Serumas veido farmstay dr-v8 vitamino ampulä-250 ml

Serumas veido farmstay dr-v8 vitamino ampulä-250 ml

Nauja prekė

€9.86

Apie prekę

Farmstay dr-v8 vitamino ampulä-yra daugiafunkcinis serumas veidui su vitaminais.Ji freshens ir tonizuoja odą, gydo tai, mažina stresą, nuovargį, įtampą, riebalų perteklių ir kitų dermatologinių problemų.

Aktyvios sudedamosios dalys

NGK.Šios veikliosios balinimo ingredientas trukdo melanino kaupimąsi ląstelėse, kuri leidžia jums suderinti odos tonusą ir pagerinti savo spalvą.

Propolio ekstraktas.Propolis kovoja su patogeninėmis bakterijomis, normalizuoja mikrofloros, kovoja spuogų, uždegimą ir sudirginimą.

Gėlių kompleksas.Serumo sudėtyje yra ekstraktai iš ramunėlių, levandų, jazminų, Tiger Lily ir kitos gėlės, kad tonusą, gydo ir atjauninti odą.

Natrio halurono.Šis komponentas yra atskirti nuo hialurono rūgštis ir turi mažą molekulinę masę.Dėl šios priežasties, ji gali prasiskverbti į giluminius sluoksnius derma ir išlaikyti drėgmę, yra, ir taip pat gali būti puikus dirigentas kitų serumo ingredientai.

Camellia lapų ekstraktas.Šis komponentas atstato pažeistus audinius, valo ir siaurina poras, atkuria odos blukimas ir apsaugo nuo neigiamų įtakų.

Mannithol.Šis komponentas yra cukraus, gautų iš fruktozės.Ji pašalina patinimą, reguliuoja drėgnumo laipsnio, atspindi spaudimą laisvųjų radikalų deguonies ir apsaugo ląsteles nuo pirmalaikio oksidacijos.

Privalumai naudojimo

Sodrinimą.Serumas praturtintas odos vertingų mikroelementų, papildo vitaminų trūkumas audiniuose, apsaugo plėtros avitamine ir įvairių ligų apraiškas.

Atkūrimo.Serumas normalizuoja laipsnį drėgmės odą, harmonizuoja jos mikrofloros, slopina patogeninių mikroorganizmų, stimuliuoja kraujotaką, stiprina kapiliarus ir suaktyvina kolageno skaidulų susidarymą.

Išleidimo Forma

Serumas yra pagamintas iš plastiko permatomą indelį, žalios spalvos.Jis yra uždarytas su užsukamu aliuminio dangteliu ir uždarytos į dėžutę su gamintojo informacija.Į komplektą įeina šaukštu labai lengva naudoti.

Tūris produktas yra 250 m.

Kaip naudoti

Ryšys su šaukštu truputį serumo ir taikyti į veidą.Tolygiai paskirstyti ir įtrinti į odą, kol visiškai absorbuojamas.Serumas gali būti naudojamas kaip nepriklausomas ištaisyti, ir kartu su kitais rūpintis produktus.

Žymos: ūkio viešnagė serumas, bioaqua grynos odos kremas, Kolageno Veido Serumas, lūpų braškių kaukė, ūkio viešnagė, kolageno, korėjos serumas, Serumas, farmstay, užpildo plaukų.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ūkio viešnagė

Parašyti atsiliepimą

Serumas veido farmstay dr-v8 vitamino ampulä-250 ml

Serumas veido farmstay dr-v8 vitamino ampulä-250 ml

Farmstay dr-v8 vitamino ampulä-yra daugiafunkcinis serumas veidui su vitaminais.Ji freshens ir tonizuoja odą, gydo tai, mažina stresą, nuovargį, įtampą, riebalų perteklių ir kitų dermatologinių problemų. Aktyvios sudedamosios dalys NGK.Šios veikliosios balinimo ingredientas trukdo

Panašūs produktai: