2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai

2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai

Nauja prekė

€8.24

€15.84

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

modname=ckeditor 2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai

1.100% brand new ir aukštos kokybės

2.Minkštas šifono audinio,nėra standus vidaus struktūrą,todėl yra patogūs dėvėti .

3.A n elastinga kaklo dirželis su touch užtrauktuku.

4.Jis nėra sunkus,todėl yra patogus jums šokti .

5.Šviesus šviežios spalvos,drugelio sparnai dizainas,jūs galite dėvėti tai, kur norite.Turi unikalų šokių šou savo.

Kiekis:1PC

Medžiaga: Poliesteris

Dydis:168*135CM

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3 cm nukrypimai.

Pastaba:Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

1PC Moteris Povas Sparnus Skara Šalikai Ponios Nimfa Pixie Poncho Kostiumas Priedų

Pakuotės Turinys:

Vežimą:

1.Paruošimo Laikas :mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną

2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Senamiescioarka.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos,

praneškite mums naują adresą.

3.Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai,Visada aš laivas paštu, oro paštu Nemokamas pristatymas

jei nenorite laukti taip ilgai,prašome pridėti šiek tiek pinigų, kad laivas kitos siuntos,labai ačiū

Pristatymas:

1.Oro paštu(15-35 Darbo dienas nuo Pristatymo sėkmingai) (Sekimo numerį &Nemokamas pristatymas)

2.ePacket(7-20 Darbo dienas nuo Pristatymo sėkmingai)(Sekimo numerį&Nemokamas pristatymas)

3.Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas(10-20 Darbo dienų, Pristatymo sėkmingai)(Sekimo numerį&Kai kuriose šalyse ir regionuose Nemokamas pristatymas)

4.EMS(6-12 Darbo dienas nuo Pristatymo sėkmingai)(Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

5.DHL(5-7Working dienų Pristatymas sėkmingas)(Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

Apmokėjimas :

Mes priimame Kredito kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Grįžti& Keistis Politika

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūsų netenkina, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą.Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje, norite mėgautis savo pirkinių čia!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 7-10 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: poncho naršyti rankšluostį, black panther grupės kostiumas, pashmina moteris, žvejybos nimfa, toadette mario kostiumas, nimfa upėtakis, drugelis vaikams sparnus, poncho moterims, luna lovegood kostiumų pardavimas, pashimina šalikas.

Charakteristikos

Modelio Numeris 1015
Medžiaga Poliesteris
Specialios Paskirties Kostiumai
Šaltinio Tipas Atostogų
Sudedamosios dalys Apsiaustas
Lytis MOTERIS
Simbolių Šventės Kostiumai
Elemento Tipas topai

Parašyti atsiliepimą

2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai

2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai

modname=ckeditor 2019 KARŠTOS Moterys Drugelio Sparnai Paplūdimio Kostiumas Apsiaustu Pashmina Skara Skara Skara Nimfa Poncho Kostiumo Aksesuaras Šventės Kostiumai 1.100% brand new ir aukštos kokybės 2.Minkštas šifono audinio,nėra standus vidaus struktūrą,todėl yra patogūs dėvėti

Panašūs produktai: