Naujas Dual USB C Tipo Kroviklis Krovimo Doko Stotis PS5 Valdytojas PS5 gamepad įkroviklį su LED indikatorius žaidimas Priedai

Naujas Dual USB C Tipo Kroviklis Krovimo Doko Stotis PS5 Valdytojas PS5 gamepad įkroviklį su LED indikatorius žaidimas Priedai

Nauja prekė

€11.64

€24.25

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Greitas Įkrovimas: įkroviklis už PS5 belaidžio ryšio valdiklis gali visiškai įkrauti savo valdytojas 3 valandas.Šis kroviklis gali krauti 2 valdytojams PS5, taupyti savo laiką.

2、Saugių ir Pažangių: Šis įkroviklis funkcijos įmontuota apsaugos lustas, perkrovos apsauga, neslidus dizainas.Po jūsų valdikliai yra visiškai įkrauta, įkroviklis automatiškai atjunkite maitinimo apsaugoti jūsų įrangą nuo sugadinimo.

3、LED Įkrovimo Indikatorius: Kai įkrovimas baigtas, LED šviesos yra aiškiai matomas priešais ekraną, žalia reiškia, kad prietaisas PS5 valdytojas buvo pilnai įkrauta, arba ne krovinį, o raudona lemputė rodo, kad prietaisas PS5 valdytojas yra įkraunamas.

4、Paprasta ir Nešiojamieji: Normalus USB kabeliai rungtynės dauguma USB sienos adapteriai, nešiojamųjų kompiuterių ar kitų įkrovimo uostų.Šis funkcinis įkroviklio PS5 valdiklis leidžia jums įkrauti valdytojas PS5 bet kur.

5、Atkreipkite Dėmesį: Kai įkrovimo dokas įkraunamas 2 valdytojai, tuo pačiu metu, siekiant suteikti pakankamai srovės įkrovimo dokas turi būti įrengta įkroviklį, su kurio galia-5V/2A arba daugiau.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda + balta

Medžiaga: ABS plastikas

Įėjimo galia: 2A

Įėjimo įtampa: 5V

Valdytojas įkrovimo srovė: 600mA * 2

Darbo temperatūra: -10-45℃

Saugojimo temperatūra: -40-70℃

Įėjimo įtampa: DC 5V 1000MA

Išėjimo įtampa: DC 5V 500-1000MA

Suderinama su: už PS5 valdytojas

Apmokėjimo būdas: susisiekite su baterija

Įkrovimo laikas: apie 3h

Įkrovimo kabelio tipas: tipas-c

Pastabos:

1.Kai įkrovimo dokas įkraunamas 2 valdytojai, tuo pačiu metu, siekiant suteikti pakankamai srovės įkrovimo dokas turi būti įrengta įkroviklį, su kurio galia-5V/2A arba daugiau.

2. Tai yra tiesiog įkrovimo dokas, žaidimų konsolės už PS5 nėra įtrauktas.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Įkroviklis PS5 Valdytojas

1 x 1.2 m/47.24 in(apie) Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: padengti ps5, žaidimas ir dūmų ps4, ps5 įkroviklis stotis, priekinio dangtelio ps4 pro, PS5, priedų kontrolės ps4, sony ps5 atveju, ps5 įkroviklis, gameboy super, gamepads usb android.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris Doko Stotis PS5 Valdytojas

Parašyti atsiliepimą

Naujas Dual USB C Tipo Kroviklis Krovimo Doko Stotis PS5 Valdytojas PS5 gamepad įkroviklį su LED indikatorius žaidimas Priedai

Naujas Dual USB C Tipo Kroviklis Krovimo Doko Stotis PS5 Valdytojas PS5 gamepad įkroviklį su LED indikatorius žaidimas Priedai

Kulka Taškų: 1、Greitas Įkrovimas: įkroviklis už PS5 belaidžio ryšio valdiklis gali visiškai įkrauti savo valdytojas 3 valandas.Šis kroviklis gali krauti 2 valdytojams PS5, taupyti savo laiką. 2、Saugių ir Pažangių: Šis įkroviklis funkcijos įmontuota apsaugos lustas, perkrovos

Panašūs produktai: