Belaidžio Importo Motorinių Antakių Tatuiruotė Mašina Permanentinis Makiažas Mašina Rašiklis Antakių, Lūpų Grožį

Belaidžio Importo Motorinių Antakių Tatuiruotė Mašina Permanentinis Makiažas Mašina Rašiklis Antakių, Lūpų Grožį

Nauja prekė

€13.98

€19.97

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Naujausia profesionalus permanentinis makiažas mašina

Belaidžio PMU Mašina, Kad dokumentų Paketą Sudaro: 1 x Bevielis Makiažas Parkeris (5 Greičio) 1 x USB kabelis + Adapteris (MUMS/ ES), 2 x Cratridge Adatos 1 X White /black box --------------------------------------------------------- Nee dles kad apima; 30pcs Aprašymas: Ši tatuiruotė parkeris yra skirta antakių, akių kontūro ir lūpų tatuiruotė.Metalo medžiaga yra stabilus.Mažas triukšmo ir vibracijos, automatinė dizaino įterpimo gylis ir didelio sukimosi greičio idealiai tinka tatuiruotė darbą.Nešiojamų dydis yra patogus namuose ir profesionalams.Savybės: Metalo medžiaga yra stabili, mažiau vibracijos ir nėra lengva palikti pirštų atspaudai ar prakaito dėmės, kuri yra lengviau paimti ir operaciją. 35000 aps / min sukimosi greičio gali sukurti realistiškas, subtilus ir net poveikį.Veikimo laikas, sukasi greitis ir intensyvumas yra reguliuojamas.Wirelses darbas , 5 lygių, kurie bus rodomas reguliatorius ekranas ekranas tikslus reguliavimas.Specialūs fiksavimo adata dizainas gali užrakinti adatą tvirtai be adatų vibracijos ar plaukioja, kuris yra saugus naudoti su idealiomis poveikį.Galite kontroliuoti įterpimo gylis automatiškai išvengti įsiskverbti per giliai.Žemas vibracijos gali užtikrinti tikslią operacijos.Žemas triukšmo lygis ir greitai spalvų, kurie gali palengvinti kliento emocinę įtampą ir skausmą, ir tegul tatuiruotė darbą, būti valdomi greitai ir patogiai.Lanksti prietaiso viduje gali apsaugoti viduje nebūtų pažeista.Tinka antakių, akių kontūro ir lūpų tatuiruotė Pastabos: 1. Prašome nustoti naudoti rašiklį 2 minutes, po 30 minučių operacija " pratęsti jos tarnavimo laiką. 2. Dear klientas, prašome būti tikri, pirkti, nesirūpindami plug prisitaikyti.Mes suteiksime adapteriu jums, atsižvelgiant į skirtingose šalies standartas užtikrinti jo įprasto naudojimo. 1) Koregavimo greitis 2) greičio kontrolės, 3)Reguliavimas adatos ilgis 4) naudoti mažų modelis tatuiruotė,antakių ir lūpų .Veido.

Žymos: kwadron adata, maquinas tatuiruotė mašina, hornet tatuiruotė reikmenys, faulhaber motorinių tatuiruotė, biomaser permanentinis makiažas dažai, laikinos tatuiruotės, belaidžio tatuiruotė, stendas permanentinis makiažas mašina, tatuiruotė mašinos ekonomikos, ambicijos tatuiruotė pen belaidžio.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas XIMUKA
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Kištuko Tipas US
Naudojimas Antakiai,Lūpų Linijinės.Maža Tatuiruotė
Pistoletas Tipo elektrinis
Kištukas MUMS / ES
Modelio Numeris XIMC102A
Mašina Spalva Aukso/rožinė aukso/ Juoda /Pilka
Adatos uosto Varžtas Cartridage Adatos
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto pavadinimas Profesinės Kasetės Mašina
Tipas Tatuiruotė Ginklą
Įtampa 110-220V. 5V
Ajustable Greičio ir Adatos ilgis
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Importo Motorinių Antakių Tatuiruotė Mašina Permanentinis Makiažas Mašina Rašiklis Antakių, Lūpų Grožį

Belaidžio Importo Motorinių Antakių Tatuiruotė Mašina Permanentinis Makiažas Mašina Rašiklis Antakių, Lūpų Grožį

Naujausia profesionalus permanentinis makiažas mašina Belaidžio PMU Mašina, Kad dokumentų Paketą Sudaro: 1 x Bevielis Makiažas Parkeris (5 Greičio) 1 x USB kabelis + Adapteris (MUMS/ ES), 2 x Cratridge Adatos 1 X White /black box --------------------------------------------------------- Nee dles

Panašūs produktai: