20pcs 300x500x2mm Akrilo Veidrodžiai, Vonios Sienų Dekoras Home Hotel Gyvenimo Vaikas Kambarys Miroir Freskos Vestuvių Dekoratyvinis Dušas, Veidrodis Amatų

20pcs 300x500x2mm Akrilo Veidrodžiai, Vonios Sienų Dekoras Home Hotel Gyvenimo Vaikas Kambarys Miroir Freskos Vestuvių Dekoratyvinis Dušas, Veidrodis Amatų

Nauja prekė

€55.22

€58.74

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Dekoro Veidrodis Sienos

Medžiaga: Akrilo PMMA

Forma: Stačiakampis

Dydis: 300x500mm 2mm storio

Spalva: Sidabro, Aukso

Naudoti: Namų puošimas, Vestuvių papuošimas Miegamasis, Vaikų kambarys, svetainė Dekoratyvinis

Produkto Savybės:

1.Svoris yra lengvesni 2. Lengva pakavimo

3.Nėra lengva skaldyti 4. Transporto saugos

Akrilo veidrodis gali būti naudojamas daugelyje vietų, ir mes siūlome daug įvairių storis, taip pat nemokamai pjovimo bet kokio dydžio.

1. Akrilo veidrodžio storis dydis (mm) : 0,8 mm,1 mm,1,5 mm,2 mm,2.5 mm,3mm.

2. Jei mes turime atsargų galite pirkti bet kokį kiekį, ir gali sumažinti bet kokio dydžio, tačiau, pasak įvairių kiekis kaina bus skirtinga,nes gamybos procese problemas, storis turės tam tikrų klaidų,apie 0,1 mm-0,2 mm.

3. Jei mes jokių atsargų, jums gali būti pritaikyti, ir gali būti pritaikyti bet kokio dydžio ir spalvos. 4. Turime lazerinio graviravimo mašina, gali pagal projekto brėžinius perdirbimo bet grafika.

Taikoma Diapazonas:

Statybose ir daylighting / Ženklai ir laikyti apdaila / Stendą parodoje lentynos

Pramonės komponentai /Menas ir amatai / Reflektorius lempos ir žibintai / žaislas veidrodžiai / Vonios veidrodis

Kosmetinis veidrodis / Žiūri į automobilio / rankinėje / Žaislų / Dovanų dėžutė / Apšvietimo technologija ir t.t.

PASTABA:

1.Jei neturi jums tinkamus produktus ar transporto rūšį, prašome susisiekti su manimi, ar palikti man žinutę, aš jums atsakyti jūsų pirmą kartą, ačiū!

2.Regiono dalyje bus naudojami DHL,UPS, FEDEX ar kitu būdu gabena prekes.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos svarstymus molitor,apšvietimo,fono ir t.t.

Tačiau,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: veidrodėliai saulės isuzu, namų, vonios veidrodis smart, veidrodis vintag, nuotrauka veidrodėliai, miracullum sienų lipdukai, kaimiškas apvalus veidrodis, vonios kambarys dekoro, dekoro veidrodis sienos, Makiažo Veidrodėliai.

Charakteristikos

Dydis 300x500mm
Produkto pavadinimas Vonios veidrodis sienos
rasier spiegel " spiegel vergrotende ausziehbarer spiegel vonia didinamasis veidrodis
Modelio Numeris THZ-PMMA-M2
Formos Stačiakampis
Medžiaga Akrilo
Naudoti Namų dekoro gyvenamojo kambario, vaikų kambario, miegamojo
Savybės Nėra lengva skaldyti
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
kosmetinis veidrodis sienos espejo bano miroir salle de bain veidrodis vonios kambarys
Storis 2mm
miroir grossissant specchio bagno didinamasis veidrodis miroir grossissant freskos
spalva Sidabro / Aukso

Parašyti atsiliepimą

20pcs 300x500x2mm Akrilo Veidrodžiai, Vonios Sienų Dekoras Home Hotel Gyvenimo Vaikas Kambarys Miroir Freskos Vestuvių Dekoratyvinis Dušas, Veidrodis Amatų

20pcs 300x500x2mm Akrilo Veidrodžiai, Vonios Sienų Dekoras Home Hotel Gyvenimo Vaikas Kambarys Miroir Freskos Vestuvių Dekoratyvinis Dušas, Veidrodis Amatų

Produkto Aprašymas Produkto Pavadinimas: Dekoro Veidrodis Sienos Medžiaga: Akrilo PMMA Forma: Stačiakampis Dydis: 300x500mm 2mm storio Spalva: Sidabro, Aukso Naudoti: Namų puošimas, Vestuvių papuošimas Miegamasis, Vaikų kambarys, svetainė Dekoratyvinis Produkto

Panašūs produktai: