7800mAH LED Kempingo Žibintas Uodų Palapinė Lempa USB Įkrovimo Vandeniui Daugiafunkcinis Žibintų Žibintuvėlis Kabinti Magnetiniai

7800mAH LED Kempingo Žibintas Uodų Palapinė Lempa USB Įkrovimo Vandeniui Daugiafunkcinis Žibintų Žibintuvėlis Kabinti Magnetiniai

Nauja prekė

€14.40

€30.63

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mutifunction 8 1 Stovyklavimo Žibintas

Standartinis žibintuvėlis.Puikus partneris, kempingas, žygiai, dviračių sportas, turistinius, laukinių nuotykių, uraganai, prastovos, audros ir kt.

Parametrai

Gamintojas: YIFANAO Pavadinimas: Mutifunction 8 1 Stovyklavimo Žibintas Dydis: 16 * 2cm / 24 * 2cm / 28.8 * 2cm Baterijos galia: 16CM(2400MAH) ; 24CM(5200MAH) ; 28.8 CM(7800MAH) Apmokėjimo būdas: "Micro USB įkrovimo Atsparus vandeniui: IPX8 , gali būti naudojama kaip žibintuvėlis, nardymas Paskirtis: Kasdien pėsčiomis, žygiai, alpinizmas, žvejyba, kempingas, nuotykių, nardymas, automobilių remontas, įspėjamieji žibintai.

FUNKCIJA 1-- Nardymo Klasės Vandeniui Standartas

Net jei jūs susiduria su povandeninio atsitiktinio purslų, jums nereikės nerimauti apie tai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip povandeninės fotografijos užpildyti šviesa.Gylis gali siekti apie 3 metrų po vandeniu.Ji taip pat gali plūduriuoti ant vandens paviršiaus, be baimės prarasti.

FUNKCIJA 2-- Tvirtas Žibintuvėlis

Tvirtas žibintuvėlis, kuris gali apšviesti atstumas apie 250 metrų.

FUNKCIJA 3-- Kempingas Žibintai

Pusės šviestuvai gali apšviesti maždaug 30 kvadratinių metrų, o lauko kempingas yra visiškai negalvodami.Alpinizmas, pirmaujanti būdas, skaityti knygas lauke.

FUNKCIJA 4-- Uodų Lempos

Uodai bijo oranžinė šviesa, kurios bangos ilgis nuo 380 nm.Žmogaus akis yra naudinga sumažinti nuovargį.Mes padarėme kai šviesos bangos, kad uodai bijojo į lempą, kad tai labai nepatogu, pagal LED uodų lempos.Tai nereiškia, skristi link uodų lempos.

FUNKCIJA 5-- Galios Bankas

Naudojamas kaip galios banko krauti telefoną su įmontuota įkrovimo 2600 mAH/5200mAH/7800mAH ličio baterija.Papildytos, kai iš elektros energijos, sutaupyti pinigų pirkti papildomų baterijų.

FUNKCIJA 6-- Įspėjamoji Lemputė

Šoninės šviesos, gali įjungti raudona + mėlyna blykstės režimas.Lauko, jis gali būti naudojamas kaip veiksminga pavojaus signalas.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip automobilio įspėjamoji lemputė.

FUNKCIJOS 7-- Stiprių Magnetinių Lempos

Stiprus magnetas yra pritvirtintas prie uodegos,kuri yra lengva geležies paviršiaus, geras pagalbininkas palaikyti; taip pat Gali būti naudojamas staklių remontas.

FUNKCIJA 8-- Avarinis Plaktukas Langą

Iš vienos Pusės ši šviesa yra labai sunku anoduoto-aliuminio taktinis dizainas atsparus braižymui ir skaldos, palaiko sleek look, ir jūs galite naudoti ją kaip plaktuku pagalbos .

Žymos: žvejybos replės pesca, judesio worx, oficialus xiaomi, užduotis žibintai, kalbame palapinė, makita įrankių, led juostos, led žibintai, vyrų kempingo žibintas, UniqueFire.

Charakteristikos

Žibintuvėlis ilgis 16cm/24cm/28.8 cm
Pagrindo Tipas Pleišto
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Yra Baterijų Reikia No
Modelio Numeris PL107,PL108,PL109
USB Įkrovimo Micro USB Įkrovimas
Watt 3W/4W/5W
Savybės LED Kempingas Žibintuvėlis
Specialios Funkcijos Uodega saugos plaktukas, savigynos
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Baterija Built-in 7800mAh/5200MAH/2400MAH ličio baterija
Atsparus vandeniui IP68 , nardymas žibintuvėlis lygis
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Geriausia Medžiaga aviacijos klasės aliuminio lydinys
Prekės Pavadinimas yifanao
Sertifikavimo ce
Apšvietimo Laikotarpį (h) >12
Naudojimas Kempingas,Žygiai,Žvejyba,Nardymas
Funkcija Galia Banko , gali įkrauti jūsų telefoną
Elemento Tipas Nešiojamų Žibintų
Režimas 6 režimai
Garantija 1 Metai

Parašyti atsiliepimą

7800mAH LED Kempingo Žibintas Uodų Palapinė Lempa USB Įkrovimo Vandeniui Daugiafunkcinis Žibintų Žibintuvėlis Kabinti Magnetiniai

7800mAH LED Kempingo Žibintas Uodų Palapinė Lempa USB Įkrovimo Vandeniui Daugiafunkcinis Žibintų Žibintuvėlis Kabinti Magnetiniai

Mutifunction 8 1 Stovyklavimo Žibintas Standartinis žibintuvėlis.Puikus partneris, kempingas, žygiai, dviračių sportas, turistinius, laukinių nuotykių, uraganai, prastovos, audros ir kt. Parametrai Gamintojas: YIFANAO Pavadinimas: Mutifunction 8 1 Stovyklavimo Žibintas Dydis: 16

Panašūs produktai: