Dizainas Ortopedijos Kūdikio Pagalvė Nuo Deformacijos Plokščia Galva Kūdikis, Minkšta atminties putų Pagalvės super minkštos medvilnės audinys medžiaga

Dizainas Ortopedijos Kūdikio Pagalvė Nuo Deformacijos Plokščia Galva Kūdikis, Minkšta atminties putų Pagalvės super minkštos medvilnės audinys medžiaga

Nauja prekė

€2.81

€5.62

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

{C} {C} Kūdikio Pagalvė Parama - Apsaugo jūsų kūdikio Plokščios Galvos Sindromas, įskaitant atminties putos ir kaklo positioner (0-12 mėn.).

funkcija

Pediatrų patariama lavinti kūdikio sveikatai, siekiant išvengti pasviręs vadovai arba plokščios galvos.Jis gali būti naudojamas naujagimiams gerinti tinkamą miegojimo vieta jūsų kūdikiui.Jis veikia tik tada, kūdikiams nuo 0-12 mėnesių.Dydis: 22.5 * 21 * 3cm (8.9 * 8.3 * 1.2 coliai)

Aukštos kokybės audinių: itin minkštos medvilnės audinys.Branduolys yra pagamintas iš 100% kokybės putų: ekologiška ir liepsną.Visos medžiagos yra saugus, minkštas ir kvėpuojantis.Animacinių filmų bear forma yra super cute jūsų vaikelis.Tai puikus jūsų kūdikis turi nustatyti savo galvą į jį.

Aukštos kokybės dizainas: Tinkamo pritaikymo bei miego padėtis kūdikiui apsaugoti natūralius judesius, galvos ir galvos.Spaudimas kūdikio galva, gali būti tolygiai paskirstytas į pagalvę, kad apsaugoti kaklo ir formuoti ir išlaikyti kūdikį tobulos galvos formos.

Rūpintis savo vaikui: kūdikiai negali užmigti, kaip mūsų suaugusiųjų naktį, jie yra labai judrus.Ši pagalvė padeda jūsų kūdikiui miegoti geriau, todėl jūs galite įdėti savo kūdikį ant pagalvės ir apsaugoti savo kūdikio miegojimo laikyseną.Už lopšius ar vežimėliais.

aprašymas

Dydis: 3 x 25 x 21 cm

Svoris: 1.61 kg

Produkto aprašymas

Spalva: mėlyna-žalia geltona

Pagalvėlė, skirta užkirsti kelią vietos įstrižai galvos deformacijos (plokščios galvos sindromu)

Apie 20% kūdikių iki 6 mėnesių turi įtakos buto ar lenkti galvą.Gydytojas pataria kūdikį visada miegoti ant nugaros.

Tačiau, tai gali deformuoti galvą atgal, būklė vadinama plokščios galvos sindromu.

+ Kliniškai įrodyta, kad naudojant ypatingą kūdikį pagalvės gali remti galvos formos.Ir, rekomenduojamų tarptautinėse gydytojų ir gydytojų.

+ Pagalvės atleisti vadovas, kūdikių ir parodė gerų rezultatų, ypač jei jie buvo pradėti įgyvendinti prieš 6 mėnesius

Kodėl Atminties Medvilnės Baby Butas Pagalvėlės:

* Idealiai tinka užkirsti kelią ir išvengti plokščios galvos sindromas ir įstrižai galvos deformacija

* Dėl savo ergonomiškos formos ir polinkis, jis ypač tinka aukštos kokybės medžiagų, skirtų naujagimiams, ir saugo jūsų kūdikio teisinga kryptimi.

* Puikus slėgio paskirstymas ir kūno medžiaga: viskoelastinės putos (Atminties Putos) užtikrina, kad kūdikio galva yra ne overstressed

Pagalvės taip pat gali sumažinti spaudimą į kūdikio kaip kūdikio jautrios odos, linkusios į sudirginimą taške slėgio.

* Sumažinti plaukų slinkimas gali sumažinti trintį plaukų už galvos

* Labai praktiškas, gali būti naudojamas lopšys, lova, vežimėlis, sūpynės

* Galima naudoti nuo pat gimimo.Dėl savo konstrukcijos, kūdikis auga gerai, kad kaukolė.

Draugiškas priminimas:

(1) jei sunkus galvos deformacija, mat yra nepakankamas.Tokiu atveju, prašome susisiekti su jūsų pediatras.

2. Kasdienio naudojimo, vaikų produktai turi būti švarūs (valyti kas 3 dienas yra geriausias variantas).Todėl, mes rekomenduojame jums pirkti 2 kiekvieno keistis.Pastaba:

1. Atminties Putų Pagalvės yra uždaromos tuoj pat po pagaminimo, todėl normalus kvapas gali būti reikalaujama,

Kas yra dėžėje?

1 kūdikis putų pagalvė

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, leopard pagalvė, pagalvę už meilužio, dirbtiniais kailiais pagalvė, užvalkalas standartas, bohemijos pagalvė, pagalvė ragana, grindų pagalvės, mielas kaklo pagalvė, kūdikio kaklo parama.

Charakteristikos

Įdaru Poliesterio / Medvilnės
Specialios Funkcijos Formuojant Pagalvė
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Prekės Pavadinimas pudcoco
Amžius 10-12 mėnesių
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Kūdikio Pagalvės
Funkcija Anti-static
Svoris 0-1 pounds
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Formos Įdubę
Reitingas Kvalifikuotas

Parašyti atsiliepimą

Dizainas Ortopedijos Kūdikio Pagalvė Nuo Deformacijos Plokščia Galva Kūdikis, Minkšta atminties putų Pagalvės super minkštos medvilnės audinys medžiaga

Dizainas Ortopedijos Kūdikio Pagalvė Nuo Deformacijos Plokščia Galva Kūdikis, Minkšta atminties putų Pagalvės super minkštos medvilnės audinys medžiaga

{C} {C} Kūdikio Pagalvė Parama - Apsaugo jūsų kūdikio Plokščios Galvos Sindromas, įskaitant atminties putos ir kaklo positioner (0-12 mėn.). funkcija Pediatrų patariama lavinti kūdikio sveikatai, siekiant išvengti pasviręs vadovai arba plokščios galvos.Jis gali būti naudojamas naujagimiams

Panašūs produktai: