Dvi priekinės sėdynės Universaliųjų Automobilių Sėdynių užvalkalai Benz A B C D S Vito Viano Sprinter Maybach CLA CLK BLACK/WHITEGRAY automobilių reikmenys

Dvi priekinės sėdynės Universaliųjų Automobilių Sėdynių užvalkalai Benz A B C D S Vito Viano Sprinter Maybach CLA CLK BLACK/WHITEGRAY automobilių reikmenys

Nauja prekė

€23.92

€47.83

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Specialios Funkcijos

Pakuotė : 2 vnt priekinės sėdynės, 2 pagalvės ir 2 henadrest apima

Medžiaga : Pagamintas iš patvaraus poliesterio su 5mm putų viduryje ir kitas sluoksnis iš tinklinio audinio kaip apdailos sluoksnis.

Funkcija : Apsaugo nuo įskilimų, dėmes, išblukimo, purvo, ir naminių gyvūnų plaukus.

Spalvos : 8 spalvų ( balck su smėlio spalvos , balck su pilku ,juoda su raudona , juoda su mėlyna , balck su geltona , visi balck , balck su orange , pilka su pilka ), galite pasirinkti , Bet taip pat mes galime padaryti kitų spalvų, pavyzdžiui, šios ( Visos juodos, juoda su oranžine , juoda su geltona , juoda su raudona , Visa smėlio spalvos , Visas pilka Visi mėlynos spalvos , Visi geltonos ir t.t.) Jei jums reikia , prašome susisiekti su mumis arba palikti masažai man .

Ypatumai : Lengva įdiegti ir tinka labiausiai kibirą sėdimos vietos,medžiaga yra 100% plaunamas ir kvėpuojantis.

Svoris : Apie 1,5 kg

Kilmės vieta : Kinija ( žemyninė )

Prekės Pavadinimas : HLFNTF

Atkreipti Dėmesį

kai jums padaryti užsakymą , prašome užpildyti jūsų pilnas adresas ir pavadinimas ( ypač Russion klientams , jūs turite užpildyti savo galiniai vardą ir pavardę , kitaip jums bus ne gauti jūsų sklypo ).

Jūs galbūt norėsite apsvarstyti kitą, jei jūsų automobilyje yra aukštos galinės sėdynės su ne-nuimamos atramos galvai priekyje, nes šis rinkinys ateina su atskiros atramos galvai. - Taip pat atkreipkite dėmesį, šis rinkinys nėra įrengta priekinės, šoninės oro pagalvė

Jei jums reikia nustatyti automobilių sėdynės padengti, susisiekite su mumis!ši automobilinė kėdutė apima tik dvi priekinės sėdynės.

Universalus automobilių sėdynės padengti beveik 99% tinka jūsų automobilis labai , todėl nereikia nerimauti, ar ji tinka jūsų automobilio pat .

MEDŽIAGA

Produktų nekilnojamojo kulka

gaminio detalių pristatymas

Spalva Klasifikacija

Spalva daug rūšių, ne išvardyti.mes taip pat gali padaryti kitų spalvų, pavyzdžiui, šios ( Visos juodos, juoda su oranžine , juoda su geltona , juoda su raudona , Visa smėlio spalvos , Visas pilka Visi mėlynos spalvos , Visi geltonos ir t.t.) Jei jums reikia , prašome susisiekti su mumis arba palikti masažai man .

KAI KURIE AUTOMOBILIŲ MODELIAI NĖRA TINKAMAS

APIE LAIVYBOS

mes atsiųsime kad per 5 dienas ,taigi, prašome palaukti, kantriai .

Patikrinkite savo pašto kodą ir savo vardą ir jūsų telefono numerį,po to, kai jums padaryti užsakymą

Kai jūs gaunate savo sklypo , jums nereikia mokėti jokių muitų, turiu priminti, kas klientams .

APIE ATSILIEPIMĄ

Laimėti puikią reputaciją ir pagarbos iš mūsų partneriams ir klientams, nes mes nuolat laikyti įsitikinimą: Klientas yra Dievas ,paslauga, ateina pirmas!tik siekti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų ir bus stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą mūsų pirkėjas.prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu ar Senamiescioarka.lt pranešimą, ir prašau, duokite mums 2 darbo dienas išspręsti ginčo jūsų pasitenkinimą.(Ne įskaitant švenčių dieną)Darbo Valandos: nuo pirmadienio iki penktadienio (09:00-18:00 GMT+8, JAV Ramiojo vandenyno laikas 18:00-03:00 ), Mes palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvieną klientai paprastai .Skatinti sveiką Ali bendrijos, mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį su mumis .

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą .

Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes nenorime, kad blogų atsiliepimų kaip ir baigiasi.

Geriausios nuolaidos už maloniai.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų tikslas.

APIE PO PARDAVIMO, PASLAUGŲ, Jei turite kokių nors quetions apie savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ,mes susidoroti su juo ir carfully mes taip pat Suteiks jums priimtiną atsakymą,Pasitikėk manimi .prašome neatidaryti ginčų ,Jei esate nepatenkinti mūsų gydymo .

Žymos: kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, sprinteris w906, clk pavarų rankena, automobilių universaliųjų automobilių sėdynės padengti, w639, sprinteris, w447, cla sėdynės, vito w639, automobilio pritaikymas priedai.

Charakteristikos

Specialios Funkcijos patogus ir kvėpuojantis
Prekės Svoris 1kg
Elemento Aukštis 25cm
Prekės Pavadinimas HLFNTF
Elemento Plotis 30cm
Nustatyti Gabalas 8
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Mfg Serijos Numeris Universalus
Elemento Ilgio 30cm
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Medžiagos Tipas Storas sandvičo(Ląstelienos)

Parašyti atsiliepimą

Dvi priekinės sėdynės Universaliųjų Automobilių Sėdynių užvalkalai Benz A B C D S Vito Viano Sprinter Maybach CLA CLK BLACK/WHITEGRAY automobilių reikmenys

Dvi priekinės sėdynės Universaliųjų Automobilių Sėdynių užvalkalai Benz A B C D S Vito Viano Sprinter Maybach CLA CLK BLACK/WHITEGRAY automobilių reikmenys

Specialios Funkcijos Pakuotė : 2 vnt priekinės sėdynės, 2 pagalvės ir 2 henadrest apima Medžiaga : Pagamintas iš patvaraus poliesterio su 5mm putų viduryje ir kitas sluoksnis iš tinklinio audinio kaip apdailos sluoksnis. Funkcija : Apsaugo nuo įskilimų, dėmes, išblukimo, purvo,

Panašūs produktai: