WiFi Smart LED Lemputė 5W RGBCW Pritemdomi Lempos Smart Gyvenimo Nuotolinio Valdymo Lemputės Darbo su Alexa/ "Google" GU10

WiFi Smart LED Lemputė 5W RGBCW Pritemdomi Lempos Smart Gyvenimo Nuotolinio Valdymo Lemputės Darbo su Alexa/ "Google" GU10

Nauja prekė

€9.94

€14.01

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Specifikacija

Produkto Pavadinimas: WiFi lemputė

Šviesos Sąsaja:GU10

Įėjimas: AC85-265V

Galia: 5W

Šviesos Srautas:540-600LM

Spalva:RGBCW

Pritemdomi:TAIP

Spalvos Temperatūra: 2700-6500K

Sertifikavimas: CE, ROHS, FCC

Pagrindinės Savybės

1.Energijos taupymo: Išgelbėti daugiau nei 90 proc. energijos išlaidų, pakeičiant 50W halogeninė lemputė, ir mažo energijos suvartojimo, taip pat didelio patvarumo, tik 5 W, vidutinis 50000 valandų gyvenimo trukmė.

2.Balso Kontrolė: Mūsų "smart led lemputės yra suderinama su "Amazon" Alexa, Google Asistentas ir IFTTT.Tiesiog kontroliuoti per savo balso įjungti/išjungti arba dim/gyvinti savo šviesos, net įjunkite savo šviesos tikros spalvos, kaip jums reikia.Ne stebulės reikia ir lengva įdiegti.

PASTABA: WiFi smart led lemputės palaiko tik 2.4 GHz "Wi-Fi" tinklo.

3.Ilgo Nuotolio Nuotoliniu būdu Kontroliuoti: Jūs galite kontroliuoti, Wifi GU10 lemputė, bet jei turite interneto ryšį.Kai esate ne, nereikia tikrinti, jei kiekviena lempa yra išjungta.

4. "PASIDARYK pats" Color:yra, įvairiaspalvis apšvietimas gali būti pakeistas pagal jūsų nuotaiką.Jūs galite pakeisti spalvą iš raudonos į žalią,net pakeisti šviesos, artimosios ryškios.Ir lemputė gali būti naudojama bet kurioje vietoje, jums reikia spalvinga lengvas ir išmanus .Pvz., namai,viešbutis,konferencijų salė,restoranai,baras,kavinė, atostogų apdaila,gimtadienis.

5. Laikmatis/Tvarkaraštis:valandų Skaičius išjungti šviesą automatiškai, gali būti nustatyti.Pavyzdžiui, galite nustatyti, nustatyti ciklo trukmę (24 val.).Tada šviesa būtų įjungti ir išjungti automatiškai, kas dieną, kuri keičia mūsų gyvenimą ir gyvenimą daro patogiau.

Pakuotės c ludes

1 * GU10 lemputė

Žymos: pažangi lemputė gu10 mi, smart lemputė e27 nuotolinio valdymo, lemputė gu10 10, lemputė smart, puikus led gu10, gu10 led, lempos smart wifi, gu10 smart, lemputė šiltai balta, gu10.

Charakteristikos

Yra Protingas Prietaisas Taip
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Elemento Tipas LED Lemputės
LED Lustas gamintojas CHUBAN
Prekės Pavadinimas CHUBAN
Galios Tolerancija 1%
Proga Gyvenamasis Kambarys
Spalvos Temperatūra 2700K~6500K

Parašyti atsiliepimą

WiFi Smart LED Lemputė 5W RGBCW Pritemdomi Lempos Smart Gyvenimo Nuotolinio Valdymo Lemputės Darbo su Alexa/

WiFi Smart LED Lemputė 5W RGBCW Pritemdomi Lempos Smart Gyvenimo Nuotolinio Valdymo Lemputės Darbo su Alexa/ "Google" GU10

Specifikacija Produkto Pavadinimas: WiFi lemputė Šviesos Sąsaja:GU10 Įėjimas: AC85-265V Galia: 5W Šviesos Srautas:540-600LM Spalva:RGBCW Pritemdomi:TAIP Spalvos Temperatūra: 2700-6500K Sertifikavimas: CE, ROHS, FCC Pagrindinės

Panašūs produktai: