AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Oro Ausinių Laisvųjų Rankų Į Ausies Ausinės Su Įkraunama Dėžutė, Skirta "IPhone", "Huawei" Xiaomi

AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Oro Ausinių Laisvųjų Rankų Į Ausies Ausinės Su Įkraunama Dėžutė, Skirta "IPhone", "Huawei" Xiaomi

Nauja prekė

€4.45

€11.11

-59%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Oro Ausinių Laisvųjų Rankų Į Ausies Ausinės Su Įkrovimo Langelį IPhoneHuaweiXiaomi

Aprašymai:

Atnaujintas Aukštos kokybės Muzikos Kokybė: Advanced Bluetooth su A2DP/AVRCP garso apdorojimo sistema leidžia jums mėgautis aukštos kokybės garsu, greičiau, porą greičio ir stabilaus ryšio, iki 10m Bluetooth asortimentą.Pašalinti stetoskopas poveikis visų laidines ausines ir sumažinti triukšmą.Vidinis mikrofonas idealiai tinka skambinimas laisvų rankų įranga, klausyti muzikos, naujienos, pokalbiai ar darbo.

Greitas Įkrovimas: nešiojamų apmokestinimo atveju yra itin lengvas ir įrengta didelės talpos ličio baterija, kuri gali suteikti 6 kartus visiškai nemokamai belaidžių ausinių.Jūs galite mėgautis daugiau nei 5 valandas nepertraukiamo muzikos ar pokalbio metu, po kiekvieno mokestis.Tai trunka tik 2 valandas, o visiškai įkrautas.Kai jūs einate visą dieną, jūs neturite nerimauti apie senka baterija.Lengva nešiotis ir be nuostolių.

Vėliau Porą Technologija: nereikia paspauskite bet kurį mygtuką įjungti belaidę ausinę-mikrofoną.Nuėmus jį nuo krovimo atveju, jis gali būti automatiškai įjungtas ir suporuotas su juo.Tuo pačiu metu, pradėjus Bluetooth " laisvų rankų atgal į apmokėjimo langelį, taip pat gali automatiškai išjungti elektra ir mokestis.Tik vienu spustelėjimu arba atsiliepkite, arba atsisakykite skambučio, "Bluetooth" ryšio porą, maitinimo įjungimo ir išjungimo, labai lengva naudoti.

Ergonomiškas Dizainas ir Lengvas: Ultra-lengvas, ir stabilizatorius yra skirtas pagal geometrijos ausies užtikrinti, dėvėti saugiai ir patogiai.Anti-prakaito medžiagos daro tikrą belaidžių ausinių veiktų tinkamai, net ir tada, kai prakaitavimas.Nustatyta, prakaito apsauga per bėgimas, važiavimas dviračiu, mokymo, bėgiojimas, pėsčiųjų ir ausų pratimai.

IPX4 Vandeniui Funkcija: Dėl sėkmingai taikyti vandeniui IPX4 technologija, mūsų "Bluetooth" ausinių yra suprojektuoti ir sukurti gerą vandeniui poveikį, kuris gali lengvai atsispirti prakaito ir drėgmės.Dėl sporto salės, sporto entuziastai ir įvairių veiklos lauke, tai tikrai idealus pasirinkimas.

Techniniai duomenys:

Modelis: AIR6

Pagrindinis valdymo lustas: Jerry 6956

Pranešėjas: F10 tiesa vario žiedas

"Bluetooth" lustas: Jerry 6956

Vandeniui lygis: IP4

Tinkama sistema: IOS/Android/Windows

"Bluetooth": 5.0+EDR

Baterijos tipas: ličio polimero baterija

Ausinių baterijos talpa: 40mAh

Įkrovimo lauke baterijos talpa: 260mAh

Apmokėjimo būdas: įkrovimo box kamera, USB lizdas, baterija, laisvų rankų įranga magnetinių įkrovimas

Ausinių įkrovimo trukmė: apie 40 minučių

Įkrovimo laikas įkrovimo dėžė: apie 2 val.

Ausinių tarnavimo laikas: apie 3 val.

Įkrovimo laikas įkrovimo dėžė: apie 3 kartus

Valdymo režimas: mygtukas

Programinės įrangos kalbos: anglų Neutralus

Išvaizda medžiaga: ABS

Spalva: balta

Pakavimo Sąrašas:

Ausinės*1

Įkrovimo Kamera*1

Instrukcija*1

Įkrovimo Kabelis*1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Senamiescioarka.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Senamiescioarka.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: vpk ldac, mens "bluetooth" ausines, tws laisvų rankų įranga xiaomi mi airdots, oro pod pro, ldac logotipas, xiaomi oro 2pro, xiaomi auto oro, "office" bluetooth " laisvų rankų įranga, oro 2 se xiaomi, mėlyna "bluetooth" ausines.

Charakteristikos

Kodekai LDAC
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Magnetas Tipas Neodimio
Įkrovimo Būdas Belaidžio
Garso Valdymas Taip
Skaičius Vairuotojai 2
Dropshopping Parama
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-2000Hz
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
"Bluetooth" Versija Kita
Jautrumas 105.0 dB
Atsparus vandeniui No
Vairuotojas Skersmuo 0.0 mm
Savybės Atsparus vandeniui
Earcups Tipas Uždaromos
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Vocalism Principas Elektrostatinių
Yra bevielis Taip
Atsparumas 16.0 Ω
Jungtys USB
Modelio Numeris -
Linijos Ilgis 1,0 m
Parama Atminties Kortelės No
Paramos PROGRAMĄ No
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1.0%
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Maksimali Galia 0.001 mW
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Komunikacijos Belaidžio
Su Mikrofonu Taip
Prekės Pavadinimas Rondaful
Kištuko Tipas NĖRA
Funkcija Mobilaus Telefono
Stilius Neckband

Parašyti atsiliepimą

AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės,

AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Oro Ausinių Laisvųjų Rankų Į Ausies Ausinės Su Įkraunama Dėžutė, Skirta "IPhone", "Huawei" Xiaomi

AIR6Tws Ausinės Belaidės Ausinės, Bluetooth Oro Ausinių Laisvųjų Rankų Į Ausies Ausinės Su Įkrovimo Langelį IPhoneHuaweiXiaomi Aprašymai: Atnaujintas Aukštos kokybės Muzikos Kokybė: Advanced Bluetooth su A2DP/AVRCP garso apdorojimo sistema leidžia jums mėgautis aukštos kokybės

Panašūs produktai: