Zebra žaliuzės ritininės žaliuzės užuolaidos

Zebra žaliuzės ritininės žaliuzės užuolaidos

Nauja prekė

€12.50

Apie prekę

1. Internete tik kaina įeina į gaminio kainą.Prekės sklypo, gali būti taikomos mokesčių ir muitų kliento šalyje.Klientas yra atsakingas už šių mokesčių.Atkreipkite dėmesį, kad šis prieš jūsų užsakymo. 2. Vieneto kaina šį elementą JAV dolerių 14.90/kvadratiniam metrui(krovinių neįskaičiuoti), 1 gabalas, bet dydžių. 3. Darysime užsakymą dydžių.Prašome siųsti mums savo individualų matmenys ( plotis x aukštis ), siekiant gauti citata.

1. Kaip apskaičiuoti kvadratinį metrą? -- plotis (m) x aukštis (m) = kvadratinį metrą e.g, plotis-1,5 m ,aukštis 2,0 m, 1,5 m x 2.0 m = 3 kvadratinių metrų, 1 colis = 0.0254 m, e.g 36 coliai = 0.9144 m (36 x 0.0254 = 0.9144), galite siųsti mums savo dydį colių, mes jį skaičiuoti. 2. Kaip apskaičiuoti išlaidas ? --Plotis (m) x Aukštis (m) x Kiekis x Vieneto kaina (kvadratiniam metrui) + Krovininio Kaip matavimo atspalvių yra individualus, krovinių turėtų būti patvirtinta pagal jūsų įvairių matavimų.Prašome susisiekti su mumis arba palikite mums pranešimą prieš jį užsakymą.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! 3. Kaip užsisakyti? - Pirmiausiai mes citata, kaip ir jūsų suteikta informacija.Prašome užsakymą savarankiškai, nepasitarę su mumis.Po to galite pateikti užsakymą internetu, mes reguliuoti galutinė suma, kaip ir mes cituojamas.Pagaliau baigti mokėjimo. 4. Kiek dienų gali būti baigtas priėmimo zebra žaliuzės? -- Paprastai, 5~7 darbo dienos. 5. Jūs galite padaryti variklio roller blinds/Zebra žaliuzės/Shangri-la atspalvių? - Taip, reikia papildomų išlaidų. 6. Gali aklas būti pritvirtinti prie sienos/lubų? - Taip, yra laikikliai pakuotėje. 7. Ar galite pateikti audinio mėginiai? - Taip, mes galime suteikti audinio mėginiai, ir krovinių vežimo bus skiriamas klientams.

Žymos: ritininių užuolaidų, uaz žaliuzės, ori ir aklas, užuolaidos romos užuolaidos, granulių durų užuolaidos, 2k tablet, miršta užuolaidos, nuleidžiamųjų langinių audiniai, stor zebra užuolaidų, uždangą gyventi kambarys.

Charakteristikos

Maksimalus Plotis 2.4 m
Medžiaga Poliesterio Audinio
Taikoma Langų Tipas Patalpų langą
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Viršutinė ir Apatinė Biparting Atvira
Tinkinti dydžiai Priimtina
Formatas Karoliukų Virvė
Tipas Ritinio Atspalvių
Technika Paprastas
Stilius zebra jungiasi
Modelio Numeris zebra žaliuzės
Diegimo Tipas Built-in
modelis Horizontalus
Mūsų pavadinimas PhoeBlind
Eksporto Taip
Max Aukštis 3,0 m

Parašyti atsiliepimą

Zebra žaliuzės ritininės žaliuzės užuolaidos

Zebra žaliuzės ritininės žaliuzės užuolaidos

1. Internete tik kaina įeina į gaminio kainą.Prekės sklypo, gali būti taikomos mokesčių ir muitų kliento šalyje.Klientas yra atsakingas už šių mokesčių.Atkreipkite dėmesį, kad šis prieš jūsų užsakymo. 2. Vieneto kaina šį elementą JAV dolerių 14.90/kvadratiniam metrui(krovinių neįskaičiuoti),

Panašūs produktai: