TSS721A TSS721 USB MBUS slave modulį MBUS master-slave komunikacijos derinimo miesto stebėjimo, ne spontaniškas kolekcija.

TSS721A TSS721 USB MBUS slave modulį MBUS master-slave komunikacijos derinimo miesto stebėjimo, ne spontaniškas kolekcija.

Nauja prekė

€14.77

€16.78

-11%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

USB MBUS slave modulį, master-slave komunikacijos derinimo, ne spontaniškas kolekcija! ************************************************************************************************************************************** Modulio apžvalga Pareiškimą: Mūsų produktai yra savarankiškai parengti, išbandyti ir įdėti į gamybą, be tarpininkų, bet panašių produktų, yra suklastotos arba antra ranka!Šis modulis yra skirtas bendravimui derinimo MBUS master " ir "slave" modulius.Modulis yra debugged naudojant USB vergiško ryšių su šeimininke.Naudojant integruotą lustą FC722 kaip vergas, ji skiriasi nuo TSS721A, kad yra ne spontaniškas savarankiškai surinkimo, ir buvo mažesnis autobusų srovės nuotėkio, palyginti su atskirų prietaiso kontūro integruota mikroschema.Modulio MBUS signalas ir USB signalas yra visiškai izoliuotas, nereikia jaudintis, MBUS aukšto lygio žalą kompiuterio USB sąsaja!MBUS signalo grandinė yra powered by MBUS autobusų, kurie neturi nieko bendro su USB.Charakteristika: 1. Visiškai atitinka M-AUTOBUSŲ tarptautinius standartus ir nacionalinius standartus 2. Autobusų Dabartinės 200 uA-3 mA Nuolat 3. Autobusų įtampa 12V-42V gali būti pritaikytas 4. Patobulintas 5V, 3.3 V Įtampa Reguliuojama Galia 5, 300-9600 BPS bendravimo normos 6. Remti UART su didelio stabilumo Programos: Bendravimas derinimo master-slave modulį analoginis pažangi vandens skaitiklis šilumos skaitiklių rodmenų taikymo Komunikacijos derinimo master-slave modulį analoginis smart tinklelis automatinis skaitiklių rodmenų taikymo Komunikacijos derinimo master-slave modulį analoginis protingo namo " valdymo tinklo programos Komunikacijos derinimo master-slave modulį analoginis priešgaisrinės signalizacijos ir jungtis tinklo programos Komunikacijos derinimo master-slave modulį analoginis centrinis oro kondicionierius kontrolės sistema Komunikacijos derinimo master-slave modulį analoginis pažangi jutiklių tinklo programos MBUS Informacija: Matuoklis Autobusas (MBUS) yra naujo tipo miesto struktūrą.Pagrindinė savybė MBUS, kad du nepolinės perdavimo linijų maitinimui ir perduoti serijos duomenų tuo pačiu metu.Kiekvienas sub-stotis (patvirtinta įvairių Id) yra sujungta lygiagrečiai dėl MBUS autobusu.Kai MBus yra naudojami energijos vartojimo pažangių valdymo sistema, įvairiomis priemonėmis arba prietaisams, atitinkami duomenys arba signalai gali būti renkami ir perduodami koncentratorius, ir tada perduodami į pagrindinę stotį per atitinkamas sąsajas.Naudoti MBus gali labai supaprastinti laidus ir jungtis protingas energijos vartojimo valdymo sistemų, tokių kaip gyvenamųjų vietovių ir biuro vietų, ir turi savybių, paprasta struktūra, žemos kainos ir didelis patikimumas.

Žymos: derinimo usb, nuolatinė morzės kodo treneris, cc2538, galima su usb, mbus vergas, USB, mpm 04, mbus usb, master slave jungiklis, odroid.

Charakteristikos

Jutiklio Tipas Holzer

Parašyti atsiliepimą

TSS721A TSS721 USB MBUS slave modulį MBUS master-slave komunikacijos derinimo miesto stebėjimo, ne spontaniškas kolekcija.

TSS721A TSS721 USB MBUS slave modulį MBUS master-slave komunikacijos derinimo miesto stebėjimo, ne spontaniškas kolekcija.

USB MBUS slave modulį, master-slave komunikacijos derinimo, ne spontaniškas kolekcija! ************************************************************************************************************************************** Modulio apžvalga Pareiškimą: Mūsų produktai yra savarankiškai parengti, išbandyti

Panašūs produktai: