Dropshipping Sodo Kišenės Vertikalus Sodas Sodinamoji Sieniniai Sodo Gėlių Kabinti Manė, Sodinimo Krepšiai Patalpų Auga Puodą

Dropshipping Sodo Kišenės Vertikalus Sodas Sodinamoji Sieniniai Sodo Gėlių Kabinti Manė, Sodinimo Krepšiai Patalpų Auga Puodą

Nauja prekė

€3.68

€5.34

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Jei esate tiesioginių pardavimų klientas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, mes suteiksime jums daugiau nuolaidos.Jei jums reikia norint kiti dydžiai, prašome susisiekti su mumis.

Pastaba : butas apačioje krepšys gali būti dedamas tiesiai į dirvą, ir apvaliu dugnu gali būti sodinami purvo ar gėlių vazonai.Apvali apačioje krepšys turi didesnės talpos.

Produkto Aprašymas

Medžiaga: neaustinis

Dydis: kaip nurodyta toliau

Paketą sudaro: 1 * auga krepšys

Taikymo scenarijų: baldus, ekologija, projektai, viešbučiai, gėlių daigynų gamyba, biurų, namų, sodo priežiūros, balkonas, sodų, prekybos centrai.

Ypatybė:

Mūsų įmonė auga maišeliai yra puikiai tinka sodinti braškių, daržovių ir žalumynų augalai jūsų namuose balkone arba sode.Tai labai lengva pakabinti ant sienos ar turėklą, ir ji gali padėti jums sutaupyti daug vietos.Ji yra pagaminta iš veltinio medžiaga, ekologiškas ir patvarus naudoti.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip sienos ekologiškas, didelio gabalus žalių augalų, kad pakabinti ant sienos gali padaryti žmonių jaustis patogiai.Taigi, ką jūs laukiate?Ateiti ir pasirinkti mūsų augalų auga krepšiai jūsų šeimai!

Mūsų įmonė maišelis yra pagamintas iš veltinio medžiagos, aplinką tausojančią, antikorozinės, atsparus karščiui, šalčiui atsparus, patvarus naudoti.

Pakabinti ant sienos ar turėklą, sutaupyti daug vietos, puikiai tinka sodinti gėlės, braškės, daržovės, žalumynai augalai ir pan.

Vandens perteklius bus automatiškai nutekėjimo per veltinio medžiaga.Minkštas veltinis, lengvos konstrukcijos, lengvai judėti ir kabo.

Mūsų įmonė auga krepšys taip pat gali būti naudojamas vidaus ir lauko sienos ekologiškas, puošiantis jūsų sienos ir padaryti daugiau, gražus, didelis gabalas žalieji augalai, kad pakabinti ant sienos gali padaryti žmonių jaustis patogiai.

Daugkartinio naudojimo, lengvas, ekonomiškas ir praktiškas naudoti.Puikiai tinka naudojant savo namų balkone, sode ar kitose vietose.

Pastaba 1:1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 cm

2 pastaba: Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl kompiuterio monitoriaus.

3 pastaba: Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti matmenų nuokrypis būti 1-3 cm.

4 pastaba: prekių pristatymo kaina yra mažesnė nei 5 USD, ir stebėjimo informaciją negali būti paieškoma, tačiau tai neturės įtakos savo prekių pristatymą.

šiltnamio efektą sukeliančių jardineria kišenėje ryžių lukštų sode auga komplektai audinys auga puodą jardineria

Žymos: dekoro gėlių sienos, kaltiniai kabančios gėlės, puodą, augalai vazonuose, lm301h, 1000w led dimmer, ta augti krepšys, vazonas, rotango dėklas, augti augalų.

Charakteristikos

Savybės Atsparus korozijai, savarankiškai padengti absorbciniu,
Modelio Numeris Patalpų Auga Puodą
naudoti 1 namų dekoro graden
Tipas 1 vertikalus sodas sodinamoji vertikalus sodas augti krepšiai
Tipas Sodinimo bag / medžių sodinimo bag / gražus sodinimo krepšys
Medžiaga Augalų Pluošto
[ Pigmento] pigmentas juoda, juoda
Prekės Pavadinimas XKUGMD
Naudoti formatas Sienos kabo tipas, kartu tipas
Stilius Pastoracinės
Taikymo scenarijus Namų baldai,

Parašyti atsiliepimą

Dropshipping Sodo Kišenės Vertikalus Sodas Sodinamoji Sieniniai Sodo Gėlių Kabinti Manė, Sodinimo Krepšiai Patalpų Auga Puodą

Dropshipping Sodo Kišenės Vertikalus Sodas Sodinamoji Sieniniai Sodo Gėlių Kabinti Manė, Sodinimo Krepšiai Patalpų Auga Puodą

Jei esate tiesioginių pardavimų klientas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, mes suteiksime jums daugiau nuolaidos.Jei jums reikia norint kiti dydžiai, prašome susisiekti su mumis. Pastaba : butas apačioje krepšys gali būti dedamas tiesiai į dirvą, ir apvaliu dugnu gali

Panašūs produktai: