3d Haris Poteris Hogvartso Dovana 3 Dydis Led Lemputė Dovanų dėžutėje būna 2 Vnt. baterijomis

3d Haris Poteris Hogvartso Dovana 3 Dydis Led Lemputė Dovanų dėžutėje būna 2 Vnt. baterijomis

Nauja prekė

€33.54

Apie prekę

Işık Rengi: Lamba " SAVO RENK yanar ve PILLI rež.Imties pilleri takılı olarak gelir.Size üzerindeki butona jos bastığınızda renk danimasyonu da bulunmaktadır.Kullanım kılavuzu ambalajın içinde gönderilmektedir.Kılavuzda kurulum ve kullanım bilgileri bulunmaktadır. Ürün Boyutu: Modelis boyutları ürün satış resimlerinde belirtilmiştir.Bkz. Ürün resimleri.Işık Tabanı: Özel plastik malzemeden Türkiye'de üretilmekte ve ahşap hissi veren Vandens Perdavimo filmas ile kaplıdır.Bu teknik bildiğimiz ebru sanatı gibidir.Gerçek meşe ahşap gibi görünür.Işık Sistemi Piller ve Pil Ömrü: Işık Sistemi 2adet kalem pil iledir. Pieno mėginio piller takılı gönderilir.Fia ömrü çok uzundur.Kaliteli piller ile normalus kullanımda yaklaşık 6ay ölçülmüştür. · Özel entegresi sayesinde maks. 5 siųsti yanar ve otomatik söner.Size tekrar açana kadar yanmaz böylelikle pil ömrü uzun olur.Desen Bölümü: Akrilik kırılmaz şeffaf malzemeye sūnus teknoloji lazer işlemelidir.Bu alanda kullanılan teknoloji Türkiye'de sadece sevgi lambasında vardır.Ambalaj: Özel hediye paketi şeklinde baskılı kolisi ile gönderilmektedir. Ürün resimlerinin içerisinde ambalajı ve içeriğini görebilirsiniz.

Šviesos Spalva: lempos, žibintai, KIEKVIENA SPALVA ir yra BATERIJOS.Jis ateina su mėginio akumuliatoriai sumontuoti.Taip pat spalva konsultacijos kiekvieną kartą, kai paspaudžiate mygtuką, esantį ant jo.Vartotojo vadove yra siunčiami į paketą.Vadove yra įdiegimo ir naudojimo informaciją.Gaminio Dydis: Modelio matmenys yra nurodyti produkto pardavimo nuotraukas.Žr.Produkto nuotraukų.Šviesos pagrindas: specialaus plastiko medžiagos yra gaminamas Turkijoje ir yra padengtas medienos suteikia jausmą, kad filmas Vandens Perdavimo.Ši technika yra, pavyzdžiui, marbling art, mes žinome.Atrodo kaip tikra, ąžuolo medienos.Šviesos Sistemos Baterijos ir Baterijos veikimo trukmė: Šviesa Sistema su 2 pen baterijas.Pirmasis mėginys siunčiamas akumuliatoriai sumontuoti.Baterijos tarnavimo laikas yra labai ilgas.Ji buvo išmatuota apie 6 mėnesius normaliai naudoti su kokybės elementus. · Dėka savo specialios integracijos, maks.Ji šviečia 5 valandas ir išsijungia automatiškai.Tai bus ne šviesos, kol jūs jį įjungti, todėl ilgas baterijos veikimo laikas.Raštas Skyrius: Akrilas, nedūžtančios skaidrios medžiagos yra lazeriu graviruotas su naujausiomis technologijomis.Naudojama technologija, šioje srityje yra tik meilė žibintas Turkijoje.Pakuotė: Jis siunčiamas į specialią dovanų pakuotę su spausdinta langelį.Jūs galite pamatyti, pakuotė ir jos turinys produkto nuotraukų.

Žymos: 3d led lempos, Gimtadienio Dovana, haris poteris megztinis vyras, pilant žibintas 3d, harri poteris puodelis, lempa led, 3d dragon lempos, harri, snitch, harri poteris.

Charakteristikos

Yra Baterijomis No
Yra Baterijų Reikia Taip
Sertifikavimo BMK
Yra Lemputės Įtraukti No
Elemento Tipas naktį žibintai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Atmosfera
Formos Klaviatūra
Kilmės TR(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3d Haris Poteris Hogvartso Dovana 3 Dydis Led Lemputė Dovanų dėžutėje būna 2 Vnt. baterijomis

3d Haris Poteris Hogvartso Dovana 3 Dydis Led Lemputė Dovanų dėžutėje būna 2 Vnt. baterijomis

Işık Rengi: Lamba SAVO RENK yanar ve PILLI rež.Imties pilleri takılı olarak gelir.Size üzerindeki butona jos bastığınızda renk danimasyonu da bulunmaktadır.Kullanım kılavuzu ambalajın içinde gönderilmektedir.Kılavuzda kurulum ve kullanım bilgileri bulunmaktadır. Ürün Boyutu: Modelis boyutları

Panašūs produktai: