Beta95X V3 Kadrų Rinkinys

Beta95X V3 Kadrų Rinkinys

Nauja prekė

€14.26

Apie prekę

Priima visiškai nauja novatoriškų stūmikas stiliaus, Beta95X V3 rėmas yra didesnis patvarumas, trumpas, išvaizdą ir daugiau lengviau įdiegti nei V2 rėmo.Ji taip pat ateina su built-in anglies pluošto, ypač rezervo saugojimo kambarys antenos.Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter ir Beta95X V3 HD Skaitmeninis VTX yra glausta stūmikas išvaizda ir ilgalaikio skrydžio su šio rėmelio.

Kulka Taškų

Built-in anglies pluošto skrydžio duomenų valdytojas ir atsargų saugojimo kambarys antenos, Beta95X V3 rėmas turi daugiau trumpą išvaizda ir patogiau, montavimas.

Pagamintas iš aukštos kokybės PA12 medžiagos, Beta95X V3 kadrų rinkinys turi aukštą atsparumo dilimui, tvirtumą, kuriame puikus atsparumas smūgiams lašas & poveikio bandymai, ji taip pat gali slopina triukšmą ir vibracijas, todėl patvaresni skrydžio ir ne baimė žalą.

Beta95X V3 rėmo taip pat ateina su EVA putų pagalvėlės dizainas duoti pilotai daugiau saugos plaukioja.

Palyginti su Beta95X V2 rėmas, V3 rėmo rinkinį išlaikyti "stūmikas style" dizaino, bet yra didesnis patvarumas, glaustas išvaizda ir lengviau, montavimas.

Įrengta šoko mažinimo sistema, tai kadrų rinkinys gali atlikti ir lengvas fotoaparatas kaip BRO 4K vaizdo kameros, ir pašalinti kokteilis kamera.Tai daro fotoaparatą labiau stabili ant skrydžio, kuris užtikrina pilotai gali apimti visų gražių akimirkų, skrydžio su stabilizavosi ir aiškaus vaizdo.

Specifikacija

Prekė: Beta95X V3 Kadrų Rinkinys

Ratų bazė: 100mm

Spalva: Juoda

Medžiaga: PA12

Svoris: 39.09 g

Rekomenduojame Variklis: 1106 3800KV Brushless Variklio ir 1106 4500KV Brushless Variklis

Rekomenduojame FC: F4 AIO 20A dantų krapštuką Brushless FC V4

Pakuotė

1 * Beta95X V3 Rėkauti Rėmas(Juoda)

3 * Gumos Savivartis

1 * 20mm FPV Kameros stovas

1 * kaip 14mm FPV Kameros stovas

1 * Atsarginių EVA Putų Juosta

2 * No-Slip Gumos Pagalvėlės

1 * Atsarginių EVA Putų Juosta

1 * Pakuotės Varžtais

Žymos: betafpv, betafpv rėmelį, 3inch drone rėmelį, mobilusis telefonas v3, cinewhoop, tinyhawk, p rėmelį, dešimt kadrų, ace v5, fpv rėmelį.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas betafpv
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Beta95X V3 Kadrų Rinkinys

Beta95X V3 Kadrų Rinkinys

Priima visiškai nauja novatoriškų stūmikas stiliaus, Beta95X V3 rėmas yra didesnis patvarumas, trumpas, išvaizdą ir daugiau lengviau įdiegti nei V2 rėmo.Ji taip pat ateina su built-in anglies pluošto, ypač rezervo saugojimo kambarys antenos.Beta95X V3 Rėkauti Quadcopter ir Beta95X V3 HD Skaitmeninis

Panašūs produktai: