Moterų Moterų Shaper Kelnaitės Pilvo Sumažinti Shapewear Įmonės Kontrolės Pilvo Paramos Juosmens Treneris Juosta Lieknėjimo Diržas

Moterų Moterų Shaper Kelnaitės Pilvo Sumažinti Shapewear Įmonės Kontrolės Pilvo Paramos Juosmens Treneris Juosta Lieknėjimo Diržas

Nauja prekė

€8.74

€12.13

-27%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

{infomodule}

Neopreno Juosmens Treneris Sporto Deginti Riebalus Flattern Pilvo Cincher Reguliuojamas Shapewear Juosmens Priežiūra

Juosmens Tipas: Aukšto Juosmens

Medžiaga: Poliesteris + Neopreno

Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona/Oranžinė

Dydis: S/M/L/XL/2XL

Taikoma Žmonių: Unisex

Savybės:

(1)Meterial: Neoprene

Su funkcijų vandeniui ir sandariai, neopreno bodysuit būtų šilta jūsų kūno, per trumpą laiką po nešioti.Tai puikus šiltas-išlaikyti punktą žiemai.Ji galėtų skatinti prakaito ir deginti riebalus, kai esate naudojasi padėti fitneso.

(2)Liemuo Priežiūra

Keturi plastikinės kaulai yra tolygiai juosmens treneris, kuris gali pasiūlyti juosmens didelę paramą.Ji suteikia gerą rūpinimąsi žmonių su ligomis ties juosmeniu.

(3)Cincher Ir Kūno Rengyba

Dvigubo ir reguliuojamas kablys ir kilpa užtrauktuku, kad ji tikrai puikiai.Reguliuojamas kablys ir kilpa užtrauktuku leidžia įtempkite juosmens, flattern pilvo ir formuoti savo kreives; Ši juosta tinkama sportui.Tai neopreno medžiaga leidžia jums prakaitas greitai ir pagreitinti kalorijų deginimo krūvio metu.

(4)Dvigubas Reguliuojamas Diržas

Dvigubas reguliuojamas diržas gali suteikti tobulą atgal paremti jūsų juosmens ar atgal, ir taip pat gali duoti savo pilvo įmonės kontrolės.

(5)Patogiai & Kvėpuojantis

Medžiaga yra labai patogus ir kvėpuojantis.

(6)Formuoti Kūno Ir Deginti Riebalus

Šis juosmens mokymo diržo degina riebalus greičiau ir formų juosmens ir pilvo.Kai naudojate fitneso įranga, aukšto slėgio galite apsaugoti savo raumenis ir palaiko jūsų nugaros problemų.Tai tikrai mažina skausmą ir gerina laikyseną.

(7)Geros Fitneso Partneris

Tinka sporto, bėgimas, joga, fitnesas, svorio netekimas arba lauko sporto.

Pakuotė:

1 x Juosmens Treneris

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori, Spalvą ir Dydį,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vyriškos kelnaitės shapewear, shapewear dydžio kelnaitės, mažas juosmens parama, nelaisvėje keliaraištis diržas šlaunies, neopreno sauna lieknėjimo diržas, juosmens šilčiau, pilvo raumenys, shapewear skrandžio, neopreno lieknėjimą juosmens diržas, reguliuojamas sumažinti juosta.

Charakteristikos

Medžiaga Poliesteris + Neopreno
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Modelio Numeris s/m/l/xl/2xl
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Moterų Moterų Shaper Kelnaitės Pilvo Sumažinti Shapewear Įmonės Kontrolės Pilvo Paramos Juosmens Treneris Juosta Lieknėjimo Diržas

Moterų Moterų Shaper Kelnaitės Pilvo Sumažinti Shapewear Įmonės Kontrolės Pilvo Paramos Juosmens Treneris Juosta Lieknėjimo Diržas

{infomodule} Neopreno Juosmens Treneris Sporto Deginti Riebalus Flattern Pilvo Cincher Reguliuojamas Shapewear Juosmens Priežiūra Juosmens Tipas: Aukšto Juosmens Medžiaga: Poliesteris + Neopreno Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona/Oranžinė Dydis: S/M/L/XL/2XL Taikoma

Panašūs produktai: