SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6-Skylė Vairas Modifikuotų Sportas

SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6-Skylė Vairas Modifikuotų Sportas

Nauja prekė

€7.54

€8.38

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Jūs perkate 100% visiškai Naujos: SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6 - Skylė Vairas Modifikuotų Jdm Sporto Spalva: Juoda,Sidabras Tai labai aukštos kokybės vairas, pagaminti iš lydinio, stipinai ir suvynioti su natūralios zomšos.Ateina su prekės ženklo logotipu ragų mygtuką ir ragų vielos priedą.Racionalaus dydžio ir dizaino įkvėpimo sąvoka žmogaus mechanika; patogus touch, protingas atrodo, tai tikrai patrauklus! 100% Brand New Medžiaga: PU + aliuminio rėmas Spalva :tas Pats, kaip picute parodyti Dydis: 350mm (Tinka bet modeliai) Pakuotės turinys: tas Pats, kaip picute rodo, Įtaisyti: Suderinama su dauguma standartinių Hub adapteris/ Boss rinkinys 6 ×2 3/4" colių arba 70mm skylė modelio, Tai vairas reikia įdiegti Hub adapteris/Boss rinkinys.Hub adapteris/Boss rinkinys yra neįtraukti į šį sąrašą.Mes labai rekomenduojame jums nustatyti dydį, prieš perkant.Lengva įdiegti be pakeitimo,Nr. Būti įdiegti Instrukcija Profesionalų montavimą, rekomenduojama *Pastaba:Prašome perskaitykite visas aprašymas ir įmontuoti prieš užsakant prekę. *Patikrinkite mūsų kitas sąrašas mūsų parduotuvėje ir išgelbėti mus, kaip jūsų mėgstamiausia pardavėjų!! *Prašome NETURI būti supainioti su kitų pardavėjų, nes jie turės daug įmontuoti problema!! *Ir, naudojant naujausią technologiją, kad geriausių medžiagų. *******Pranešti apie klaidas ar padėti įsigyti********* *Jokios instaliacijos Įrankį & Nr instrukcija yra Įtrauktas, Profesionalų Montavimą, Rekomenduojama* Visos prekės yra visiškai Naujos, jeigu nenurodyta kitaip sąrašą.Mes parduodame "PASIDARYK pats" (Do It Yourself) Straipsniai, išskyrus kelias išimtis.Mes priimame jokios atsakomybės moko jus, kaip įdiegti.Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

Žymos: adapteris vairas sportas, avante sportinis vairas, "deep dish" vairas, nr lenktynių rato, jautis varantys, benz led stiprintuvas, lenktynių ratų, 350mm, lenktynių vairai, aliuminio rėmas.

Charakteristikos

Automobilių Gamintojo Universalus
Modelio Pavadinimas 350-45
Prekės Pavadinimas wz heng
Medžiaga Aliuminio+PU

Parašyti atsiliepimą

SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6-Skylė Vairas Modifikuotų Sportas

SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6-Skylė Vairas Modifikuotų Sportas

Jūs perkate 100% visiškai Naujos: SuTong 350MM 14 colių PU Lenktynių Aliuminio Rėmas, lengvas 6 - Skylė Vairas Modifikuotų Jdm Sporto Spalva: Juoda,Sidabras Tai labai aukštos kokybės vairas, pagaminti iš lydinio, stipinai ir suvynioti su natūralios zomšos.Ateina su prekės ženklo logotipu ragų mygtuką

Panašūs produktai: