Baldai modelio arvant žymėjimo rašikliai rh - 160

Baldai modelio arvant žymėjimo rašikliai rh - 160

Nauja prekė

€5.54

Apie prekę

Baldai šablonas РШ-160 -Tai sumažinta versija Šabloną РШ-224 .Tai yra taip pat pagaminti iš atsparus smūgiams, drėgmei atsparus plastiko.Su patrauklesne kaina, jis gali tapti ištikimas kompanionas pradedantysis baldų gamintojas.Šablonas yra skirta greitai ir tiksliai ženklu, baldų rankenos, visų tipų.Šis modelis leidžia jums padaryti ženklu, tiek vertikalios ir horizontalios pozicijos, tačiau ji buvo sukurta daugiausia priedas horizontalioji rankenos.Esamas baldų standartus ir gost, griežtai reguliuoti gamybą, baldų rankenėlės, ir reikalauti, kad gamintojai visame pasaulyje laikytis tų pačių normų.

Kai skambinate baldų rankenėlės pasaulyje, tai yra įprasta naudoti sistemą, 32mm.Tai reiškia, kad baldų rankenėlės centro atstumas visada bus kelis 32mm..Ir atstumas tarp skylių visada bus pats. (0, 32, 64, 96, 128, 164, ... ir pan.) Ši funkcija leidžia šabloną "arvant rsh-160" universal " ir leidžia jums naudoti tai kaip ir didelės įmonės, ir mažų parduotuvių.

Žymos: sijonas moteris, kelio sijonas, gėlių ilgas sijonas, jean sijonas, juoda satino sijonas, juoda šilko sijonas, nereguliarus sijonas, juoda maxi sijonas, sijonas žiemą, grindų ilgio sijonas.

Charakteristikos

Tipas Gręžimo Mašina
Kilmės RU(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ARVANT
Modelio Numeris RSH 160

Parašyti atsiliepimą

Baldai modelio arvant žymėjimo rašikliai rh - 160

Baldai modelio arvant žymėjimo rašikliai rh - 160

Baldai šablonas РШ-160 -Tai sumažinta versija Šabloną РШ-224 .Tai yra taip pat pagaminti iš atsparus smūgiams, drėgmei atsparus plastiko.Su patrauklesne kaina, jis gali tapti ištikimas kompanionas pradedantysis baldų gamintojas.Šablonas yra skirta greitai ir tiksliai ženklu, baldų rankenos, visų

Panašūs produktai: