Moterų neprivalomas Medvilnės Kelio-Hi cukriniu Diabetu Kojinės Įkrovos Kojinės su Pagalve Vienintelis ir Vientisas Tne,4 Poros, L Dydis

Moterų neprivalomas Medvilnės Kelio-Hi cukriniu Diabetu Kojinės Įkrovos Kojinės su Pagalve Vienintelis ir Vientisas Tne,4 Poros, L Dydis

Nauja prekė

€14.70

€19.60

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

SUBTILUS GYVENIMAS PRASIDEDA NUO KOJŲ.

80% šukuota medvilnė + 20% elastano, minkštos medžiagos geriausių tinkama; Šios kojinės būna kelio-hi ilgis; Kojinių Dydis:9-11(Tinka moterų batų dydis:6-10) Storesnis nei įprastai, cukriniu diabetu, puskojinės, labai minkštos nei įprastai įkrovos kojinės; jaukus ir Šiltas Vientisas tne pašalina didelių gabaritų kojų siūlės ,sumažinti infekcijos riziką, pėdų spaudimą, pūslių; Sustiprintas kulnas ir kojų,aukščiausios pagalvėle per vienintelė papildomas komfortas ir apsauga; Daug patogiau ir patvarus, nei įprastai cukriniu diabetu kojinės Su micromesh pynimas suteikia šias kojines kvėpavimas ir wick prakaito toli puikiai neprivalomas palaidų montavimo nebus apriboti apyvartą.Ypač plati, viršuje nebus lengvai padaryti ženklai ant jūsų kojos.Kojinės bus ne kristi žemyn.Jie išliks saugi metu, bet treniruotės skalbimo mašinai. 4 poros kojinių sudėtyje.Esame mūsų gaminiai 100% ir bus iš karto pakeisti visus produktus, nustatyta, kad būti su defektais.Tiesiog susisiekti su mumis el. paštu jokių skundų/komentarai.spalva yra ne kietos baltos spalvos ,kuri yra tne ir kulno, rausva, kaip nuotraukoje!

APIE LAIVYBOS

Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų, kuriuos Senamiescioarka.lt oficialus pristatymas metodas "ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/ Senamiescioarka.lt Standard Shipping", Kuri yra labiausiai patikimas pristatymas metodas, kuris visame pasaulyje pristatymas.

Paprastai, mes pareiškiame, mažesnės kainos, sąskaitos faktūros/sąskaitos išvengti muitinės mokesčių už jus, laivybos būdas, išvardytų aukščiau, paprastai ir tax-free.Jei yra muitinės mokesčių, jūs turite mokėti už jį.Mes negalime turėti jokių muitų mokesčių.Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome palikti pranešimą už mus.

APIE MOKĖJIMĄ

Po to, kai jūs mokate už užsakymą, Senamiescioarka.lt bus gauti jūsų mokėjimą per 24 valandas (Paprastai), mes apdoroti jūsų užsakymą kartą Senamiescioarka.lt gavome jūsų mokėjimą.

APIE GAVIMO

1. Prašome apdrausti GAVĖJAS PAVADINIMAS, ADRESAS ir TELEFONO NUMERIS yra visi teisingi, Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar ginčų dėl blogo informacijos gavimo.Rusijos klientams palikite Vardą ir pavardę.

2. Pasirašyti Po Registracijos.

Prašome atidaryti sklypą po vyro buvimas, jei sklypas yra pažeistas, ar ne, prekę galite užsisakyti, prašome fotografuoti iš karto, įskaitant visus adresas etiketės, pakuotės ir daiktų, kuriuos gavote.NE mesti paketą iš karto!Tai yra labai svarbu!

APIE ATSILIEPIMĄ

Prašome palikite mums 5 žvaigždės

Daiktas kaip descried:5 star"

Komunikacijos:5 star"

Siuntimo greitis:5 star"

Mes padarysime viską, kad tarnauti savo klientams, prašome palikti mums 5 Žvaigždučių reitingą, gavę sklypą, ačiū už jūsų paramą !

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padėsime jums ją išspręsti.Linkiu laimingas pirkinių !

Žymos: yomandamor vyriškos kojinės, seamles vyrai, yomandamor kojinės moteris, kelnių kulkšnies panele, stručio kojų, wetkiss, kojų grybelis, įkrovos ruožas, medvilnės frock dizainas, tic kojų.

Charakteristikos

Storis STANDARTAS
Elemento Tipas Kojinės
Elemento Ilgio 48
Prekės Pavadinimas Yomandamor
Lytis MOTERIS
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris BD-R-0162
Modelio Tipas Kietas
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

Moterų neprivalomas Medvilnės Kelio-Hi cukriniu Diabetu Kojinės Įkrovos Kojinės su Pagalve Vienintelis ir Vientisas Tne,4 Poros, L Dydis

Moterų neprivalomas Medvilnės Kelio-Hi cukriniu Diabetu Kojinės Įkrovos Kojinės su Pagalve Vienintelis ir Vientisas Tne,4 Poros, L Dydis

SUBTILUS GYVENIMAS PRASIDEDA NUO KOJŲ. 80% šukuota medvilnė + 20% elastano, minkštos medžiagos geriausių tinkama; Šios kojinės būna kelio-hi ilgis; Kojinių Dydis:9-11(Tinka moterų batų dydis:6-10) Storesnis nei įprastai, cukriniu diabetu, puskojinės, labai minkštos nei įprastai įkrovos

Panašūs produktai: