Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88

Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88

Nauja prekė

€14.64

€20.62

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88

Savybės:

1. Mūsų naujausias smilkalai degiklių rodyti su 3 labai iliuzijų; mirties metu, ir savarankiškai.Mes amžinos būtybės su begalinis potencialas.

2. Led akyse kaukolę sudaro pagrindinis šviesos matome, kai mes išeiti iš šio gyvenimo ir įvesti kitą.Mes turime matyti per industrija šią realybę, kad būtų galima pasveikinti kitą.

3. Pripažinus, kad pabaigoje vienas sąmonė yra nieko daugiau, nei prieangis į naują patirtis suteiks jums ramybę, siekiate; prasideda Amžinojo Kaukolė.

4. Kaukolė Smilkalų Degikliai yra suderinamas su bet kuriuo iš mūsų Smilkalai Kūginiai(smilkalai kūginiai nėra įtrauktas), sklandžiai dirbti kartu, siekiant sukurti įtaigus ir ramina teka kaskados efektą.

5. Privalumai: Skausmą, pagerinti kokybę miega.Sumažinti stresą.Paskatinti ramybės ir gerovės jausmą

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: 8.1x16.3cm

Medžiagos: keramika+akrilas

1 x smilkalų degikliai

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Senamiescioarka.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: ritė smilkalų degiklis, natūralios drėkinamosios bokštas, dekoro kaukolė, pelėda kaukolė tatuiruotės, moliuskui smilkalų degiklis asorti, smilkalų laikiklis, censer, keramikos smilkalų degiklis led, užrakto lockpick, skelleton smilkalų degiklis.

Charakteristikos

Taikymo Sritis Gyvenamasis Kambarys
Kištuko Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Smilkalų Degiklis
Gamyba Aromaterapija Plokštė
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Medžiaga Stiklas
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas
Kosmetikos Funkcija Assuaging ir Ramina
Modelio Numeris 270381

Parašyti atsiliepimą

Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88

Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88

Amžinas Kaukolė Moliūgų Smilkalai Degiklių su LED Šviesos Keraminiai Namų Moliuskui Smilkalai Degiklių EIG88 Savybės: 1. Mūsų naujausias smilkalai degiklių rodyti su 3 labai iliuzijų; mirties metu, ir savarankiškai.Mes amžinos būtybės su begalinis potencialas. 2. Led akyse

Panašūs produktai: