A2 Saulės lempos Pratęstas vielos / šviesos kabelis ištraukiamas dviejų hole

A2 Saulės lempos Pratęstas vielos / šviesos kabelis ištraukiamas dviejų hole

Nauja prekė

€9.23

€16.78

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Įsipareigojimas:

Visi produktai turės būti laisvai keičiamas jei jie yra pažeisti logistikos !

Pirkėjui: Tai yra kabelis ištraukiamas.tai yra dvi skylės .Naudojama Modelio Numeris: HW1025, & HW1028 mūsų parduotuvėje!

Pranešimai:

1、pirmą kartą naudojant, prašome mokestis produktas po saule keletą valandų prieš darbo. 2、Kai lemputė, tai reiškia, kad galia yra labai maža.Prašome nedelsiant imtis jį imti, kitu atveju produktas nustos dirbti greičiau. 3、apmokestinimo efektyvumo saulės skydelis priklauso nuo trukmės šviesos ir oro sąlygų.Stipresnis ir ilgesnis saulės, tuo trumpesnis laikas, įkrovimas trunka.Į debesuotą ar lietingą dienų, baterijos veikimas bus sumažinti, kuriuos rezultatus trumpesnis apšvietimo laiką. 4、Saulės kolektorių bus padengtas dulkių, nes ilgalaikiam naudojimui lauko.Siekiant gauti geriau apmokestinimo efektyvumo, prašome išvalyti jį, kai būtina.

Pristatymas:

1.Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po jūsų sėkmingo mokėjimo ir mes jums įkelti sekimo numerį. 2.laivybos laikas: 3-7(dienų):Jungtinė Karalystė,Japonija,Korėja,Singapūras, 7-15(dienų):rusijos Federacijos,Ispanijos,Vokietijos,Italijos,Prancūzijos,Izraelio,Belgijos,Nyderlandų,Šveicarijos,jav,Graikijos,Kanados,Švedijos,Australijos,Portugalija,Lenkija,Vietnamas,Ukrainos,Naujosios Zelandijos,Japonija,Rumunija,čekija,Norvegija,Danija,Lietuvos,Suomija,Austrija 10-25(dienų):Tailandas,Malaizija,Indonezija,Indija, 18-40(dienų):Brazilija,Meksika,Maldyvai,Čilė,Jungtinių Arabų Emyratų,Kuveitas,Suomija,Maldyvai, Apie 35 dienas :kitas šalis. (Jei negavote prekės per sutartą pristatymo laikotarpį, prašome tiesiog susisiekite su mumis ir mes jums paskambinti logistikos kompanija tai išsiaiškinti.Ką, mes galime įsitikinti, kad prekės bus pristatytos .) 3.Įsitikinkite, pristatymo adresą, ką rašyti yra teisinga ir siekinys.Visas papildomas mokestis sukelia neteisingą ar non-deliverable adresas būtų pirkėjo atsakomybė.(Pašto indeksą Ir telefono numerį, yra labai svarbu) 4.Dėl šio pirkimo, bet importo muitus ar mokesčius už muitinės turėtų būti pirkėjo atsakomybė. 6.Didmeninių užsakymų galės mėgautis daugiau nuolaidos.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti siuntimo nuolaida. (Tel/Wechat:+86 13246644390;aliwangwang:cn1001801518)

Žymos: miboxer c8 v4, laikrodis 14, ac laidas, plokštės tvarkyklės, CRT, farrow rvvp, vairuotojo t6, 17mm vairuotojas, mibox c8, 2 šakės kabelis.

Charakteristikos

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa one
Naudojimas Pratęstas vielos
Prekės Pavadinimas SVAJONĖ MEISTRAS

Parašyti atsiliepimą

A2 Saulės lempos Pratęstas vielos / šviesos kabelis ištraukiamas dviejų hole

A2 Saulės lempos Pratęstas vielos / šviesos kabelis ištraukiamas dviejų hole

Įsipareigojimas: Visi produktai turės būti laisvai keičiamas jei jie yra pažeisti logistikos ! Pirkėjui: Tai yra kabelis ištraukiamas.tai yra dvi skylės .Naudojama Modelio Numeris: HW1025, & HW1028 mūsų parduotuvėje! Pranešimai: 1、pirmą kartą naudojant, prašome

Panašūs produktai: