Už Renault Clio 2 Twingo-1 " Automobilių Galinis Baltas LED licenciją plokštelės šviesos numerį lempos

Už Renault Clio 2 Twingo-1 " Automobilių Galinis Baltas LED licenciją plokštelės šviesos numerį lempos

Nauja prekė

€7.43

€10.61

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pakuotė:1Pcs/set Led Licencijos numerio apšvietimo Lemputės

Suderinamas automobilinis modelis: Už Renault: Už Renault Clio II (1998-2005 m.) Už Renault Twingo I (1993-2007) parametras: Modelio Pavadinimas: Led Licencijos numerio ženklo apšvietimo žibintas Spinduliuojantis Spalva: Balta Įtampa: 9-15V DC Galia: 3W Spalvos Temperatūra: 6000-6500K Liumenų: 300 LM Gyvenime: 50000hrs+ Montavimas: "Plug&Play" Funkcijos: "Plug & play lengvas montavimas LED lustai didelio ryškumo mažas energijos suvartojimas Nr. O. B. C klaida, jokios lemputės-out įspėjimo pranešimą, 100% atsparus vandeniui Tinka ir su originaliu automobilio struktūra

1. Orderių vykdymo procesą po to, kai mokėjimas patvirtino. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo užsakymo mokama, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir gauti atgal jums greitu metu.Mūsų tikslas yra gauti klientų pasitenkinimą!

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi padaryti geriau.Taigi, prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Labai ačiū!Susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, jei turite kokių nors problemų, montavimo ar kokybės.Mes atsakysime į visus laiškus per 24 valandas, iš anksto dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

Žymos: clio 1, "logan", "renault", renault twingo 4 priedai, renault twingo 1, kilimų clio rs 4, renault twingo, reneault clio 2, renault kangoo, talismanas, renault.

Charakteristikos

spalva Aišku
Sąsajos Tipas Plug and play
Medžiaga ABS+PC tempimui plastiko,ne savo ruožtu geltona
Prekės Pavadinimas CIWINNER
Prekės Svoris 92g
Elemento Tipas Licencijos Numerio Apšvietimo Lemputės
Suderinamos automobilio modelis 2 Už Renault Twingo I 1993-2007
"Renault Modelis CLIO
Galia 3W
Prekės Spalva aišku objektyvas
Clio Metų 2005
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis renault
Įtampa 12V
Liumenų 300LM
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE, E4, RoHs
Modelio Pavadinimas LED skaičius numerio ženklo apšvietimo žibintas
Atsparus vandeniui IP67
Suderinamos automobilio modelis 1 Už Renault Clio II 1998-2005 m.
Spinduliuojantis spalva Balta

Parašyti atsiliepimą

Už Renault Clio 2 Twingo-1

Už Renault Clio 2 Twingo-1 " Automobilių Galinis Baltas LED licenciją plokštelės šviesos numerį lempos

Pakuotė:1Pcs/set Led Licencijos numerio apšvietimo Lemputės Suderinamas automobilinis modelis: Už Renault: Už Renault Clio II (1998-2005 m.) Už Renault Twingo I (1993-2007) parametras: Modelio Pavadinimas: Led Licencijos numerio ženklo apšvietimo žibintas Spinduliuojantis Spalva: Balta Įtampa:

Panašūs produktai: