Žvakės spalvos vaškas (žalia) paketai, 2 kg

Žvakės spalvos vaškas (žalia) paketai, 2 kg

Nauja prekė

€16.53

€22.05

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Vaško žvakių gamybos manufaktūra uralcandle

Sudėtis vaško žvakių, pagamintų Ural žvakė manufaktūra įeina tik natūralūs pasta vaškas (dvigubas arba trigubas valymas) pateikė bitininkystės ūkininkams nuo Uralo, Altajaus ir Bashkiria.Jokie papildomi komponentai yra dedami į žvakes, išskyrus gamtinių dažų (Zha, degoth, mineraliniai ir augaliniai dažikliai) Viko žvakės uralcandle naudojamas tik medvilnės triple sukimui.Žvakės TM uralcandle yra ženklas, kad aukščiausius aplinkosaugos produktai Rusijoje ir užsienyje.Į uralcandle žvakės buvo išsiųstas į Europą ir Aziją daugiau nei 2 metus.

MATMENYS:

Žvakės skaičius 140 16 cm x 5 milimetrų skersmens, degimo laikas 30 minučių, Žvakės skaičius 120 16 cm x 5,4 mm skersmens, degimo laikas 35 minučių, Žvakės skaičius 100 16,5 cm x 5,7 mm skersmens, degimo laikas 50 min., žvakės skaičius 80 18,5 cm x 6 mm skersmens.Degimo butas, šviesos, be dūmų ir traškučių, kurie yra dėl natūralios sudėties, turi ryškus vaško kvapas.Dėmesio: jei ketinate žvakės, laikytis temperatūros režimo (jautrus padidėjusios temperatūros)

Sklypai yra siunčiamos supakuotos kartoninėse dėžėse, administracijos internetinėje parduotuvėje pasilieka teisę investuoti ar neinvestuoti į dovanas klientams.Prekių grąžinimas ir pinigų yra atliekamas pagal priimtas taisykles dėl prekybos platformos, Senamiescioarka.lt ( ).

Jei dėl kažkokių priežasčių negavote ar iš dalies gavau užsakytas prekes, įtikinamai paprašyti, prieš pradedant ginčą, parašykite mums pokalbių.Mes pasistengsime atsakyti į jūsų užklausą greitai ir nedelsiant.Ir mes, gali būti, kad ginčas dėl vėlavimo prekės kelyje dėl vežėjo kaltės.

Mes niekada parengti laiku grąžinti lėšas ir kompensuoti išlaidas, jei tai atsitiko mūsų kaltės.Mūsų pagrindinis tikslas-jūsų gera nuotaika pirkti mūsų parduotuvėje.Įprastu laiku pinigų atgal į kortelę, su kuria jūs galite sumokėti, kad nuo 5 iki 7 dienų.Tai standartinis laikas Senamiescioarka.lt.Šiek tiek apie mus ir mūsų produktą:

1. Žvakės yra pagamintos iš natūralių apesectic vaškas, jos sulenkti puikiai, nereikia kasti, o ne crack metu deginimas.Sudėtis mūsų žvakės yra ne gramo chemijos, įskaitant dažų ir Viko.Jei jūs vis dar rūpi, kokia žvakė sudėtis-tada, žinoma, jūs galite rasti žvakės, pagaminti iš 70% ir 60% ir 50% vašku, be to, parafino ar stearine ir, žinoma, tai bus pigiau, nei tie, kurie galime pagaminti ir parduoti.

2. mes mylime savo verslo ir MUMS rūpi, Ką manote apie mūsų produktą ir mūsų parduotuvėje.Mes stengsimės išspręsti visus klausimus iki ginčą ir taip, kad jums turėti malonų įspūdį pirkti.

3. Mes ne pateikti iki šantažas nesąžiningų pirkėjų, kurie nori gauti tiek prekių ir pinigų, mes bėgių ir nedelsdami pranešti apie tokius faktus administracijos Senamiescioarka.lt su vėlesniais baudą už nesąžiningą pirkėjas.

4. Mes gerbiame konkurencijos ir niekada kalbėti apie konkurentus blogai, bet mes taip pat ne tegul rankas apraiškas nesąžininga konkurencija, kai jie parašyti specialiu būdu, neteisėtas, gulėti ir "purvinas" apžvalgos.Mes galime apskaičiuoti, kad toks "Pisac" ir siųsti nuorodą į jų vertinimą ir komentarą, kad administracija dar draudimas ir bauda.

5. Jei jums nepatiko mūsų prekės-tiesiog rašykite mums, mes susitarti dėl sąlygų, prekių grąžinimas ir lėšos per ginčą.

Jeigu turite klausimų mums, prašome naudoti mūsų nemokamą telefono numeriu 8(800)5050-6077 ar WhatsApp Kanalo + 73432004055

Žymos: candl padaryti, stiklainiu, žvakė išlydyti, žvakė puodą, žvakė stikliniame, cooki jar, candl, butelis žvakė, Jar, candl vaškas.

Charakteristikos

Kilmės RU(Kilmės)
Tipas Jar
Formos Stick
Prekės Pavadinimas УРАЛСВЕЧА
Naudoti Religinė Veikla
rankų darbo Taip
Medžiaga Bičių vaškas
Funkcija spalva
Modelio Numeris žalia
Produktas Bendrieji Žvakė

Parašyti atsiliepimą

Žvakės spalvos vaškas (žalia) paketai, 2 kg

Žvakės spalvos vaškas (žalia) paketai, 2 kg

Vaško žvakių gamybos manufaktūra uralcandle Sudėtis vaško žvakių, pagamintų Ural žvakė manufaktūra įeina tik natūralūs pasta vaškas (dvigubas arba trigubas valymas) pateikė bitininkystės ūkininkams nuo Uralo, Altajaus ir Bashkiria.Jokie papildomi komponentai yra dedami į žvakes, išskyrus

Panašūs produktai: