Naujas Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Turėtojas Odą Silikono apsauginį dangtelį nuotolinio valdymo LG Smart TV " Nuotolinio Dropshipping

Naujas Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Turėtojas Odą Silikono apsauginį dangtelį nuotolinio valdymo LG Smart TV " Nuotolinio Dropshipping

Nauja prekė

€2.47

€5.14

-51%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1.Puikiai Suderinama: Šis silikoninis apsauginis dangtelis skirtas LG AKB75095307, už AKB74915305, už AKB75375604. Atkreipkite dėmesį, jog nuotolinio valdymo nėra įtrauktas.

2.Pilna Apsauga: patvarus silikoninis atveju, apsaugo nuo atsitiktinio lašai ir priduria, sukibimą su nuotolinio valdymo pulteliu.Ji suteikia gerą apsaugą, kad kiekvieną kraštų ir kampų nuotolinio valdymo pulteliu.Jei gali veiksmingai užkirsti nuotolinio nuo slydimo, braižymo, nesilaikantiems arba pasimesti.

3.Lengviau Rasti: Ryškus ir įdomus spalvų, kad jums lengva rasti savo nuotolinio valdymo pulto, kai norite įjungti TELEVIZORIŲ ar turėti kelis nuotolinio valdymo pultai sumaišyti kartu, gebėjimas greitai nustatyti, kuri sutaupys jums daug laiko.

4.Ekologiškas Medžiagas: Pagaminti aukščiausios kokybės silikono, šis apsaugos atveju yra nekenksmingas jūsų augintiniams, vaikams ir šeimoms.Jei yra minkštas ir lengvas, kuri suteikia jūsų nuotolinio daugiau patogi rankena juosta kaip atskirą nuotolinio valdymo pultą.

5.Pastaba: Prieš perkant, prašome patvirtinkite, ar byla atitinka jūsų nuotolinio valdymo pagal mūsų nuotraukas ir modelį, aprašytą.Jei negalite būti tikri, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Atveju

Medžiaga: Silikonas

Suderinami modeliai: Suderinamas su LG AKB75095307, už AKB74915305, už AKB75375604 Nuotolinio Valdymo

Spalva: juoda, raudona, mėlyna, šviesos žalia

Svoris: apie 20g

Pakavimo Sąrašas:

1*Nuotolinio Valdymo Apsaugos Atveju(Nuotolinio nepridedami)

Pastabos:

1. Yra daug rūšių, nuotolinio valdymo pultai, tačiau radianas ir formos nuotolinio valdymo pultas yra skirtingi.

2. Prieš perkant, jūs galite rungtynes atveju su jūsų nuotolinio valdymo remiantis informacija, parodyta nuotraukose.

3. Jei jūs vis dar abejojate, galite siųsti nuotraukas iš savo nuotolinės už LG patvirtinti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: kontrolės lg smart tv", yra mr600, silikono padengti atveju nuotolinio valdymo, silicon cover nuotolinio valdymo lg, lg magic remote žaidimai, 3 nuotolinio laikiklis prie sienos, atveju, lg nuotolinio, atvejo-kontrolės lg, lg televizijos nuotolinio valdymo darbo, hormann nuotolinio valdymo dangtelis.

Charakteristikos

Modelio Numeris -
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidis Ryšys RF
Prekės Pavadinimas Rondaful
Naudoti TV
Parama Dropshipping
Pakuotė Taip
Dažnis Kita

Parašyti atsiliepimą

Naujas Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Turėtojas Odą Silikono apsauginį dangtelį nuotolinio valdymo LG Smart TV

Naujas Silikono Atveju Apsauginis Dangtelis Turėtojas Odą Silikono apsauginį dangtelį nuotolinio valdymo LG Smart TV " Nuotolinio Dropshipping

Savybės: 1.Puikiai Suderinama: Šis silikoninis apsauginis dangtelis skirtas LG AKB75095307, už AKB74915305, už AKB75375604. Atkreipkite dėmesį, jog nuotolinio valdymo nėra įtrauktas. 2.Pilna Apsauga: patvarus silikoninis atveju, apsaugo nuo atsitiktinio lašai ir priduria, sukibimą su

Panašūs produktai: