Originalus HUOHOU Vyno Elektros Butelis Mi prieigos raktas 2018 Kietas Įtaisą, Protingo Namo Priedai-Geriausia Dovana

Originalus HUOHOU Vyno Elektros Butelis Mi prieigos raktas 2018 Kietas Įtaisą, Protingo Namo Priedai-Geriausia Dovana

Nauja prekė

€22.42

€32.03

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kepsnys, vyno, goblet, gerai paruošta romantiška vakarienė, ar jūs dažnai stumped vyno kamščiai?Galite kreiptis į savo raudoną vyną vos šešias sekundes paspausdami mygtuką šio produkto.

Pagrindinės savybės

● Mažas triukšmas ( mažiau nei 60dB ) tyliai

● Greitas įkrovimas ( 5 min.), patogus naudoti

● Galios rodymo funkcija leidžia jums intuityviai suprasti vairo padėtis

● Tinka daugeliui kartų: namai, viešbutis, pobūvių, vestuvių ir t.t.

● Paviršiaus apdorojimas juoda dalis atneša jums minkšta jausmas

● Įmontuota 550mAh, Li-ion baterija Svoris ir Dydis

Produkto svoris: 0.3650 kg

Pakuotės svoris: 0.4200 kg

Gaminio dydis (L x W x H): 22.00 x 4.80 x 4.80 cm / 8.66 x 1.89 x 1.89 cm

Pakuotės dydis (L x W x H): 26.00 x 8.00 x 8.00 cm / 10.24 x 3.15 x 3.15 cm

Pakavimo Sąrašas

Pakuotės Turinys: 1 x Butelio Atidarytuvas, 1 x USB Kabelis, 1 x Popieriaus Tiektuvą, 1 x Kinų Vadovas

Raudonas Vynas Elektros Butelio Atidarytuvas 6 sekundes atidaryti butelį / vienas mygtukas atidaryti / aukštas nominalioji vertė

Atsisveikinti su Grubus Gyvenimas yra Pilnas Išskirtinį Akimirkų, Steikai, raudonas vynas, taurių ir šviežios rožės alsuoja ryto rasos, kaip gali romantišką vakarienę paruošė vyno būti stumped?Pradėti mygtuką, tuo metu, laukiu vyno, staiga atsibunda, originalus gyvenimas gali būti kaip šis.

Atidaryti Butelį per 6 Sekundes, tai Neįtikėtina atrankos aviacijos klasės retųjų žemių nuolatinis magnetas varikliai, kartu su aukšto tikslumo profesionalių įrankių ir bronzos lydinys, guoliai, ir galingas "vidaus " core" derinys greitųjų geležinkelių pasiekti 6-antrajame greičio anga, kuri leidžia jums mėgautis surinkimo vynų iš karto.

Vieno Mygtuko Atidaryti, Elegantiška ir Paprasta Operacija visiškai pasinaudoti mechaninė principas visiškai automatinis dizainas, tiesiog įstatykite butelį burną vertikaliai, paspauskite mygtuką atidaryti ir paspauskite žemyn tvirtai norėdami atidaryti butelį kamščiu išvengti smashing, šlakų ir kitų defektų, ir lengvai išspręsti buteliuko atidarymo problema.

Sumažinti Triukšmo ir Pajusti Akimirką Dialogą, Naudojant aukštos kokybės ir galingas, mažai triukšmo motors", išbandyti triukšmas yra mažesnis nei 60 decibelų, kaip jūs turite uždaryti pokalbį su raudonojo vyno, šnabžda į šnabžda vienas kitam.

Super Akumuliatoriaus Atnaujinti tradicinės baterijos konstrukcijos, naudojant 550 mAh ličio baterija, gali būti naudojamas kelis kartus, lengvai apsaugoti aplinką.Ne visa galia, ir naudojant teisingą metodą, galite atidaryti daugiau nei 70 butelių iš eilės.

Greito Įkrovimo Funkcija Specialiai skirta greitai įkrauti, jis gali būti naudojamas 5 minučių įkrovimas, ir 10 butelių raudonojo vyno gali būti pradėtos spręsti reikia nedelsiant.

Universali Sąsaja, Įkrauti bet Kada, bet Kur Ji patvirtina standartines USB universalus įkrovimo sąsają, kuri gali būti naudojamas su mobiliojo telefono įkroviklį arba su įkrovimo lobis.Kai ekranas yra mažas, galite imti ji bet kokiu būdu, bet kada, bet kur.

Galia Ekranas, Valdymo Galios Statusą Dizainas 4 galia ekrano funkcija, atskirti tradiciniu būdu raudonos šviesos signalą, išspręsti įsipainiojęs problema ne žinoti, kiek galios yra ne sukluso, leidžia kontroliuoti galią situaciją dar labiau intuityviai.

Raudonos Ir Mėlynos Šviesos Intymi Greitai Operacija

Kokybės Sertifikavimo, Jūsų Pasirinkimas Pasitikėjimą

Laikykite buteliuką sandariai, tvirtai pakaba cutter, ir pasukti alavo folija, popieriaus užsandarinama, burnos butelio.

Vertikaliai suderinti su viduryje kamščiu ir paspauskite butelio mygtuką (mėlynoji šviesa ekranas).Po 6 sekundžių, raudonos šviesos bus ir kamščiu bus ištrauktas automatiškai.

Paspauskite mygtuką atgal, raudona lemputė rodo, kamščio, automatiškai išeina iš butelio atidarytuvas.

Patarimai :atminkite, kad kulka vaizdo įskaitant metu jūs išpakuoti siuntinį ir išbandyti produktą pirmą kartą, kai jūs jį gauti, jei yra problema produktas , kuris yra naudingas apsaugoti jūsų pirkinių teises.

Žymos: blitzwolf bw, plytelių dalykėlių, huohou peilis, 2020 įtaisą, q7 plius, elektroninių medicinos įtaisą, kietas įtaisą, alexa, gynybos įrankis, atidaryti vyno.

Charakteristikos

Kištuko Tipas JAV Plug
Sertifikavimo NĖRA
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Svoris 0.3650 kg
Pakuotės dydis (L x W x H) 26.00 x 8.00 x 8.00 cm / 10.24 x 3.15 x 3.15 cm
Savybės Lizdas
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maksimalus Greitis Vyno Elektros Butelio Atidarytuvas
Masto 1
Pakuotės Turinys 1 x Butelio Atidarytuvas, 1 x USB Kabelis, 1 x Popieriaus Tiektuvą, 1 x Kinų Vadovas
Modelio Numeris Vyno Elektros Butelio Atidarytuvas
Gyro Vyno Elektros Butelio Atidarytuvas
Gaminio dydis (L x W x H) 22.00 x 4.80 x 4.80 cm / 8.66 x 1.89 x 1.89 cm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotės Svoris 0.4200 kg

Parašyti atsiliepimą

Originalus HUOHOU Vyno Elektros Butelis Mi prieigos raktas 2018 Kietas Įtaisą, Protingo Namo Priedai-Geriausia Dovana

Originalus HUOHOU Vyno Elektros Butelis Mi prieigos raktas 2018 Kietas Įtaisą, Protingo Namo Priedai-Geriausia Dovana

Kepsnys, vyno, goblet, gerai paruošta romantiška vakarienė, ar jūs dažnai stumped vyno kamščiai?Galite kreiptis į savo raudoną vyną vos šešias sekundes paspausdami mygtuką šio produkto. Pagrindinės savybės ● Mažas triukšmas ( mažiau nei 60dB ) tyliai ● Greitas įkrovimas

Panašūs produktai: