PX6 Automobilio Radijo 2 din "Android" 10 Multimedijos autoradio DVD grotuvas Stereo SSANGYONG KORANDO 2din auto garso Navigacijos GPS DSP

PX6 Automobilio Radijo 2 din "Android" 10 Multimedijos autoradio DVD grotuvas Stereo SSANGYONG KORANDO 2din auto garso Navigacijos GPS DSP

Nauja prekė

€155.57

€239.34

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Užjūrio sandėlyje

Mes turime rusijos Ispanija Lenkija sandėlyje, jeigu perkate produktą iš šių sandėlyje nėra muitų mokestis MOKESTIS mokestis, ir jokių kitų mokesčių , ir jums bus gauta sklypo 3-7 dienų, jei nėra specialių sąlygų.Ir oversea produkto kaina mažesnė nei kinijos produkto kainą , todėl rinkitės šių sandėlyje produktas yra geresnis pasirinkimas jums.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę-AycetryTechnology Co., Ltd. 1. DOVANA=įrankiai+MIC+ kopija žemėlapio failus GPS viduje( galite naudoti gps tiesiogiai, o ne būti žemėlapį kortelė) 2. mes turime RUSIJOS sandėlių MASKVOJE, ISPANIJA SANDĖLYJE Lenkija sandėlyje ir Kinijos sandėlyje. 3. radijo lustas yra 6686. tai geriausia radijo lustą metu rinkoje 4. Stiprintuvo IC TDA7851L, tai geriausia Stiprintuvo IC dabartinėmis rinkos 5.DSP=skaitmeninio stiprintuvo sistema (pasirinktinai).DSP, kad automobilio garso kokybę, geriau daugiau, nei prieš.ji bus suteikti jums puikus muzikos garso. 6. šis radijo paramos carplay funkcija (neprivaloma) 7. šis radijo išjungimas, kai raktas perkelti iš automobilio.Visuose rinkos visas radijo turėti tokios pat būklės.tikimės, kad jūs žinote, ši informacija šis radijas turi nedelsiant išjungti funkciją, šią funkciją galima naudoti tik tada, kai automobilis išjungti ACC tik.Norime pasakyti, kad jei norite tik išjungti automobilio ACC, radijo išsijungs nedelsiant, priklauso nuo jūsų rinkinys.Jei automobilis išjungti 100%.Radijo canrsquot darbą eiti, jis bus išjungti tuo pat metu. 8. šios prekės nr. nuotolinio valdymo funkcija.ne, apima nuotolinio valdymo pultelis originaliai.IR skylę neapima IR chip.tačiau paramos valdyti varantys funkcija. 9. radijo mygtuką, lemputė turi daug spalvų, galite pasirinkti bet kokios spalvos, kaip jūs norite.

CCD HD galinio vaizdo camrera: HAINAUT galinio vaizdo kamera: 4G: OBD: DVR: HAINAUT DVR: DAB: TMPS:

PX6 CPU

PX6 yra geriausias chip visų rinkoje šiuo metu, tai darbas, greičiausias, nei visi kiti tipo.ANTUTU balas 160770, tai geriau, nei 7853 4G+64G, tai geriau, nei PX5, tai geriau, nei visi kiti 4+64G tipo visos rinkos.PX6 radijo galite atsisiųsti daugiau rūšių android APP iš android market " ir " APP gali dirbti geriau nei kiti radijo ryšio tipą.

Po įdiegti

žalia ženklas, automobilis gali įdiegti mūsų radijo.Raudona ženklas automobilio radijo dydis skiriasi su mūsų produktu ir negali būti įdiegta.Jei jūs vis dar neaišku, prašome palikti žinutę mūsų klientų aptarnavimo ir jie jums padės.

Radijo chip ir stiprintuvo mikroschema

Radijo naudojimas geriausias radijo chip-NXP6686 ir geriausia stiprintuvo mikroschema-TDA7851L.

NXP6686 chip geriau than7708,6851 ar bet kuriais kitais radijo mikroschema, ji yra geriausia radijo lustą rinkoje šiuo metu.Gera radijo chip, kad radijo signalas stipresnis.

TDA7851L yra geriausias amplfier IC į rinką, metu.Tai geriau, nei 7388 ir visi kiti.Tai, kad automobilio garso kokybę geriau už kitus radijo ryšio tipą.Jei jūs turite geriausią garso kokybę , rekomenduojame pasirinkti DSP funkcija taip pat , DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, ji siūlo geriausią garso quatity.

Radijo lustas

Radijo naudojimas geriausias radijo chip-NXP6686

NXP6686 chip geriau than7708,6851 ar bet kuriais kitais radijo mikroschema, ji yra geriausia radijo lustą rinkoje šiuo metu.Gera radijo chip, kad radijo signalas stipresnis.

Radijas

ji apima statyti radijo funkcija , paramos FM AM RDS, (šiuo metu tik euro šalį turi RDS signalas, Kita šalis gali naudotis FM AM)Mūsų radijo geriausia naudoti radijo ryšio lustą visos rinkos, tai jau geriau radijo signalą.Prieš naudodami radiją , nepamirškite prisijungti ANT linijos į kitą ANT linijos ar AMP linija, jei pamiršote prisijungti linijos, radijo signalo labai blogai.

Statyti caply ir tiek android

Šis radijo būti statyti belaidžio CAPLAY ir "android" AUTO dviejų funkcija tiek (ši funkcija yra neprivaloma funkcija), galite prijungti savo mobilųjį telefoną prie radijo per ZIINK app.Tada galite naudoti mūsų radijo ekrane kontroliuoti savo mobilųjį telefoną, galite paskambinti ,klausytis mobiliojo telefono muzikos,ar chek mobiliojo telefono failą į radijo ekraną.

Išorės Caplay

Jei jums nepatinka statyti Caplay , galite pasirinkti, žemiau balta išorės Caplay .

Paramos valdyti varantys kontrolės

Radijo paramos valdyti varantys kontrolės funkciją.Prašome prisijungti pagrindinė linija į automobilį valdyti varantys valdymo linija,tada jūsų automobilį valdyti varantys mygtukai gali kontroliuoti mūsų radijo po įdiegti radijo.

Jei jautis varantys mygtukai neveikia , prašome nesijaudinkite , nereikia ginčų, prašome palikti pranešimą su mumis, mes padėsime jums ir jis veiks 100%.

DSP

DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, jis naudojamas skaitmeninis signalas, tai, kad automobilio garso quatity geriau daugiau, nei prieš.PX5 PX6 DSP yra geriausias DSP rinkos į tai, prašome don ' t care, EQ kiekį, prašome kreiptis mūsų px5/px6 radijo garso kokybės, ji yra labai gera.

Žymos: "bluetooth" automobilio radijo, 2 din stereo imtuvas, 2din android dvr, dodge ram 1500 jutiklinis ekranas radijas, 9 colių gps navigatorius, 10 colių automobilio radijo jutiklinis ekranas, wifo kietąjį diską, skaitmeninio garso procesorius profesinės, lingės radijas, ssangyong korando.

Charakteristikos

Ssangyong Modelis korando
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
ROM 64G
Galia 45w
Touch Ekranas
Ekrano Dydis 7"
Rezoliucija 1024*600
Specialios Funkcijos
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
RAM 4G
Operacinės Sistemos "Android"
Elemento Dydis 7 colių
OSD Kalba Rusų
Max Išorinė Atmintis kietasis diskas 512 GB
Stiprintuvo IC TDA 7851
Prekės Pavadinimas Aycetry
Medžiagos Tipas ABS
TF/Micro SD Lizdas 2
Sąsaja Plug and play
Kalbos
Sertifikavimo ROHS
Din Dvigubas Din
Modelio Pavadinimas ACEA010
Įtampa 12V
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis SSANGYONG
Prekės Svoris 2.62kg
Kilmės KN(Kilmės)
Išdėstymas

Parašyti atsiliepimą

PX6 Automobilio Radijo 2 din

PX6 Automobilio Radijo 2 din "Android" 10 Multimedijos autoradio DVD grotuvas Stereo SSANGYONG KORANDO 2din auto garso Navigacijos GPS DSP

Užjūrio sandėlyje Mes turime rusijos Ispanija Lenkija sandėlyje, jeigu perkate produktą iš šių sandėlyje nėra muitų mokestis MOKESTIS mokestis, ir jokių kitų mokesčių , ir jums bus gauta sklypo 3-7 dienų, jei nėra specialių sąlygų.Ir oversea produkto kaina mažesnė nei kinijos produkto

Panašūs produktai: