Triatlonas Maratono 4 bar Medalis Pakaba

Triatlonas Maratono 4 bar Medalis Pakaba

Nauja prekė

€27.69

Apie prekę

Produkto išsamiai

Spalva : Juoda Ilgis: 33CM Storis :2mm Svoris: 313g Naudojimas: Medalis pakaba; Ekranas vežėjas; Saugojimo Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu .Klaida matavimai gali būti su tolerancija (svyravo)0,5 -1cm.

Varžtus mes naudojamas yra visi nerūdijančio plieno medžiagos su juodos spalvos apdaila taip pat.Kiti pardavėjai naudoti geležies varžtą, jis bus rūdžių po tam tikro laiko ir medalis pakaba gali nukristi sienos, nes medalis pakaba su tiek daug medalių būtų sunkus.Siekiant išvengti tokio pavojaus, kas vyksta, mes naudojame ilgai dydžio nerūdijančio plieno varžtas nagai.Ir dėl to, nerūdijantis plienas yra sunkiau medžiaga, kryžiaus formos griovelis ant vinies galvutės nebūtų lengva būti tekintas toli.Tai labai svarbu, jei griovelis yra tekintas toli, kai jūs varžtas nagų vargu, jūs negalėjo imtis nagų off.

Savybės:

1.Produktas yra pagamintas iš geležies ir padengtas storu dažų,todėl patvari.Mes atlikti sklandžiai elektroforezės matt black, kitų pardavėjų to padaryti negali, jie padaryti šiurkštūs ir jt-net nežiūri miltelių danga.Tai yra mūsų ypatingas privalumas!

2.Aukštos klasės ir elegantiškas dizainas .

3.Jis gali būti lengvai pakabinti ant sienos, ekranas apie 12 medalių kiekviena juosta.

4.Greičiau pristatymo parinktį, tokių kaip FedEx arba DHL yra.

Daugiau informacijos:

Žymos: savininkas medalis, antgalis philips dulkių siurblys, aukso sporto medalis, medalis paleisti, dantų micromotor, vyrai triatlonas, winzip, medalių turėtojas veikia, medalis " karinės, maratonas medalis.

Charakteristikos

Medžiaga Geležies
spalva juoda
Stilius Europa
Formos Nereguliarus
Modelio Numeris 4 bar

Parašyti atsiliepimą

Triatlonas Maratono 4 bar Medalis Pakaba

Triatlonas Maratono 4 bar Medalis Pakaba

Produkto išsamiai Spalva : Juoda Ilgis: 33CM Storis :2mm Svoris: 313g Naudojimas: Medalis pakaba; Ekranas vežėjas; Saugojimo Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu .Klaida matavimai gali būti su tolerancija (svyravo)0,5 -1cm. Varžtus mes naudojamas yra visi nerūdijančio plieno medžiagos

Panašūs produktai: