Kalėdų Kamuolys Papuošalai Grūdintas Kalėdų Eglutės papuošalus Kamuolys Atostogų Vestuves Apdaila

Kalėdų Kamuolys Papuošalai Grūdintas Kalėdų Eglutės papuošalus Kamuolys Atostogų Vestuves Apdaila

Nauja prekė

€2.86

€5.03

-43%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Įvairių spalvų Medžio Kamuolys: Kalėdų rutuliai turi penkis skirtingus paviršiaus medžiagos, kad bus padaryti jūsų Kalėdų eglutė atrodo gražesnė.Apima 6 stilius.

2、Grūdintas Kalėdų Papuošalai: Šie papuošalai yra pagaminti iš storesnės ir ekologiško plastiko puikiai grūdintas rezultatus.Grūdintas papuošalus derinti grožį ir blizgesį nekilnojamojo stiklo su neįveikiama praktiškumas plastiko.Idealiai tinka šeimoms su vaikais ir naminiais gyvūnais.Jūs neturite nerimauti, skaldytų stiklo visur, kenkia jūsų vaikai ar naminiai gyvūnai.

3、lengvas: Šie papuošalai rutuliai yra 6cm.Pakuotėje yra 12 kamuolių.Puikiai tinka bet kokio normalaus dydžio medis.Medžio kamuoliukus su lengvas ir nebus sveria žemyn Kalėdos medžių šakos.

4、Puikiai Tinka: Puikiai tinka apdailai aikštelė, restoranas, pobūvių, vestuvių, biurų pastatai ir t.t Kalėdinė vitrina kraštovaizdžio išdėstymas, konferencijų asmeniniams poreikiams aukštos klasės klientui.

5、Kad Jūsų Šventė Kibirkšties: būtų puikus papildymas jūsų Kalėdų ir atostogų apdaila.Puikus namų dekoro Kalėdų, vestuvių, sužadėtuvių, jubiliejų, šalis, ir t. t.Taip pat puikiai tinka dekoravimo kaimo turizmas, viešbučių, restoranų, biurų pastatai ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Kamuolys Papuošalai

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 5,5 cm/2.17 colių skersmens

Pakuotės dydis: 12*18*7cm/4.72*7.09*2.76 colių (rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek klaidų)

Pakavimo Sąrašas:

Kalėdų Kamuolys Apdaila*1?

Pastabos:

Dėl fotografavimo kampo ir lengvas, kad produktas turi tam tikrų nežymių klaidų, prašome kreiptis į tikrasis produktas.Ačiū.

Dokumentas įstaiga, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .prabanga { max-plotis: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .mano kortelę { display: flex; - pagrįsti kiekis: erdvė-tarp; flex-wrap: wrap; } .mano kortelę>li { plotis: 217px; aukštis: 305px; padding: 5px; border: 1px solid #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: 20 taškų; } .pilka-kortelės { background: #EEF3FA; aukštis: 206px; } .mano kortelę>li::iki{ position: absolute; turinys: "; color:#fff; dešinėje:0; top:0; plotis:40px; aukštis: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .tekstas-centras { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$0.8 USD$1.13 USD$2.52 USD$11.16 USD$4.2 USD$3.29 USD$1.09 USD$0.00

Žymos: 100mm kamuolys ornamentu, šviesos kamuolys ornamentu, pakabukas gyventi važiuoti, purus kamuolys ornamentu, kriaušės formos kristalas vandeniui, arbatos metu šalies prekių, figūrėlės, kad kokteilis, gpgb ornamentu, polistirolas, kamuolys ornamentu, už kanapės ornamentu.

Charakteristikos

Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris kalėdų kamuoliukus kalėdų dekoracijos
Tipas Didmeninės No

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Kamuolys Papuošalai Grūdintas Kalėdų Eglutės papuošalus Kamuolys Atostogų Vestuves Apdaila

Kalėdų Kamuolys Papuošalai Grūdintas Kalėdų Eglutės papuošalus Kamuolys Atostogų Vestuves Apdaila

Kulka Taškų: 1、Įvairių spalvų Medžio Kamuolys: Kalėdų rutuliai turi penkis skirtingus paviršiaus medžiagos, kad bus padaryti jūsų Kalėdų eglutė atrodo gražesnė.Apima 6 stilius. 2、Grūdintas Kalėdų Papuošalai: Šie papuošalai yra pagaminti iš storesnės ir ekologiško plastiko

Panašūs produktai: