Dulkių verda su aromatu kanapių 20mm (100g) carpomania

Dulkių verda su aromatu kanapių 20mm (100g) carpomania

Nauja prekė

€1.55

€1.73

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Dulkių vadinamas tirpsta verda, skirtingai nuo tradicinių palaipsniui mažėja skersmens įvedę vandens.Aplink Boyle karpių formų yra labai patraukli debesis Mutis.Matyt, dėl šios debesis, tirpsta Boyle buvo vadinamas Dulkių.

Tirpus carps " karpių nėra termiškai apdoroti, bet tiesiog džiovinti.Be to, jie yra pasirengę, ne dėl kiaušinių, bet ir kiti privalomi komponentai (kukurūzų sirupas, patoke, medus ir pan.).Kai įvesite vandens, rišiklis pradeda nutraukti palaipsniui, kad Boyle pertraukos sluoksnį, už sluoksnis.Jei Boilis karpių žuvų apima teisingą aukštos pramogų komponentai, jis yra labai aktyvus, pritraukti žuvų, nes iš karto pradeda duoti vandens, visas jo pritraukti medžiagų.Be to, proceso paleidimui, Boyle yra apsuptas mikrodalelės, kurių dalis yra skendimas, dalis yra popping, dalis, paaiškėja, kad yra įvertintas vandens.Aplink Boyle karpių formų yra labai patraukli debesis Mutis.Matyt, dėl šios debesis, tirpsta Boyle buvo vadinamas Dulkių.

Žymos: 12v e27 cold light, 12v dc šviesos lemputė, 12v kompresorius hki, 12v dienos šviesos juostelės, 12v aušintuvą lauke automobilį, 12v dc variklis 15rpm, 12v dc vario viela, 12v įėjimo šviesos, 12v dc siųstuvas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Kita

Parašyti atsiliepimą

Dulkių verda su aromatu kanapių 20mm (100g) carpomania

Dulkių verda su aromatu kanapių 20mm (100g) carpomania

Dulkių vadinamas tirpsta verda, skirtingai nuo tradicinių palaipsniui mažėja skersmens įvedę vandens.Aplink Boyle karpių formų yra labai patraukli debesis Mutis.Matyt, dėl šios debesis, tirpsta Boyle buvo vadinamas Dulkių. Tirpus carps karpių nėra termiškai apdoroti, bet tiesiog džiovinti.Be

Panašūs produktai: