Apversti Nuotolinio Rakto Korpuso Pakeitimas Apima Atveju "Fiat 500" Panda " Punto Bravo

Apversti Nuotolinio Rakto Korpuso Pakeitimas Apima Atveju "Fiat 500" Panda " Punto Bravo

Nauja prekė

€5.70

€6.71

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prekės Aprašymas: Būklė:100% visiškai Nauja, Spalva:Kaip nuotraukoje parodė, Funkcijos: 1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2.Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys. 3.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju arba sukeisti diską su jūsų originalus.Prašome palyginti su paveikslėliais, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūsų raktas yra lygiai ta pati kaip pic rodo!Svarbi Pastaba: 1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant.Pakuotė:

1* Raktas Shell Atveju

Žymos: oro fiat bravo, priedų fiat bravo, nuotolinio klavišą "fiat" stiliaus, Fiat 500, fiat, fiat klavišą " shell, punto italija, fiat panda, smart nuotolinio klavišą "fiat", balta punto.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas TEMREIPO
R/C Funkcija be
Medžiagos Tipas ABS
Kitos Dalies Numeris Pagrindiniai Dangtis
Pritaikymas No
Gamintojas Dalies Numeris Pagrindiniai Dangtis
Mainų Dalies Numeris Pagrindiniai Dangtis

Parašyti atsiliepimą

Apversti Nuotolinio Rakto Korpuso Pakeitimas Apima Atveju

Apversti Nuotolinio Rakto Korpuso Pakeitimas Apima Atveju "Fiat 500" Panda " Punto Bravo

Prekės Aprašymas: Būklė:100% visiškai Nauja, Spalva:Kaip nuotraukoje parodė, Funkcijos: 1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2.Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys. 3.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju

Panašūs produktai: