Hiseeu 4K Saugumo kamerų Sistema 8CH POE NVR 8MP Lauko Vandeniui POE IP Kameros H. 265 CCTV Vaizdo Stebėjimo Komplektas

Hiseeu 4K Saugumo kamerų Sistema 8CH POE NVR 8MP Lauko Vandeniui POE IP Kameros H. 265 CCTV Vaizdo Stebėjimo Komplektas

Nauja prekė

€383.01

€683.95

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mokesčių ir Muito Pirkėjai yra atsakinga už Muitų ir (arba) Mokesčiai, Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis po apmokėjimo.

Laivų, iš rusijos/Ispanija sandėlyje bus be muito mokesčių .

Rusijos sandėlyje, tik laivo vietos adresas.

Ispanija sandėlyje gali laivo Vietos (expcept Kanarų Salos) ir toliau šalys:Portugalija, Prancūzija, Vokietija, Italija, Austrija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Belgija, čekijos Respublika, Danija, Vengrija, Lenkija, Slovėnija, Slovakija.

Už Korėja pirkėjai , pls pasirinkite Senamiescioarka.lt Standartinis pristatymas metodas, ir palikti savo muitinės asmens kodas ar gimimo data mums, mes išsiųsti prekes iš korėjos sandėlyje, pristatymo laikas, kainuos apie 4-8 darbo dienas.

4K Ultra HD

Į Hiseeu 4K 8MP POE IP Kamera su rezoliucija 3840x2160, pristatymo aukštesnės kokybės vaizdą.geriau į detales.

Plečiama Saugumo Kamerų Sistema

8 Kanalų NVR, Dizainas,palaikymas prijungti iki 8pcs fotoaparatai,jūs galite nusipirkti Hiseeu ip kameros plėsti savo vaizdo sistema

Plug and Play POE Sistema

"Power over Ethernet" reiškia, IP kameros prisijungti prie NVR, su vienu kabeliu, kuri perduoda, tiek duomenų ir maitinimo.Nėra maitinimo adapteris reikalingas, mažesnė rizika dėl elektros nutekėjimo ir lengva nustatyti.

Daugiau sutaupyti, laikymo ir gauti sklandžiau stream", H. 265

H. 265 ( HEVC) Vaizdo Kompresija dvigubai kodavimo efektyvumas, palyginti su savo pirmtaką, H. 264. Tai reiškia, kad H. 265 vaizdo sutaupo apie 50% bitų sparta, tuo pat kokybės kodavimo.

Garso Įrašų 4K POE Fotoaparatas

Built-in a integruotas mikrofonas, leidžia išgirsti garsą aplink kameros,įrašai, ką žmonės sako, kad jis autentiškas, su garso, vaizdo įrašymas.

48V POE VAIZDO stebėjimo Sistema,iki 100 metrų perdavimo atstumas

Išorės nuotolinio valdymo pultas yra

Prijungus Hiseeu 4K POE VAIZDO kamerų Sistema vaizdinės reklamos, išorinė nuotolinio valdymo galėtų pakeisti pelę, kad veikti.

Nuotolinio norėdami peržiūrėti bet kur ir bet kada

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu pasiekti saugumo kameros matyti tiesioginę transliaciją ir likti prisijungus.

Momentinis Judesio Įspėjimai

Kai dectects judančius objektus ir paskatinti įspėjimus, kai pavojus occure, kad Hiseeu 4k poe vaizdo stebėjimo sistema informuos jus akimirksniu

IP67 atsparus Vandeniui Metalo IP Kameros,plačiai naudojamas vidaus ir lauko

Kamera Darbinė Temperatūra: -25°C ~ 50°C ( -13 °F ~ 122 °F )

4K ,Pamatyti viską išsamiai, naktinis matymas yra iki 30m/100ft

Ačiū 24pcs galingas infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai, 4K ip kamera galės fotografuoti apylinkes nakties metu, iki 100ft.

Kas yra dėžėje?

*4/8pcs H. 265 4MP vandeniui POE Kameros

*1pcs 8CH POE NVR

*1pcs maitinimo adapteris POE NVR

*1pcs pelės

*4/8pcs 20 metrų Lan Kabelį

*1pcs HDMI Kabelis(Dovana)

*2vnt Įspėjimo Lipdukas(Dovana)

***HDD-neprivaloma***

Sąsaja Operacija sąsaja 16bit nekilnojamojo spalvų GUI sąsajos paramos pelės veikimą Peržiūrėti 1/4/8 vaizdo Vaizdo standartas PAL; NTSC Vaizdo koduoti H. 265 Stebėti kokybės VGA,HDMI:Aukštos raiškos Vaizdo įvesties 8*4K IP Kamera Judesio aptikimo Paramos (Priklauso nuo kameros) Garso Garso suspaudimo G. 711A Domofonas Taip Rekordą&Atkūrimo Įrašymo režimas rankinis>aliarmas>judesio aptikimo>laiko Vietos atkūrimo 4K Vaizdo paieškos Laiką, datą, įvykį, ieškoti kanalų Saugojimo ir Atgal iki Vaizdo saugojimo Vietos HDD ,Tinklo atsarginę režimas Tinklo atsarginę kopiją, USB portable HDD,USB,SATA prievado Sąsaja Video įėjimas (BNC): N/A Vaizdo išvestis 1ch VGA,1ch HDMI HD išvesties Linijos išėjimo N/A Audio Out 3.5 mm Audio Out Uosto Signalizacijos I/O NE Tinklo prievadą, 1 x RJ45 1000M savaime prisitaikanti Ethernet;8*POE prievadai palaiko poe maitinimo KOMPIUTERIS/Nešiojamas Nuotolinio Paramos, interneto, AK "VMS"; iPhone/Andriod/Pad nemokama PROGRAMĖLĖ "Danale" USB prievado 2*USB2.0 uostas, vienas pelės,viena vertus, yra usb diskas HDD uosto, 1 SATA jungtys,max parama 6TB (HDD yra galimybė) Kitų Maitinimo 48V/3AONVIF Palaikymas ONVIF, naudotis trečiosios šalies Temperatūra -25°C ~ 50°C ( -13 ° ~ 122 ° ) Drėgmė 10%-90% Matmenys Svoris Apie 2KG

Kietajame Diske yra būtinas vaizdo įrašas ,ačiū už H. 265 Aukšto Efektyvumo Vaizdo Kodavimo Technologija 1 TB Standusis diskas leidžia continuouse įrašas apie 20 dienų vaizdo medžiaga, 4 kameros (3 tb talpos Standusis diskas gali continuouse įrašas apie 20 dienų vaizdo medžiaga, 8 kamerų ) .Kai Hard diskas yra pilnas,jūs galite nustatyti jį perrašyti senas video medžiagą ar sustabdyti įrašymą.

POE NVR Specifikacija ( su 3,5 mm Garso išvesties prievadas )

Specifikacija H. 265 8CH POE NVR, ONVIF Sistemos Pagrindinis procesorius techniškai grynas įterptųjų mikroprocesorius Operacinės sistemos Embedded LINUX operacinė sistema Sistemos išteklių Multi-kanalų realaus laiko įrašymo sinchroniškai, multi-kanalų realaus laiko peržiūra multi-channel multi-user tinklo eksploatavimo, USB atgal į viršų.Hiseeu 4K POE Kameros Specifikacijos:

Žymos: kamera secur, dahua nvr, besder ip kameros, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, kamera ip hiseeu, anran fotoaparatas, ios stebėjimo kamerą, earphon, 4k 8mp ip, nvr.

Charakteristikos

POE NVR 8CH 4K POE NVR
Daplay Kokybės 4K/8MP
Video kodavimo H. 265
Kameros Lęšis 2,8 mm
IR-Cut Naktinio Matymo iki 30m / 100ft
VNT Kameros 8Pcs
Modelio Numeris 8PK-8HB848
Vaizdo Išvestis VGA/HDMI
Kabelio Ilgis 20m
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
signalizacijos sistema Judesio Aptikimas/el. Pašto signalas/APP stumti
Fotoaparato Tipas Metalo Vandeniui Kamera Lauko
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Hiseeu
Rezoliucija 4MP
Kilmės KN(Kilmės)
Išmanusis Telefonas Peržiūra nemokamai Danale app
Maitinimo adapteris, kištuko tipas ES/AU/JAV/JK parinktis
PC Peržiūra CMS Manager " Programinė įranga ar IE Broswer
HDD Paramos 1HDD,Max parama 4TB
Kamera builts su mic Garso Ir Vaizdo Kamera,Garso Įrašymas
Parama įvairių kalbų Anglų,ispanų,rusų ir kt.

Parašyti atsiliepimą

Hiseeu 4K Saugumo kamerų Sistema 8CH POE NVR 8MP Lauko Vandeniui POE IP Kameros H. 265 CCTV Vaizdo Stebėjimo Komplektas

Hiseeu 4K Saugumo kamerų Sistema 8CH POE NVR 8MP Lauko Vandeniui POE IP Kameros H. 265 CCTV Vaizdo Stebėjimo Komplektas

Mokesčių ir Muito Pirkėjai yra atsakinga už Muitų ir (arba) Mokesčiai, Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis po apmokėjimo. Laivų, iš rusijos/Ispanija sandėlyje bus be muito mokesčių . Rusijos sandėlyje, tik laivo vietos adresas. Ispanija sandėlyje

Panašūs produktai: