125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Izoliacija Priekinio Lango Interjero Apsauga

125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Izoliacija Priekinio Lango Interjero Apsauga

Nauja prekė

€12.40

€24.81

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

įtrauka:

【Apsaugos nuo saulės】Šio automobilio priekinį stiklą saulės pavėsyje skėtis naudoja aukštos kokybės aliuminio folija medžiagos blokuoti daug šilumos ir atspindi saulės, kuris gali efektyviai sumažinti temperatūrą automobilio viduje ir išvengti žalos ir senėjimo automobilio interjero.Šio automobilio priekinį stiklą saulės atspalvis gali efektyviai apsaugoti jus nuo saulės, suteikti jums su cool vairavimo aplinką.PASTABA : Mažų dydžio automobilių, saulės, skėtis yra 49.2* 25.5 colių,didelis:57 x 31 cm.

【Kompaktiškas ir Nešiojamas】Šio automobilio priekinio stiklo, visiškai nepraleidžiantis saulės spindulių yra laiko taupymo ir patogu, paruoštas naudojimui, neardomieji, montavimas, nedidelis saugojimo apimtis po lankstymo (su laikymo maišelis), gali būti dedamas ant šono, kad automobilio durys ir centrinės talpinimo, kad sutaupyti vietos ir lengvai saugojimo.Šis automobilis saulės skėtis patogus kasdieniam naudojimui, ir yra idealus saulės pavėsyje aksesuaras automobiliai vasarą.

【Ekologiška medžiaga】Tai saulė pavėsyje, kad automobilio priekinio stiklo dangtis karščiui ir karščiui, išvengti žalos nuo tiesioginių saulės spindulių.Esant sąlygoms, saulės spindulių ir aukštos temperatūros, automobilio priekinio stiklo skydelis nuo saulės pavėsyje bus ne skleisti kvapo ir kenksmingos dujos, išlaikyti oro automobilyje, švieži, ir užtikrinti, žalia kelionės.Unikalus dizainas, suvynioti skėtis karoliukai nėra pažeisti automobilio salono ir dažų, ir yra ne griauna diegimo ir naudojimo.

【Multi-purpose】Šis automobilių automobilių saulės skėtis prekinis, galinis stiklo raštas gali blokuoti saulės ir lietaus lauke, daugiafunkcinis automobilis skėtis, jūs to vertos.

【Ilgas tarnavimo laikas】Šio automobilio priekinį stiklą saulės pavėsyje, ištraukiama yra pagaminti iš didelio kietumo plieno, kuris yra stiprus, patvarus ir atsparus korozijai, ir ilgai tarnauja, kad suteiktų jums geriau skėtį nuo saulės patirties.

Aprašymas:

Saugi medžiaga,:Šis automobilis skėtį nuo saulės prekinis, galinis stiklo skėtis pagamintas iš aukštos kokybės ir storas medžiagas, kurios gali blokuoti daug šilumos ir šviesos, ir efektyviai apšiltinti ir atvėsti.

Efektyviai atspindi saulės:junginys-titano pilka klijai su gera šilumos išsklaidymo poveikį galima veiksmingai sumažinti temperatūra automobilio viduje.

Patogus laikymas:Šis automobilis saulės skėtis yra lengva laikyti ir gali būti tvirtinama ant durų arba porankiu langelį.

Tvirtas medžiaga: Pagamintas iš tvirto plieno medžiagos, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.Suteikti jums geresnį produktą patirtis!

Suvynioti skėtis karoliukai: Wrap skėtis padangos briaunos dizainas, iš visų pusių wrap dizainas nebus pažeisti automobilio interjero.

Specifikacija:

Medžiaga: audinys

Dydis:

S: apie 49.2*25.5 cm,( 64.77 cm)

L: apie 57 x 31 cm( 144.78 cm*78.74 cm)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1* Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis

1* Saugojimo Krepšys

Žymos: automobilių skėtis, automobilių sunshad, skėtis vaivorykštė, saulės uv, automobilių lipdukas, sulankstomas priekinio stiklo dangtis, 06A, akių šešėliai, mielas saulės skėtis, priekinis stiklas skėtį nuo saulės.

Charakteristikos

Funkcija 12 peotection priekinio stiklo
Medžiaga Medžiaga
Funkcija 13 apsauga nuo saulės automobilyje
Funkcija 9 Automobilio saulės skydelis priekinis stiklas
Funkcija 7 automobilių skėtis
Funkcija 5 automobilio priekinį stiklą saulės skėtis
Funkcija 15 priekinio stiklo skėtį nuo saulės
Prekės Pavadinimas RETFGTU
Funkcija 8 automobilių padengti
Funkcija 10 Automobilių Saulė Pavėsyje
Funkcija 1 Automobilių Skėtis Nuo Saulės Pavėsyje Dangtis
Funkcija 14 apima automobilių stiklai
Modelio Numeris Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Priekinio Stiklo
Funkcija 6 Sulankstomas Automobilio Saulės Skėtis
2 funkcija automobilių padengti skėtis
Funkcija 11 saulės skydelis priekinis stiklas
4 funkcija Skėtis automobilį
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Automobilio Saulės Skėtis

Parašyti atsiliepimą

125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Izoliacija Priekinio Lango Interjero Apsauga

125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Izoliacija Priekinio Lango Interjero Apsauga

įtrauka: 【Apsaugos nuo saulės】Šio automobilio priekinį stiklą saulės pavėsyje skėtis naudoja aukštos kokybės aliuminio folija medžiagos blokuoti daug šilumos ir atspindi saulės, kuris gali efektyviai sumažinti temperatūrą automobilio viduje ir išvengti žalos ir senėjimo automobilio

Panašūs produktai: