S0173 VIDURAMŽIŲ 12 A. ESPADA TAMPLIERIUS RITERIŲ, KRYŽIUOČIŲ KALAVIJĄ W/ APNAŠAS 48"

S0173 VIDURAMŽIŲ 12 A. ESPADA TAMPLIERIUS RITERIŲ, KRYŽIUOČIŲ KALAVIJĄ W/ APNAŠAS 48"

Nauja prekė

€89.87

Apie prekę

Riteris tamplierius kardas, iš filmo King Arthur. 121cm ilgai, 24cm pločio, 2.4 kg neto, 3.8 kg su paketu, nauja, rankų darbo, nurodė, unsharpened; Nerūdijančio plieno ašmenys, juoda gėlių tapyba su riteris ant žirgo, 92cm ilgio, 4.5 cm pločio, 0.51 cm storio; apsaugo ir pommel yra metalo ir dviejų atspalvių auksas ir antiqued sidabro apdaila, kryžius, žirgai ir arkliai reljefo informacija, su rankena 15cm ilgio; Rudos sienos, ekranas, lenta su aukso mūšis-dėvėti gėlių raštas; Ašmenys yra gražus pažymėkite dirbti modelio kryžiaus Jeruzalėje.Guard yra kryžminis su Oakeshott 6 tipo dizainas.Simbolis tamplieriai buvo įtraukta aukso plieno centro apsaugos darbuotojas.Abi apsaugas funkcijos simbolis tamplieriai.Rankena kardas buvo pagamintas iš plieno su sudėtinga dizaino pažymėkite darbą.Į pommel yra Oakeshott G tipo su iškirpti kirsti; kryžiuočių palikimas kokybės kardas yra ryškus pavyzdys, grožio ir dizainas.Kryžiuočių kryžius mesti per pommel būdinga didvyriškumas ir Krikščionių tikėjimą, kad led Viduramžių riterių per kryžiaus žygis karai.Kryžiaus žygiai sukurta audringas laikotarpis, kai Vakarų armijos, šaudė su crusading dvasia, wrestled labiausiai Šventosios Žemės iš Musulmonų.Laikydami jį buvo skirtingas dalykas, ir Kryžiuočiai buvo niekada vėl galės atitikti jų pradinė sėkmė.Vakarų--dar šiek tiek barbariška--sužinojau daug nuo savo priešininkų, sugrįžus naujų žinių iš savo kelionių. (Kai kurie istorikai tiki, kryžiaus žygiai padėjo skatinti troškulys žvalgyba tarp Europiečių, kurie padėjo foment atradus Ameriką.) Tamplierius Kad buvo įkurtas 1118 A. D., saugumui užtikrinti Šventosios Žemės, ir apsaugoti piligrimystės maršrutus.Įstaiga pasiekė savo didžiausias spindesys 13-ojo amžiaus.Kad tamplieriai mano esą Riteriai Dievas, garbės bažnyčios ir Krikščionybės.Jų šūkis buvo: "NON NOBIS, DOMINE, NON NOBIS, SED TUO NOMINI DA GLORIAM." (Ne mums, Dieve, ne mums, bet Savo vardą suteikti šlovės.").Tai buvo labai gerai organizuota karine jėga, ir jos buvo šokas pajėgų kryžiaus žygiai.Jie buvo vanguard per išpuolių ir rearguard per rekolekcijas.A. jie užtikrino veiksmingą valdymą, lotynų karalystė Konstantinopolio.Jie nemokėjo mokesčių ar duoklės, ir jie turėjo savybės visoje Europoje ir Artimuosiuose Rytuose.Jie pakluso tik Popiežius, Mes primygtinai rekomenduojame jums pirkti vieną prekės (- ių) su mažiau arba panašūs matavimai (dydis), nes laivybos išlaidų už du elementai yra beveik tas pats, kaip, kad vienam; Pl lengvai susisiekite su mumis ir perskaitykite šias instrukcijas prieš perkant.

Apie Mus

Mes, Regione Prekybos, parduoti tūkstančius kokybės kardai, durklai, ašigalio ginklų, kirvius, kovos menai, stendai, stovai, šarvai ir karinės modeliai už labai konkurencingą kainą.Be to, mes padėsime jums rasti ir padaryti tai, ką jūs ieškote.

Pristatymas ir Apmokėjimas

Mūsų prekės vežamos visame pasaulyje EMS iš Kinijos, bet daugiausia DHL iš Kanados, remiantis pristatymo greitis ir mūsų vertybinių popierių sąrašą.Sekimo numerį bus įdėta ir aktyvuota, kai sklypas yra siunčiami per 1-3 dienas nuo apmokėjimo pašalinta.Paprastai siuntiniai siunčiami JAV, Kanada, Australija ir Vakarų Europos imtis 2-5 darbo dienas nuo pristatymo, ir 5-12 darbo dienų poilsio.

Pristatymas gali būti atidėtas keletą dienų dėl atsitiktinių muitinės tikrinimai, šventės " piko eismo, blogas oras, netinkamas adresą, gavėjo nebuvimas pristatymo metu ir kt.Mes gali pratęsti, pristatymo data.Laivybos statusą išlaiko atnaujinti sandorio iki jūsų priėmimo, prašome būti kantriems ir užmesti akį į jį.

Prašome pateikti mums jūsų telefono numeris atveju muitinio įforminimo ir pristatymo vietos.

Mes padaryti mažiausią pardavimo kainą arba deklaruota vertė komercinė sąskaita faktūra, taip, kad jums būtų mokėti mažiau, arba net nulinės muito importuoti prekes.Mūsų laivybos kaina yra faktinė siuntimo išlaidų, kuro mokestis, draudimo ir tvarkymo mokesčius, kurie yra ne apmuitinamą.

Mes siūlome dviejų dalių nuolaidos sujungti siuntą.Laivybos nuolaida yra automatiškai išskaičiuojama tik EMS pastatytas sistema.Dėl kainų nuolaida kelis elementus, rašykite mums modelio numeriai (mūsų Sku) ir kiekis prieš jūsų pirkti, todėl mes galime įvertinti geriausią kainą jums.Mes ne pasiūlyti nuolaidą, kad vieną elementą, dėl brangių laivybos kaina.

Be to, sąlyginio Deponavimo, mes taip pat priimame Alipay, PayPal, AmazonPayment, kredito kortelės, banko indėlio, banko pavedimu, ir asmens patikrinimas.

Garantija ir Grąžinimas

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo siūlo jums keitimo ar grąžinimo, jei sklypas yra pamestas, pavogtas, sugadintas sukelia ilgas ir galimas grubus transportas, konfiskuoti arba atmesti savo papročius.Deja, šių atvejų pasitaiko, tačiau labai retai.

Visos mūsų prekės yra kruopščiai tikrinami ir tvirtai suvynioti prieš pristatymas.Jei gavote pažeistą arba netinkamo prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis nuotraukas 14 dienų nuo prekės.Mes jums siūlome nemokamą biržoje arba visa grąžinamoji išmoka, plius grįžti pašto išlaidas kai kuriais atvejais.Bet kiti grįžta elementus, pvz., atsitiktinio ar klaidingų pavedimų, sąmoningas atsisakymas pristatymo metu kt yra išsiunčiami ne pirkėjo išlaidos ir turi būti originalioje sąlygas.Kitaip mes galime pasiūlyti dalinį grąžinti mokesčių atkurti arba atnaujinti mokesčiai.Kaip mūsų sklypai yra sunkus ir didelis dydis, bet grąža gali būti didelių nuostolių tiek mums.Prašome būti lemiamas, jei galite pateikti užsakymą.Mes vertiname jūsų mokėjimo laiku.Pavėluotą mokėjimą gali paleisti į " out-of-stock) arba atšaukti jūsų užsakymą.

Žymos: katana kardas, kardas, deus vult marškinėliai, kryžiuočių kalaviją kostiumas, diržas jedi, turkijos armijos kardas, "celtic" kardas, ginklas pistoletas didelis, rapier kardas, ax medienos.

Charakteristikos

Įspėjimas Tinkamas Naudojimas
Medžiaga Metalo
Savybės diecast
Lytis Unisex
Dizainas Kardas, Ginklas Kategorija
Modelio Numeris S0173
Matmenys 123X28X5CM
Amžius Suaugusieji

Parašyti atsiliepimą

S0173 VIDURAMŽIŲ 12 A. ESPADA TAMPLIERIUS RITERIŲ, KRYŽIUOČIŲ KALAVIJĄ W/ APNAŠAS 48

S0173 VIDURAMŽIŲ 12 A. ESPADA TAMPLIERIUS RITERIŲ, KRYŽIUOČIŲ KALAVIJĄ W/ APNAŠAS 48"

Riteris tamplierius kardas, iš filmo King Arthur. 121cm ilgai, 24cm pločio, 2.4 kg neto, 3.8 kg su paketu, nauja, rankų darbo, nurodė, unsharpened; Nerūdijančio plieno ašmenys, juoda gėlių tapyba su riteris ant žirgo, 92cm ilgio, 4.5 cm pločio, 0.51 cm storio; apsaugo ir pommel yra metalo ir dviejų

Panašūs produktai: