Studentų pieštuko atveju maišelis pakuotės Mados, kolegijos vėjo, moneta kišenėje, šiukšlių maišą, patogi, lengva nešiotis, Makiažo pieštukas, sudaro

Studentų pieštuko atveju maišelis pakuotės Mados, kolegijos vėjo, moneta kišenėje, šiukšlių maišą, patogi, lengva nešiotis, Makiažo pieštukas, sudaro

Nauja prekė

€12.59

Apie prekę

Maišelis aprašymas

Šis sankabos krepšys priima gatavi gaminiai, plovimo procesą su aukštos kokybės medvilnės drobės atitikimo su PU oda.Audinio jaučiasi minkšta ir odos draugiškas.Jis gali būti naudojamas ir kaip rankinę,monetų piniginė ir veiklos maišelį.Kišenės viduje ir už jos ribų krepšys gali būti naudojamas įdėti reikmėms naudojamas lauke.Tai yra pagrindinis maišą už visus jūsų poreikius.Kietas stilius ir drobė medžiagos, ji atneša jums daugiau atsitiktinis jaustis ir malonu turėti jį visą laiką.

Produkto Pavadinimas: mados sutdends Pieštukai maišelį Prekės Nr.: K1021 Medžiaga: 100% Drobė;medvilnės pamušalas Aprašymas:

Vienas pagrindinis skyrius witih užtrauktukas uždarymo ,erdvus, erdvę visų rūšių, banko korteles ir interjero užtrauktukas saugi kišenė svarbiems daiktų saugojimo.

Nuimamas tvirtas rankenos dirželis.Dydis(L*W*H): 20*8*7cm (rankena string 18cm) Talpa: N/M Svoris: 0.1 Kg LOGOTIPAS Procesas: Metalo LOGOTIPAS Sagtis: Aparatūra kablys witih anti-rust electroplate Pakuotė: Kiekvieną maišelį su hangtag ,tada įdėti į maišelis Pristatymas: Per 2 darbo dienas po gauto mokėjimo Kita:

OEM arba ODM prekės ženklą yra sveikintina.

Krepšys Išsamiai

Apie Gaminį

Apie mus

Mes originalus gamintojas Kaukko maišeliai.Mes gaminame labai įvairias drobė krepšiai, įskaitant drobės kuprinė, vyriški kuprinės, vyriški, kelioniniai krepšiai,rankinės, juosmens krepšys, pečių maišą, krepšys, ir daugiafunkcinis krepšys, ir kt.kuris yra specialiai tinka jūsų kasdien, keliauti ar ugdymo naudoti.Bauda medvilnės drobės ir yra mūsų išankstinio medžiagų pasirinkimas, mados, stiliaus ir komforto patirtis yra mūsų amžinas siekimas ir pažadas jums.Palankios kainos bus skirtas ir mažmeninės prekybos ir birių pirkimus.Tai yra mūsų puikus garbė tarnauti jums!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Gyvenimas yra kelionė, pilna unknows ir netikėtumų, kas mums rūpi, yra peizažai, kad mirė, ir nuotaika, kai mes apprieate juos.Jis niekada negali sustoti mūsų veiksmus, net mes infatuated su jais nenoriai.Kelių už mus paliks mus amžinai, ir mes niekada negali atsigręžti.Tiesiog perkelti, nusiramink ir aišku, džiaugtis kiekviena minučių.Tai yra gyvenimas.Nešioti maišelį, let ' s go!

---į kiekvieną, kuris yra mėgautis gyvenimu dabar

~~~~~Ačiū už įdomu Kaukko originalus krepšiai, jūsų pasitenkinimas yra mūsų amžinas įkvėpimo ir siekimas! ~~~~

Patarimai Pirkėjams

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Pristatymas:

1)Dauguma nemokamas pristatymas siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu(take 25--40days ar daugiau atvykti dauguma apskričių).

2)Jei jums reikia produktų, skubiai,prašome pasirinkti, DHL,EMS, ar kitų aiškių ir mokėti už laivybos kaina.

stebėjimo informaciją apie siuntinių gal reikia kai 5-10 dienų, rodomas svetainėje.prašome turėti daugiau kantrybės,jei jūs susirūpinę savo daiktą,pls susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atvirą ginčą.Prašome remenber:jokių problemų,rasti mus,pasiūlysime jums geriausias paslaugas.iš anksto dėkojame už jūsų geranorišką supratimą.

Apmokėjimas:

1)Pilnas mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas.

2)sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", "Western union".

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: beisbolo trumpas rankovės, parkway drive marškinėliai, kuprinė herschel, rankinio vožtuvo svirtelė, kaukko, beisbolo marškinėlius, kuprinė kaukko, bžūp motokroso, jet raktas, bruce springsteen plakatas.

Charakteristikos

rankinės uždaryti juoda, pilka ,mėlyna
Piniginės Ilgis Trumpas
Elemento Tipas piniginės
Elemento Aukštis 7cm
rankinės dizainas Studentų kolegijos pieštuku krepšys
Modelio Numeris K1021
Pamušalas Medvilnės
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Ilgio 15cm
rankinės tipas mados sutdends Pieštukai
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
Piniginės Organizatorius Piniginės
Elemento Plotis 8cm
Prekės Pavadinimas kaukko
Apdaila NĖRA
Dydis Small size, 15 * 8 * 7
Pagrindinė Medžiaga 100% Nailonas
Rankinės stilius 2017 naujas mados studends Pieštukai krepšys
Mūsų Pranašumas Gamyklos Tiesioginis Pardavimas
Prekės Svoris 0.1kg
Prekės Būklė 100% Brand New
Stilius Atsitiktinis
Naudojama medžiaga Ekologiškos medžiagos
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Studentų pieštuko atveju maišelis pakuotės Mados, kolegijos vėjo, moneta kišenėje, šiukšlių maišą, patogi, lengva nešiotis, Makiažo pieštukas, sudaro

Studentų pieštuko atveju maišelis pakuotės Mados, kolegijos vėjo, moneta kišenėje, šiukšlių maišą, patogi, lengva nešiotis, Makiažo pieštukas, sudaro

Maišelis aprašymas Šis sankabos krepšys priima gatavi gaminiai, plovimo procesą su aukštos kokybės medvilnės drobės atitikimo su PU oda.Audinio jaučiasi minkšta ir odos draugiškas.Jis gali būti naudojamas ir kaip rankinę,monetų piniginė ir veiklos maišelį.Kišenės viduje ir už jos ribų

Panašūs produktai: