Odelės Aliejus Pieštuku Orange 6 ml

Odelės Aliejus Pieštuku Orange 6 ml

Nauja prekė

€1.00

Apie prekę

Naftos pieštuku, derinant pati naudojimui ir patogiai, greitai ir efektyviai minkština ir drėkina, kad odelės, taip, kad manikiūras išlieka puikus bet kuriuo metu.Pieštukas yra kompaktiško dydžio, todėl, kad jį galima dėvėti bet kokioje rankinėje ar kosmetikos krepšys, patogus šepetys su dozatorius leidžia ekonomiškai praleisti aliejus.

Naudojimo būdas:

Atidaryti pieštuką, keletą kartų šiek tiek pažymėkite balionėlis, kad teptuku mirkyti su aliejumi.Lengvai užtepkite nedidelį kiekį aliejaus nagų plokštelės pusėje volai ir odelės zonoje.Platinti aliejaus ant odos su masažo judesių, kol visiškai absorbuojamas.Jei reikia, šlapias lieka produktas popierinių servetėlių.

Žymos: 12pc meškiukų, am3 aušintuvas spyna, 42mm riešo žiūrėti, 2018 akiniai, am3 i7 procesorius, 42s mazda žymeklis, 42mm stiklo žiūrėti, am3 aušintuvas žalia, 12 1 plaukų eliksyras.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Odelės Aliejus Pieštuku Orange 6 ml

Odelės Aliejus Pieštuku Orange 6 ml

Naftos pieštuku, derinant pati naudojimui ir patogiai, greitai ir efektyviai minkština ir drėkina, kad odelės, taip, kad manikiūras išlieka puikus bet kuriuo metu.Pieštukas yra kompaktiško dydžio, todėl, kad jį galima dėvėti bet kokioje rankinėje ar kosmetikos krepšys, patogus šepetys su dozatorius

Panašūs produktai: