Elektroninis Ausies Klausos Apsaugos Earmuffs su Karinės Balistinių Aišku, Anti-Rūkas ir Įbrėžimams Atspariu Akių Medžioklės Šaudymo

Elektroninis Ausies Klausos Apsaugos Earmuffs su Karinės Balistinių Aišku, Anti-Rūkas ir Įbrėžimams Atspariu Akių Medžioklės Šaudymo

Nauja prekė

€9.41

€18.45

-48%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apie Earmuffs:

9X Klausos Gerinimo, geros kokybės.

Suteikia apsaugą nuo triukšmo per 82 dB.

4 vėjo atsparus,aukšto dažnio,stereo.

Mikrofonai tiksliai garso directionality.

2 nepriklausomi garso valdymo rankenėlė.

Paminkštintas, strėlės ilginimas lankelis reguliuoja patogus, neslidus tinka.

Geležies gazas padengti mikrofonai.

Mažai Energijos Earmuff, maitinamas 2 AAA baterijomis.(Nėra Komplekte)

Triukšmo Mažinimas Reitingas - NRR 25dB Apie Akinius:

Lęšių Medžiaga: Bayer Polikarbonato Derva, Rūkas ir Įbrėžimams Atsparus Lakas, nėra optinio iškraipymo

UV 380 Standartinių ir 99% dėžė, Atitinka U. S. Karinės Balistinių Standartą MIL-PRF-31013 už asmeninė akių apsauga.

Visiškai reguliuojamas pusėje ir nosies vienetų puikiai apsaugos tilptų be slydimo - nesvarbu, veido tipo ar galvos dydis

Ateina su gerai padaryta vandeniui atsparus akių stiklų paketas, lengva nešiotis ir pateikti, taip pat apsaugoti savo apsauginius akinius nuo žalos, įbrėžimams ir dulkių.

Idealus dėvėti medienos ir medžio gaminių, metalo ir statybos darbai, laboratorijos ir dantų darbą, šaudymas, dviračių sportas, racquetball, arba bet kur, kur jums reikia apsaugoti savo akis.Aprašymai:

1, 9X, Klausos Gerinimo: 4 vėjo atsparus, aukšto dažnio integruoti mikrofonai (2 kiekvienoje pusėje), praplečia aplinkos garsas aplink tave (net pin nuleisti) į normalų lygį.Jums nebus jaustis izoliuoti nuo savo partnerių, net kai nešioti jį fotografuoti ar medžioklės.

2, Klausos Apsauga: Blokuoti ugnį automatiškai.Kai triukšmo lygis pasiekė 82 dB, elektroninis triukšmo mažinimo sistema bus įjungti automatiškai, siekiant apsaugoti jūsų klausymus nuo staigus arba nuolatinis triukšmas.

3, Specialiai Dizainas Fotografavimo/Medžioklė: Keturių nepriklausomų su geležies gazas padengti tiesa stereo garso leidžia lengvai nustatyti garso ir kryptį.Du nepriklausomi garso valdymo mygtukas ir du nepriklausomi dažnių valdymo ratuką padeda išgirsti daugiau žemesnio dažnio(bosinė gitara) skamba ir aukšto dažnio(trigubas) garsai.

4, Reguliavimas lankelis : Paminkštintas odos dukart putų ausies pagalvės, reguliuojamas teleskopinis lankelis tinka visiems galvos dydžio.

5, Ultra-light svoris: 0.33 kg svorio, Ji išlaiko patogiai, net jei dėvi jį valandų valandas ir tai nebus slydimo net į padėtį fotografavimo.

6, SAC: Įjungta Garso Suspaudimo, sumažina garsiai skamba, kaip snukis blastų, saugaus lygio.Ji visada jus apsaugoti, o šaudymo ir medžioklės lauko.

7, LAIVAGALYJE: Reguliuojamas Dažnių Reguliavimas, leidžiantis naudotojams, kurie pageidauja ausines su radijo specialios garso dažnius ir pagal užsakymą, nustatyti jų Earmuff, kad atitiktų savo individualius klausos poreikius, tuo pačiu apsaugo juos nuo žalingo veikia, snukis sprogimų ir kitų garsiai triukšmo.

8, ANSI S3.19 ir CE EN352 IŠBANDYTAS & SERTIFIKUOTOS: Triukšmo Mažinimo Reitingas (NRR) 25(dB), atitinka American Standard.

Žymos: šaudyti ausų apsauga, ausų kištukai miego lote, išgirsti apsaugoti, bžūp earmuffs vaikai, ausies garso izoliacija, lęšiai balistinių, ausinių šaudyti, pumpurai silikono ausies patarimas, atveju earmuff, veido biri pudra.

Charakteristikos

Funkcija Reguliuojamas lankelis
Pagrindinės Funkcijos Ausies Raštas
spalva lapai spausdinti
Svoris 0.33kg
Maitinimo Šaltinis 2*AAA baterijos
Garso Lygis NRR 25dB
Modelio Numeris U-E8210X-03
Tipas Taktinis Ausinių
Prekės Pavadinimas RODTH C&P
Kilmės KN(Kilmės)
Kostiumas Medžioklės,Šaudymo,Airsoft
Specialios Funkcijos Tiksli garso directionality
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Elektroninis Ausies Klausos Apsaugos Earmuffs su Karinės Balistinių Aišku, Anti-Rūkas ir Įbrėžimams Atspariu Akių Medžioklės Šaudymo

Elektroninis Ausies Klausos Apsaugos Earmuffs su Karinės Balistinių Aišku, Anti-Rūkas ir Įbrėžimams Atspariu Akių Medžioklės Šaudymo

Apie Earmuffs: 9X Klausos Gerinimo, geros kokybės. Suteikia apsaugą nuo triukšmo per 82 dB. 4 vėjo atsparus,aukšto dažnio,stereo. Mikrofonai tiksliai garso directionality. 2 nepriklausomi garso valdymo rankenėlė. Paminkštintas, strėlės ilginimas lankelis

Panašūs produktai: