19317 nestandartinių Rutuliniai Guoliai ( 1 PC ) Vidinis Skersmuo 19 mm, Išorinis Skersmuo-31 mm, Storis 7 mm Guolis 19317 Dydis 19*31*7 mm

19317 nestandartinių Rutuliniai Guoliai ( 1 PC ) Vidinis Skersmuo 19 mm, Išorinis Skersmuo-31 mm, Storis 7 mm Guolis 19317 Dydis 19*31*7 mm

Nauja prekė

€6.18

€6.50

-4%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Parodyti Šiek Tiek Meilės

Dviratis yra gražus dalykas — menas ir veiklos rezultatus apibendrinti nuostabus paketą.Bet jie neturi riedėti be guolių.Jums negali valdyti, roll, ar pedalas be jų.Taigi, parodyti šiek tiek meilės, ir išlaikyti juos sukti sklandžiai žinoti daugiau apie savo dviratį, iš priekio į galą.Jei jūsų sukamosios dalys nėra lygus, turi pažvelgti į vidų ir pamatyti, ką jūs galite padaryti, siekiant geresnių rezultatų.

Dviračių Stebulės Guoliai - FUSHI

TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS

Modelis: 19317 Tipas: Nestandartinis Dydis Guolis Vidinis Skersmuo: 19 mm Išorinis Skersmuo: 31 mm Storis: 7 mm Svoris: 17.21 g Rūšis: ABEC-1 Kiekis: 1 Lot = 1 VNT

Įrengimas Ir Struktūra

Pasiūlėme tinkamai paspauskite montavimo įrankiai tinkamai suderinti ir paspauskite tinka guoliams.Jei stebulės drastiškai iš spec (arba guoliai nebuvo tinkamai paspaudimų), galite pajusti, grubus guolis.Jei jie yra šiek tiek iš derinti jums gali ne jaustis nieko neįprasta, bet guoliai bus susidėvi greičiau.

Daugiau už jus

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/China Post/Senamiescioarka.lt Standartas, ebs. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija:

-Mes siūlome nemokamas pristatymas draudimo prarado logistikos, prašome susisiekti su mumis ieškinį. -60-Diena Pirkėjo Apsaugos, pinigų grąžinimo garantija -Nemokamai Grąžinti, kai kuriose šalyse jos grąžinti dėl kokios nors priežasties per 15 dienų Trūkumų problema turėtų būti pateikta per 14 darbo dienų nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(UPS/EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

F KL.

1. Kodėl guoliai gaunu jau dreba?

Atstumas guolio yra susijusi su žaisti.Numatytasis yra standartas, C0 atstumas, kuris paprastai yra 3-18um.Atitinkamą principas yra parodyta paveikslėlyje žemiau.Jei jums nereikia purtyti, prašome pasirinkti, C2 mažas atstumas guolis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

2. Kas yra tikslumas ABEC-1?

ABEC-Amerikiečių ANSI standartą.Atitinkamas vokietijos DIN standartą ir tarptautinis standartas ISO yra keičiamas taip:

3. Jūs teikiame logistikos stebėjimo informaciją?

Taip, visi mūsų produktai teikia visą logistikos stebėjimo.Ir produktus galite įsigyti visi nauji.Mes pirkti transporto draudimo už jus.Jei produktas yra prarastas ar sugadintas transportuojant, jūs galite gauti atlygį.

Žymos: senovės egipto karoliai, h8 žiūrėti, apvalus plienas kamuolys, deguonies įrankis, 39 mm, jaukas, pašarai, 32mm įrankis, 31mm led, custom teddy, kamuolys plieno dubuo.

Charakteristikos

Medžiaga PLIENO
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelių Dviračiai
Prekės Pavadinimas FUSHIPRO
Dydis 19X31X7MM
Modelio Numeris 19317RS

Parašyti atsiliepimą

19317 nestandartinių Rutuliniai Guoliai ( 1 PC ) Vidinis Skersmuo 19 mm, Išorinis Skersmuo-31 mm, Storis 7 mm Guolis 19317 Dydis 19*31*7 mm

19317 nestandartinių Rutuliniai Guoliai ( 1 PC ) Vidinis Skersmuo 19 mm, Išorinis Skersmuo-31 mm, Storis 7 mm Guolis 19317 Dydis 19*31*7 mm

Parodyti Šiek Tiek Meilės Dviratis yra gražus dalykas — menas ir veiklos rezultatus apibendrinti nuostabus paketą.Bet jie neturi riedėti be guolių.Jums negali valdyti, roll, ar pedalas be jų.Taigi, parodyti šiek tiek meilės, ir išlaikyti juos sukti sklandžiai žinoti daugiau apie savo dviratį,

Panašūs produktai: