UniLook 32CH NVR POE Hikvision OEM DS-7732NI-I4/16P Tinklo Vaizdo Recoder VAIZDO stebėjimo Sistema Max Parama 12MP Rezoliucija H. 265+ P2P

UniLook 32CH NVR POE Hikvision OEM DS-7732NI-I4/16P Tinklo Vaizdo Recoder VAIZDO stebėjimo Sistema Max Parama 12MP Rezoliucija H. 265+ P2P

Nauja prekė

€486.74

€884.97

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Perskaityti Prieš Perkant

Mokesčių ir Muito Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!

Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. Senamiescioarka.lt Premium Pristatymas).

Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Max 12MP Išėjimo Tinkle Vaizdo Įrašą, Išplėsti savo saugumo sistemas, lanksčiai

Tai NVR ( HK OEM Serija) paramos Max 32pcs apie 4K 8.0 Mega Pixel IP Video įėjimas ir HDMI išėjimas.Onvif suderinamas palaikoma, galima pridėti kitų 3rd party IP kameros į šios sistemos lengvai.

Cutting_Edge H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda, bet taip pat taupo daugiau disko saugojimo vietos,todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

24/7 Įrašymo ir Stebėjimo

· Parama iš Anksto įdiegta HDD 24/7 įrašymo ir stebėjimo. · Palaiko visus kameros, įrašymo tuo pačiu metu . · Jei norite ilgiau filmuoti, pabandykite judesio aptikimo įrašymo, kuris bus pradėtas filmuoti tik tada, kai judesio aptinkamas. · Leidžia jums įdiegti išorinį kietąjį diską per e-SATA daugiau saugojimo .Vaizdo Smart Peržiūros -- Prisiminti Įvykius ir Akimirkų atkūrimo funkcija šį NVR leidžia jums žinoti visą įvykių.Replay reikšmingų įrodymų arba juokingi vaizdo įrašai,8-channel vienu metu peržiūra ,galite greitai rasti bet kokį įvykį, kuris nutiko bet kuriuo metu.Laikmatis ašies dizainas pagal padalinti ekraną, leidžia jums patogiau laisvai grįžti į skirtingų dienų, valandų, minučių arba, norėdami pamatyti įvykius praleidote.ONVIF Protokolas-Dirbti Su Skirtingų Kamerų Pastatytas Onvif Protokolą,puikiai dirbti su skirtingų prekės vaizdo kamera,Lengva prijungti,Kištuku$Žaisti su Hikvision Kameros.

Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinė įranga

Kai jūs einate ne,jums nereikia nerimauti dėl savo nekilnojamojo turto security.By naudojant šį vaizdo stebėjimo sistemos,jūs galite nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašą tuo pačiu metu, bet kada ir bet kur su wi-fi/4G smartphone/iPad/VNT.Su nemokama programa "GuardingVision ar HIK Connect" vartotojai gali naudotis filmuotą medžiagą per savo išmanųjį įrenginį (IOS/Android) arba "computer" ("Windows") programinė įranga: IVMS4200. Žiūrėti gyvų upelių ir peržiūrėti atkūrimams iš karto, siekiant padėti jums likti pranešė bet kada, bet kur.

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. Senamiescioarka.lt Premium Pristatymas).Kitaip Senamiescioarka.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

15 mėnesių garantija, dauguma produktų, nuo pirkimo datos.

Garantinio laikotarpio metu , galima kreiptis į mūsų techninės pagalbos komanda kuriuo metu pranešimą; elektroninis Paštas; Telefono numeris; Skype; Facebook; "Youtube".

Žymos: jungtis rj45, aiwit fotoaparatas, DVR, dahua nvr, kamera reolink, "microsoft offic, langas, pro 10, 4k 8mp ip, nvr, ios rca kabelis.

Charakteristikos

Vaizdo Standartas PAL
Prekės Pavadinimas UniLook
poe 16 uosto
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Ryšio Sąsajos rs232
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Modelio Numeris OEM DS-7732NI-I4/16P
Technologijos Tinklas
Dvikryptis Audio Taip
Kietojo disko Sąsajos Tipas SATA
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Garso Įvestis 32 Kanalu
Glaudinimo Formatas M-JPEG
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Windows Mobile
Garso Išvesties 1CH RCA
Belaidžio Saugumo WEP
Tinklo Protokolas DNS
Vaizdo Įvesties Sąsaja RJ45
Vaizdo Išvestis 1CH 4K HDMI suderinamus 3840*2160
Kietojo Disko Dydis 3.5"
P2P Parama
e-Debesis(P2P) Taip
IP Režimas Dinaminis IP adresas
Tinklo Sąsaja RJ45 10/100M

Parašyti atsiliepimą

UniLook 32CH NVR POE Hikvision OEM DS-7732NI-I4/16P Tinklo Vaizdo Recoder VAIZDO stebėjimo Sistema Max Parama 12MP Rezoliucija H. 265+ P2P

UniLook 32CH NVR POE Hikvision OEM DS-7732NI-I4/16P Tinklo Vaizdo Recoder VAIZDO stebėjimo Sistema Max Parama 12MP Rezoliucija H. 265+ P2P

Perskaityti Prieš Perkant Mokesčių ir Muito Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės. Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą

Panašūs produktai: