Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler

Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler

Nauja prekė

€15.51

€35.25

-56%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler

Specifikacija:

Galia:30W

Įtampa:12V

Šviesos:2000LM

DRL:BALTA

Medžiaga:Aliuminio Korpusas, PC Objektyvas

LED Lustai: CR EE

Spalvos Temperatūra:6000K

Atsparumas vandeniui:IP67

Anti-virpėjimas

Šviesa gali būti naudojamas kaip automobilio priešrūkinis žibintas,motociklas, žibintai,machineshop sunkvežimis darbo žibintas,off-road transporto priemonė, vietoje šviesos,šviesos banko valdyba,žemės ūkio sunkvežimių,vietoje, lengvųjų kalnakasybos įmonė,vietoje, atsižvelgiant billboard,lemputė aukštų pastatas ir oro uostas

Už 07-13 Jeep Wrangler 2 Durų

Už 07-13 Jeep Wrangler Unlimited 4 Durų Paketas Apima:

2 X 4 colių Led Rūko Žibintas

jshi

1. Tie, laivybos, yra labiausiai populiarus būdas laivą.Ji gali turėti nuotolinio valdymo srityje laivas, jei jums priklauso atokioje vietovėje , informuosime jus, kai laivybos agentas pasakė.

2.Mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų , mokesčių, žemės sklypo paskirties šalis;ir laivybos kompanija rinkti iš pirkėjas po pristatymo, kai reikia papildomų dokumentų, nebus įtraukti.

3.Paskelbti vertę ir pavadinimas: "mes pareiškiame apie 30% vertės, prekės pirkėjui iš labiausiai šalies, išskyrus atvejus, šalyje turi būti paskelbti tikrąją vertę.Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pažymi, kad

Pardavėjo Pristatymas Metodas apie : Aramex 5-15days DHL 7-15days FEDEX 7-15 dienų UPS 5-15 dienų Kinija Rašyti ir Pašto 20-35days Kinija Paštu Oro Sklypas

45-60 dienų(jei esate skubėjo gauti prekes

prašome don ' t pasirinkti šį kelią) EPS 10-15 dienų

Jūs galite atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.Mokėjimas turi būti atliktas pagal galiojančius kartą užsakymus.Senamiescioarka.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada jums reikia pateikti prašymą Senamiescioarka.lt mokėjimo tikrinimo paštu

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3.Įrodymai Vadovas:

1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes

Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo.

2).Video neveikia lemputes

Jei nuotraukos negali įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū.

4. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

5.Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

Pažymėti: Dirbtinai sugadintas nėra įtraukta grąžinimo politikos.

1. 1 metų gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Senamiescioarka.lt!

1.Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimai kai gausite paketą.

2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

3.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

Žymos: wrangler jk led pusėje, halo žaislas, automobilių halo, benz halo žiedai, 30 v maitinimo šaltinis, dodge led halo, tapis jeep renegade, jeep wrangler modelis, 5w led žiedo 12v, encod.

Charakteristikos

Galia 30W
Produkto pavadinimas 4 colių apvalus led rūko žibintas
Prekės Pavadinimas POVTOR
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Diecast Aliuminio Korpusas, PC Objektyvas
Elemento Tipas Priešrūkinis Žibintas Asamblėja
Prekės Skersmuo 4inch
Atsparus vandeniui norma IP67
Specialios Funkcijos 4 colių rūko žibintas
Darbinė Temperatūra NUO -40°C~80°C
Jeep Modelis wrangler
Led Lustas Gamintojas C-r-e-e
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis DŽIPAS
Liumenų 2000lm
Modelio Pavadinimas OLIS-JF02AO
Wrangler Metų 2011
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Spalvos Temperatūra 6500K
Tarnavimo Laikas Per 50000hrs
Įtampa DC 10V-30V
Prekės Svoris 1kg

Parašyti atsiliepimą

Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler

Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler

Su DRL Angel Eye Halo Žiedo 4 Colių Apvalus LED Rūko Žibintai 2 vnt 12V 30W Už 2007-2017 Jeep-Wrangler Specifikacija: Galia:30W Įtampa:12V Šviesos:2000LM DRL:BALTA Medžiaga:Aliuminio Korpusas, PC Objektyvas LED Lustai: CR EE Spalvos Temperatūra:6000K Atsparumas

Panašūs produktai: