B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkiniai

B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkiniai

Nauja prekė

€25.18

€32.28

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkinys Savybės: Ši deglo įrankių rinkinys-puiki priemonė vamzdžių deglo ir ji gali būti naudojami siekiant padaryti vieną arba du kartus deglo vario, žalvario ir plonomis sienelėmis aliumininiai vamzdžiai.Puikus lenkimo stabdžių ir kuro vamzdeliai ir yra taip pat gerat naudoti garažai, dirbtuvės, metalo darbuotojai, santechnikai, inžinieriai, šviesos kaustytomis geležies darbą.

Šešių mirti dydžiai: 1/4 colių , 5/16 colio, 3/8 colių, 1/2 colių, 5/8 colio, 3/4 colio.

Grūdintas plienas, "chrome",-baigė užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, gaminančių 45 laipsnių blyksnius kampas minkštas vario, žalvario, aliuminio ir mažaanglio plieno vamzdžiai.

Vieną apkabos, varžtas su stumdomomis T-baras rankena suteikia lengvą tvirtinimo ir pašalinti vamzdžiai.Didelės pašarų varžtas rankenos sklandžiai sukasi su šiek tiek pastangų, kad išsaugoti pastangų, kai deglo.

A ekscentriškas deglo įrankių rinkinys už deglo žalvario vamzdžių, aliuminio vamzdis, tainless plieno vamzdžių, plonos sienos, ketaus vamzdžių arba kitų vamzdynų.Aukštos kokybės deglo priemonių rinkinio deglo linijos, stabdžių vamzdelių remontas, vandens, dujų, šaldymo ir stabdžių paraiškas internetu.

Techniniai duomenys:

Spalva: Sidabrinė + Juoda

Medžiaga: metalas

Prekės Dydis: Apytiksl. 17.5 * 10 * 12 cm / 6.89 * 3.94 * 4.72 colių

Prekės Svoris: Apytiksl. 1279g / 45.12 oz

Dydis: 17.5*10*12 cm

Paketų Sąrašo:

1 * Deglo Įrankių Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Senamiescioarka.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Senamiescioarka.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

*Rusų Pirkėjas

Prašome paliko savo teisę ir realus telefono numeris, kai pateikti užsakymo, nes muitinės paprašys jūsų Paso informacija ir Mokesčių mokėtojo Identifikacinis numeris padėti muitinės formalumus.Pirkėjas yra nusiteikę padėti laivybos bendrovė ir muitų apie šalinimas.

Žymos: varpo ziajać, dado peiliukų rinkinys, seminaras, stabdžių suportas įrankis, sodo vandens, kxf, daugiafunkcis įrankis, vamzdžiai deglo įrankis, įrankiai, įrankių rinkiniai, stabdžių deglo įrankis.

Charakteristikos

Tipas Kita
Prekės Svoris Approx. 1279g / 45.12oz
Pakuotė Kita
Prekės Pavadinimas tuosen
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Modelio Numeris Deglo Įrankių Rinkinys Rankinių Įrankių Rinkiniai
Elemento Dydis Maždaug. 17.5 * 10 * 12 cm / 6.89 * 3.94 * 4.72 colių
Produkto pavadinimas B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Dydis Please check the follow description
Medžiaga Metalo
Funkcija Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas

Parašyti atsiliepimą

B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkiniai

B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkiniai

B Ekscentriškas Deglo Įrankių Rinkinys Vandens Dujų Stabdžių Linija Taikymo Vamzdžiai colių 45 Laipsnių Kampu Ekscentriškas, Kūgio Tipo Deglo Įrankių Rinkinys Savybės: Ši deglo įrankių rinkinys-puiki priemonė vamzdžių deglo ir ji gali būti naudojami siekiant padaryti vieną arba du kartus

Panašūs produktai: