12V Automobilio Jachta Valtis LED Navigacijos Signalo Lemputė Nerūdijančio Plieno Uosto Lempos lemputė RV Priedai Valtis Mandagumo Lempos

12V Automobilio Jachta Valtis LED Navigacijos Signalo Lemputė Nerūdijančio Plieno Uosto Lempos lemputė RV Priedai Valtis Mandagumo Lempos

Nauja prekė

€11.66

€20.83

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

▲ PRODUKTO APRAŠYMAS

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS Plastikas

Korpusas: Nerūdijančio Bezel

Šviesos Dydis: 3" x 1.29" x 0,4" (L x W x H) su "chrome"

Skylės Atstumas: 2.3 Colių

Darbinė įtampa: 12V DC

Lęšių Spalva: Skaidrus

Šviesos Spalva: Mėlyna/Balta

Skaičių LED: 3 LED

Paskirtis: Gali būti naudojamas šoninis gabaritinis žibintas, galinis žibintas, lemputė, posūkio signalo lemputė, galinis uodegos šviesos ir pan.

Paketas Apima:

4x 3" Žymeklio Šviesa

8x Varžtai

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

▲ PRODUKTO SAVYBĖS

*1.Jis ateina su 3 LED 2835 SMD Mikroschema pateikti ultra ryškumas padaryti jūsų naktį saugos, šviesa gali stovėti su 50.000 val gyvenimą, tačiau energijos taupymo, žema temperatūra ir patvarus.

*2.3" LED Pailgos Nerūdijančio Mandagumo Šviesos Akcentas Jachta Jūrų Laivu - Aišku, Objektyvas Aukštos Poliruoto; Paviršinio montavimo konstrukcija; Snap-on Bezel; Labai poliruoto Nerūdijančio Plieno Bezel.

*3.Lengva Įdiegti,Ji turi 2 laidus su poliškumo juoda yra neigiamas/ raudona yra teigiamas ir varžtai nustatyti ant pakuotės.Embedded kalno.Šis matmuo yra 3" (L) x 1.29" (W) x 0,4" (H).

*4.Šviesos ateiti gerų rezultatų, atsparus vandeniui, smūgiams ir vibracijai įrodymas.Ji priduria, puikus funkcionalumo ir plačiai naudojamas 12V DC transporto priemonės, pavyzdžiui, Jachtų, RV, Kemperis, Salono Automobiliai, Priekabos, Pontonas arba bet kurioje vietoje, kaip interjero & išoriniai šviesos.

*5.Viešbutyje yra plonas ir stilingas dizainas šie šviestuvai yra idealus šviesos borto srityse, pavyzdžiui, veiksmų, laiptai, kojų spyrius, sandėliavimo patalpos, draugas būdų, denio detalės, ženklai ir jungikliai; Šviestuvai gali būti įrengiami ant laivo interjeras ir eksterjeras.

▲ PRODUKTO RODYTI

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: mandagumo led, valtis kopėčių, mandagumo šviesos valtis mėlyna, 10 žibintai mandagumo valtis, derliaus rv priedai, kartos rv priedai, rv, 12v valtis, mažas led mandagumo šviesos valtis, mandagumo žibintai valtis.

Charakteristikos

Prekės Svoris 140g
Galia None
Prekės Pavadinimas CIBO
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Įtampa 12V
Elemento Tipas Posūkio Signalo
Liumenų Kita
Sąsajos Tipas NĖRA
Modelio Pavadinimas QM192743

Parašyti atsiliepimą

12V Automobilio Jachta Valtis LED Navigacijos Signalo Lemputė Nerūdijančio Plieno Uosto Lempos lemputė RV Priedai Valtis Mandagumo Lempos

12V Automobilio Jachta Valtis LED Navigacijos Signalo Lemputė Nerūdijančio Plieno Uosto Lempos lemputė RV Priedai Valtis Mandagumo Lempos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ▲ PRODUKTO APRAŠYMAS Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Plastikas Korpusas: Nerūdijančio Bezel Šviesos Dydis: 3 x 1.29 x 0,4 (L x W x H) su chrome Skylės Atstumas: 2.3 Colių Darbinė įtampa: 12V DC Lęšių

Panašūs produktai: