Automatinis LCD Ekranas Laistymo Laikmatis Elektroninių Vandens Drėkinimo Priemonės Sode Vandens Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas

Automatinis LCD Ekranas Laistymo Laikmatis Elektroninių Vandens Drėkinimo Priemonės Sode Vandens Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas

Nauja prekė

€20.33

€28.64

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sodas, Automatinė Laistymo Laistymo Laikmatis, 3 colių LCD Ekranas Purkštuvų Valdytojas

Aprašymas:

Su šiuo laikmatis, jums nebereikia nerimauti dėl be priežiūros augalai/gėlės, kai jūs einate ir kai jūs pamiršti, kad vanduo juos laiko, jūs neturite drėgmę juos, ir jūs neturite mokėti pernelyg daug overwatering.

Mūsų laikmatis yra lengva įdiegti, lanksti programavimo ir automatinė drėkinimo funkcija.Galite nustatyti laiką, pradžios laikas, laistymo trukmė, laistymo dažnumas, lietaus atidėti ir rankinis laistymo dėl didelio rinkimo mygtukas, kiek reikia.Didelis 3 colių LCD ekranas yra lengva skaityti ir laistymo parametrai yra lengviau.

Ypatybė:

1. Atsparus vandeniui ir patvari konstrukcija.IP65 vandeniui.Šis vandens vamzdžių laikmatis yra naujo tipo pneumatinis antspaudas surinkimo ir viršų jungtis.Viršuje jungtis yra pagamintas iš 30% sustiprinto nailono medžiagos, kuri yra daugiau poveikiui ir trinčiai nei ABS.Jis gali atlaikyti 10kg vandens slėgį, todėl labai būtų išvengta Vidaus nutekėjimo.Žiedas aplink dangtelį vandeniui akumuliatoriaus dėžutė su vidaus guma apsaugo baterija viduje.2 dydis žiedai puikiai su NPT/JT standartinio tipo maišytuvai.

2. Intervalo laikmatis veikia ir vidaus laikmatis yra platesnė.Laistymo laikas: 1s-59s, 1min-300min.Laistymo dažnumas: 1h-23h, 1 dienos iki 15 dienų.Palyginti su dauguma laikmačiai rinkoje, kuo laistymo laikas gali pasiekti, tik 1 minutę, mūsų laistymo laikmatis gali pasiekti 1 sekundę, tinka laistyti gėlėms, lėčiausiai, laistymo dažnumas yra 15 dienų, labai tinka mažai vandens poreikį Augalams, pvz., kaktusai, aloe ir kt.Ypač žiemą.Daugelis augalai bus laistomi rečiau.

3. Multi-funkcija, multi-paskirties.Vaiko užraktas modelis gali veiksmingai apsaugo nuo atsitiktinio suveikimo vaikams ir privatumo didinimo technologijų ir išvengti vandens nuostolių.Mūsų maišytuvas laikmatis teikia vadovą lietaus uždelsimo funkcija, siekiant išvengti pernelyg laistymo ir sutaupyti daug vandens ant lietingą dieną.Rankinis režimas leidžia akimirksniu laistymo nenutraukus drėkinimo programa galite nustatyti.Vandens laikmatis gali būti naudojamas lašelinė drėkinimo sistema, lietaus kibirą, pet vandens ir purkštuvas laistymui ir kt.

4. Su dideliu 3 colių ekraną, darbo laikas yra ilgesnis nei 6 mėnesiai.Tai purkštuvų laikmatis yra didelis, lengvai skaitomas LCD ekraną, kuris gali rodyti nuostabi informaciją.Pavyzdžiui, pradžios laikas kito laistymo ciklą, likęs laikas dabartinės laistymo ciklą, ir t.t.Ypač baterijos indikatorius gali rodyti akumuliatoriaus, priminti jums, kad pakeisti baterija laiko. 2 AA baterijos gali padaryti mūsų vandens laikmatis paleisti daugiau kaip 6 mėnesius.Ekrano eina miegoti po 30 sekundžių, todėl galite sutaupyti daug energijos.

Specifikacija:

Spalva: juoda + oranžinė

Medžiaga: ABS lukštais

Dydis: 160*80*55mm/6.30*3.15*2.17"

Vandens temperatūra: 0~+40 ℃

Laistymo laikas: 1s-59s; 1 minutę 300 minučių

Laistymo dažnumas: 1h-23h; 1 dieną 15 dienų

Rankinis laistymo laikas: 1-240 minutes

Maitinimo šaltinis: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Dėmesio:

1. Prieš prijungdami greita jungtis į viršų maišytuvas jungtis, įsitikinkite, kad guminis žiedas yra tinkamai nustatyti, siekiant išvengti vandens nuotėkio.

2. Pats produktas nesukelia slėgio, tačiau naudoja slėgio vandens iš čiaupo.Vandens iš čiaupo arba suslėgto vandens šaltinis gali užtikrinti tinkamą drenažo laistymo laikmatis.

3. Filtro ekrane gali užkirsti kelią dulkių daleles ir išplėsti produkto gyvavimo.Išvalykite filtrą reguliariai ir pakeisti, jei dėvėti.

4. Kai baterija yra maža, pakeiskite bateriją laiko, kad būtų išvengta trikdžių su įprastomis eksploatavimo sąlygomis; keičiant akumuliatorių, akumuliatorių, įsitikinkite, kad kamera yra sausa.

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Laistymo Laikmatis (NE Baterija)

[relateproductdetail/]

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Žymos: sistema, automatinis laistymas, ranka, sodo įrankiai, , laikmatis irrig, automatinis laikmatis laistymui, vandens purkštuvas, laikmatis vandens, plečiasi sodo žarnos, patalpų augalų lentynos, purkštuvų laikmatis, atsparus vandeniui vožtuvas laikmatis.

Charakteristikos

Modelio Numeris Laistymo
Laikmačio Tipas Ac Pro
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sodo Vandens Skaitiklius

Parašyti atsiliepimą

Automatinis LCD Ekranas Laistymo Laikmatis Elektroninių Vandens Drėkinimo Priemonės Sode Vandens Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas

Automatinis LCD Ekranas Laistymo Laikmatis Elektroninių Vandens Drėkinimo Priemonės Sode Vandens Laikmatis Sodo Laistymui Valdytojas

Sodas, Automatinė Laistymo Laistymo Laikmatis, 3 colių LCD Ekranas Purkštuvų Valdytojas Aprašymas: Su šiuo laikmatis, jums nebereikia nerimauti dėl be priežiūros augalai/gėlės, kai jūs einate ir kai jūs pamiršti, kad vanduo juos laiko, jūs neturite drėgmę juos, ir jūs neturite

Panašūs produktai: