Mados apynasrio Dirbtiniais odos korsetas Juoda cool mergina seksualus bodysuit ohyeah seksualus klubas dėvėti moterims Dirbtiniais odos drabužių 8281

Mados apynasrio Dirbtiniais odos korsetas Juoda cool mergina seksualus bodysuit ohyeah seksualus klubas dėvėti moterims Dirbtiniais odos drabužių 8281

Nauja prekė

€12.58

Apie prekę

Paprastai dydis S tinka 62-70cm liemuo; Dydis M tinka 66-74cm liemuo, dydis L tinka 70-78cm liemuo; dydis XL, tinka 74-82cm liemuo; XXL dydžio, tinkami 78-86cm liemens; 1. prašome pasirinkti dydį atidžiai atsižvelgiant į pirmiau Tarptautinio standartinio dydžio diagramos, kai jūs pateikiate, kad!kai jūsų juosmens yra tarp 2 dydžių, siūlome pasirinkti didesnį. 2. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai ,spalva tikrasis prekė gali nežymiai nuo vaizdų ,ačiū už jūsų supratimą. 3.dydis: pls leisti 0-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas. 4.Laivybos Laikas:1-3 Darbo Dienas.mes pristatymas visame pasaulyje, Pristatymo dieną, apie 7-60days, tai tik priklauso nuo šalies, kurioje yra jūsų nurodytu adresu.

Jūs galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, jei norite maišyti didmeninės arba pasirinkti pasirinkite kitą laivybos bendrovė, mes pakeisti kainų ir kartu laivybos priklausomai nuo jūsų užsakymus.Jis nebus grąžinti po apmokėjimo.Sveikiname, sumaišyti didmenininkams.Mes tikimės bendradarbiauti su jumis.

Prašome palikti pranešimą su manimi, jei norite maišyti skirtingus stilius už tą pačią kainą arba panašių kainų, jei galite pateikti užsakymą, ir pasiruošiu elementus, jūs teisingai.Ačiū!

Apie Prekę

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ.Prašome atkreipti Dėmesį, kad dydis ir spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos.Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Muitinė, Muitų ir Mokesčių

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ?nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes tik laivas patvirtino adresas(galime priimti ir kitus mokėjimus).Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitinka adresą, kurį norėtų mus į laivą.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

1. Mes TIK laivas į pirkėjo registracijos adresą.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį eBay PRIEŠ jums mokėti.Po mokėti, mes negalime priimti, pakeisti pristatymo adresą.Taip, kad prašom įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresas yra prieinama.

2.Kartais, laivybos laikas gali būti imtasi ilgiau metu Atostogų(pavyzdžiui, Kalėdų ir kt.) arba Muito Peržiūros.Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą šios dvi priežastys.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad pagrindiniai laivybos kanalas yra oro paštu Kinija ar Hongkong Post.tai tarptautinis vežimas, kuri priklauso nuo vietos pašto paslaugų veiksmingumą, todėl mes negalime užtikrinti tikslaus pristatymo laiko.

Pagrindiniai Produktai

Seksualus lingeries: babydoll, liemenėlė-nustatyti, chemise, bikini, kostiumas, korsetas, teddy, kelnaitės, pirštinės, gyvūnų laikymo ir kitų seksualu.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Klientų aptarnavimas yra mūsų No. 1 tikslas.Mes norime žinoti jūsų pasiūlymų ir nuomonių dėl mūsų prekes ir paslaugas jūsų atsiliepimų.

Mokėjimo

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

3.Kitos Išmokos

Pristatymas ir įteikimas

Freeshipping Kinija ar Hongkong post.Paprastai Tai užtruks 10-40days jūsų pristatymas.Nes jis nuves 7-20days iš Kinijos, Muitinės Muitinės, ir tai gali užtrukti keletą kartų tvarkymo Pašto tarnybų ir Muitinės.

Ačiū už jūsų dėmesį,patvirtinu, kad aš turiu pasakyti, kad šis straipsnis bus išsiųstas Kinija ar Hongkong post oro paštu .tai užtruks ilgesnį laiką, nei kitos laivybos bendrovės,tačiau, kad yra, kodėl jis yra toks puikus kainos!----visų pirma,jūsų prekė bus imtis geros priežiūros ir gavę tai,pls patvirtinti pristatymą Senamiescioarka.lt.

Žymos: fantasia plius dydžio seksualus, korsetas oda, korsetas viršų, per, juosmens korsetas, plius dydžio seksualus apatinis trikotažas moterims, comeondear seksualus apatiniai, sexi dalykas, corselet, treneris juosmens.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ANDREAGIRL
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Modelio Numeris 8281
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Stilius Sexy
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis dirbtiniais odos
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Spandex
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

Mados apynasrio Dirbtiniais odos korsetas Juoda cool mergina seksualus bodysuit ohyeah seksualus klubas dėvėti moterims Dirbtiniais odos drabužių 8281

Mados apynasrio Dirbtiniais odos korsetas Juoda cool mergina seksualus bodysuit ohyeah seksualus klubas dėvėti moterims Dirbtiniais odos drabužių 8281

Paprastai dydis S tinka 62-70cm liemuo; Dydis M tinka 66-74cm liemuo, dydis L tinka 70-78cm liemuo; dydis XL, tinka 74-82cm liemuo; XXL dydžio, tinkami 78-86cm liemens; 1. prašome pasirinkti dydį atidžiai atsižvelgiant į pirmiau Tarptautinio standartinio dydžio diagramos, kai jūs pateikiate, kad!kai jūsų

Panašūs produktai: