje!Puerh

Panašūs produktai: